Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

0
0

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας…

Η εβδομάδα μας ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και θα «πιάσουμε» αρκετές στιγμές τον εαυτό μας ότι μας είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσουμε το τι πραγματικά επιθυμούμε. Οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν τις τριβές τους.

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα ξεκινά η εβδομάδα με την Σελήνη να σχηματίζει δύο αντιφατικές όψεις. Το ευνοϊκό εξάγωνο με την Αφροδίτη και το δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Είσαι τυχερός στις σχέσεις. Έχεις διάθεση για φλερτ, διασκέδαση, εξόδους και γνωριμίες. Είσαι ανοιχτόκαρδος, γενναιόδωρος, δημιουργικός, ότι δηλαδή σου προσδίδει η πρώτη όψη. Τα επαγγελματικά όμως θέλουν προσοχή γιατί σε πιέζουν οι ανώτεροι, σύμφωνα με την δεύτερη όψη.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Ταύρε μου αγαπημένε, η εβδομάδα αρχίζει με την Σελήνη να σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με την Αφροδίτη που σε βοηθά στα οικογενειακά. Φέρνει κοντά σου ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Ομορφαίνει η καθημερινότητα σου και βελτιώνεις τις σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον. Ταυτόχρονα η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα μπλοκάρει ένα σχέδιο για ταξίδι. Η δουλειά δεν σου αφήνει ελεύθερο χρόνο για να το πραγματοποιήσεις.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά με το όμορφο εξάγωνο της Σελήνης προς την Αφροδίτη. Έχεις εύνοια για γνωριμίες που προκύπτουν μέσα από μετακινήσεις. Κάνεις συζητήσεις και έρχεσαι σε επαφή με άτομα του στενού κύκλου. Ωραίες συναντήσεις και ευχάριστες ειδήσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι η δεύτερη όψη που σχηματίζεται και ξυπνά μια ανάμνηση για ένα πρώην ερωτικό ταίρι, αλλά και την σκέψη για μια οικονομική οφειλή.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Καρκίνε μου αγαπημένε, η εβδομάδα αρχίζει σήμερα κι έχει μια θετική όψη εξάγωνου που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη. Φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις στο σπίτι σου βελτιώνοντας τις οικογενειακές σχέσεις. Επιπλέον αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σου καθώς παρουσιάζονται ευκαιρίες για οικονομική άνοδο. Το τετράγωνο της Σελήνης την ίδια μέρα με τον Πλούτωνα, μπορεί να σε προβληματίσει εξαιτίας μιας συνεργασίας που φαίνεται να μην πηγαίνει καλά.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Λέοντα μου αγαπημένε, η εβδομάδα ξεκινά σήμερα με την Σελήνη να σχηματίζει την ευνοϊκή όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου προσδίδει γλύκα, γοητεία, λάμψη και ρομαντική διάθεση. Η επικοινωνία αυξάνεται και δεν προλαβαίνεις να λαμβάνεις προσκλήσεις για εξόδους. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα που φέρνει υποχρεώσεις. Έχεις πολλές εκκρεμότητες για να τακτοποιήσεις στην καθημερινότητα γι’ αυτό αναγκάζεσαι να περιορίσεις τις συναντήσεις και να αρκεστείς στις απολύτως απαραίτητες.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και η Σελήνη σχηματίζει το ευνοϊκό εξάγωνο με την Αφροδίτη. Είναι μια όψη θετική που σε βοηθά να καλύψεις τις ανάγκες σου, είτε πρόκειται για οικονομικές, είτε για συναισθηματικές. Ανακτάς την χαμένη σου αυτοπεποίθηση! Αναδύονται από την ψυχή σου όμορφα συναισθήματα που σε πλημυρίσουν. Η δύσκολη όψη του τετραγώνου που σχηματίζει την ίδια μέρα η Σελήνη με τον Πλούτωνα μπλοκάρει την κοινωνικότητα και κάποια επιχειρηματικά σχέδια.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με την όψη εξάγωνου της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιο σου με την Αφροδίτη. Είναι μια μέρα έντονης δραστηριότητας με κοινωνικές συναναστροφές και συναντήσεις. Αναλαμβάνεις την πρωτοβουλία να προτείνεις μια έξοδο με τους φίλους που έχεις καιρό να δεις και σε χαροποιεί η αποδοχή τους. Τα σχέδια για το μέλλον ευοδώνονται. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Σελήνη σχηματίζει το δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ένα άτομο της οικογένειας δημιουργεί πρόβλημα με τις απαιτήσεις του.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Δευτέρα και ξεκινά η εβδομάδα με τον σχηματισμό του θετικού εξάγωνου της Σελήνης προς την Αφροδίτη. Τα επαγγελματικά και τα κοινωνικά έχουν ανοδική πορεία και είσαι αρκετά δραστήριος. Οι φιλοδοξίες σου πραγματοποιούνται και παίρνεις ηθική ικανοποίηση. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα, η Σελήνη σχηματίζει και το δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που κάνει δύσκολη την επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα η εβδομάδα ξεκινά με την ευνοϊκή όψη του εξάγωνου που σχηματίζεται μεταξύ της Σελήνης με την Αφροδίτη. Είναι πολύ θετική προς το ζώδιο σου και φέρνει εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή. Το κυριότερο όμως είναι ότι προάγει τα φιλόδοξα σχέδια σου και τα πλάνα του μέλλοντος, που με τόση επιμέλεια έχεις οργανώσει. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και το δύσκολο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, που θα σε φέρει αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα που θα σε καθυστερήσουν.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με την θετικότατη όψη εξάγωνου μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης. Είναι μια όψη που σε βοηθά να αναδείξεις τον πλούτο των συναισθημάτων και να βγάλεις προς τα έξω τον ψυχισμό σου. Είσαι ειλικρινής και λες αυτό που αισθάνεσαι. Η κοινωνική ζωή ανεβαίνει και οι φιλοδοξίες πραγματοποιούνται. Την ίδια μέρα παράλληλα η Σελήνη σχηματίζει και ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σου. Η καριέρα χρειάζεται προσοχή και μείνε σε επιφυλακή με τους ανωτέρους.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπημένε μου Υδροχόε, η σημερινή Δευτέρα είναι αντιφατική αφού σχηματίζονται ταυτόχρονα μια θετική και μια αρνητική όψη. Το θετικό εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σε βοηθά σε επίπεδο κοινωνικών επαφών, επαγγελματικών συνεργασιών και σχέσεων. Η ζωή σου εξελίσσεται και πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Αναπτύσσονται τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και οι σχέσεις. Ταυτόχρονα η δύσκολη όψη του τετραγώνου της Σελήνης με τον Πλούτωνα, σου θέτει προβληματισμούς. Μια αδιόρατη ανησυχία σε κρατά πίσω και σε μπλοκάρει.

Ιχθείς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με δύο αντιφατικές όψεις της Σελήνης. Πρόκειται για το ευνοϊκό εξάγωνο της με την Αφροδίτη, που σε βοηθά να χαλαρώσεις, από τα άγχη κα τα προβλήματα της καθημερινότητας. Παραμερίζεις την κούραση που σου προκαλεί η δουλειά και εστιάζεις σε πράγματα που σε ευχαριστούν, όπως γυμναστική, περπάτημα, κτλ. Ταυτόχρονα η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις σε επιχειρηματικά σχέδια.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.