Ζ. Μακρή: “Στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με γνώση, εμπειρία και ευθύνη από το παρελθόν και το παρόν για το μέλλον του τόπου”

0
2

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή

συνεχίζει τις συναντήσεις της με συλλόγους της τοπικής κοινωνίας σε μια διαρκή ανατροφοδότηση της επικοινωνίας της με τους φορείς, σε ένα διάστημα που συμπίπτει χρονικά με το τέλος της προεκλογικής περιόδου και οδηγεί στις κάλπες της 21ης Μαϊου.

Η κα Μακρή επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του παραρτήματος Βόλου και συνομίλησε με τα μέλη, που την υποδέχτηκαν εγκάρδια και έθεσαν στο επίκεντρο της επίσκεψής της το ενδιαφέρον με το οποίο η Υφυπουργός Παιδείας στέκεται πάντα δίπλα στα αιτήματα και τις δράσεις της Ένωσης. Οι απόστρατοι αξιωματικοί, άνθρωποι που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην προάσπιση της ασφάλειας και της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας, συγκίνησαν την κα Μακρή με τα λόγια εκτίμησης, που της απηύθυναν, λόγια ουσιαστικά από ανθρώπους που έχουν μάθει να μιλούν με τις πράξεις, την υπευθυνότητα και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και στη χώρα μέσα από την υπηρεσία τους στα Σώματα Στρατού.
Η Υφυπουργός Παιδείας ανταπέδωσε την αναγνώριση και τον σεβασμό στους απόστρατους αξιωματικούς και τόνισε ότι το παράδειγμά τους ασκεί δυνατή επιρροή σε κάθε πολίτη και δημιουργεί σπουδαία παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές στρατιωτικών που θα υπηρετήσουν την ανεξαρτησία, την ελευθερία και τη δημοκρατία στην Ελλάδα με το υψηλό αίσθημα αυταπάρνησης και ευθύνης των προκατόχων τους.
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.