Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

0
2

Στην  Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου βρέθηκε ο Βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με το προσωπικό για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Καλή και ασφαλή αντιπυρική περίοδο ευχήθηκε στο προσωπικό ο κ. Μεϊκόπουλος που την τελευταία τετραετία προχώρησε σε κοινοβουλευτικές ερωτήσεις αναδεικνύοντας όλα τα σημαντικά ζητήματα της Υπηρεσίας. Προτεραιότητα αποτελεί η επίλυση του κτηριακού προβλήματος και η μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής σε άλλο καταλληλότερο σημείο ώστε να διευκολύνεται η λειτουργία της ίδιας αλλά και της πόλης.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος ανέφερε ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επί διακυβέρνησης του μονιμοποίησε 2.200 πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, προσέλαβε επιπλέον 876 πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης και διπλασίασε τους εποχικούς, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη βαρύτητα που αποδίδει στον τομέα της πυροπροστασίας και της ασφάλειας των πολιτών».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.