ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – Άκυρες οι εκλογές της 21/5

0
252

Απαραίτητη η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Στην Ελλάδα έχει εγκαθιδρυθεί η χειρότερη κοινοβουλευτική δικτατορία.

Mετά τον αναμενόμενο αποκλεισμό του κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ του Ηλ. Κασιδιάρη της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ του Προδρ. Εμφιετζόγλου, της Πατρίδας κ. Λατινοπούλου και άλλων από τις προκηρυχθείσες εκλογές της 21/5 δεν καταλείπεται ουδεμία αμφιβολία ότι έχει καταλυθεί το Σύνταγμα η ΕΣΔΑ και κάθε έννοια δημοκρατικού πολιτεύματος.

Δεν υπάρχει πλέον αληθινή πραγματική κοινοβουλευτική Δημοκρατία παρά μόνον κατ’ επίφασην κοινοβουλευτική δικτατορία που επιβάλλει με αμφιβόλου συνταγματικότητας νομοθετικά εκτρώματα την θέληση της καταργώντας τα δημοκρατικά αναφαίρετα κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών αποστερώντας τους το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

Ο έγκλειστος, ΗΛ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ περισσότερο πολιτικός κρατούμενος χωρίς να έχει καταδικαστεί αμετάκλητα σε δεύτερο βαθμό όπως απαιτεί ρητά το Σύνταγμα εμποδίζεται εντελώς παράνομα να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές το αποτέλεσμα των οποίων θα είναι κίβδηλο.

Η δεξιά Κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη με την βοήθεια των ΜΜΕ που τρομοκρατεί και εκφοβίζει με το αζημίωτο την κοινή γνώμη αλλοιώνει με δόλο την βούληση του εκλογικού σώματος ευθέως ωμά παρεμβαίνει στο έργο της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης.
Αυτό δεν το τόλμησε ούτε η ΧΟΥΝΤΑ των Συνταγματαρχών.
Οποιοδήποτε αντισυστημικό εθνικό κόμμα κόβεται με απίθανες δικαιολογίες με την ξεκάθαρα αντισυνταγματική επαίσχυντη τροπολογία της Κυβέρνησης που υιοθετεί δυστυχώς η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.
Οδηγούμαστε σε πολιτικό αδιέξοδο.
Έχουμε απωλέσει την εμπιστοσύνη μας στο Ανώτατο Δικαστήριο που κατήντησε υποχείριο της Κυβέρνησης.

Οι πολίτες που αποδοκιμάζουν το πολιτικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης το τρίπτυχο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ υπευθύνων υπαιτίων για την εθνική χρεοκοπία και κατάρρευση τραγωδία της χώρας και θέλουν να ψηφίσουν ένα από τα αποκλεισθέντα κόμματα αντιλαμβάνονται πλέον ότι στην χώρα έχει εγκαθιδρυθεί με την αρωγή των συστημικών ΜΜΕ και δημοσιογράφων ένα σκληρό αντιδημοκρατικό ολοκληρωτικό καθεστώς χειρότερο από εκείνο του Ορμπαν στην Ουγγαρία που καταπνίγει φυλακίζει κάθε αντίθετη πατριωτική φωνή.

Η μοναδική λύση είναι να προσφύγουμε στην Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη και τους θεσμούς της Ε.Ε. ζητώντας την παρέμβαση τους.
Να προσφύγουμε στο Ευρωπαίο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Να προσβάλλουμε το ΚΥΡΟΣ των άκυρων εκλογών στα αρμόδια δικαστήρια ασκώντας τα προβλεπόμενα από τον νόμο ένδικα μέσα προβάλλοντας τους λόγους ακυρότητας.
Η Κυβέρνηση εμποδίζει τότε πολίτες να εκφράζουν να επιλέξουν με διαφορά νομικά τεχνάσματα και τερτίπια.
Να αντισταθούμε δυναμικά να εξεγερθούμε ειρηνικά όπως δικαιούμεθα ως πολίτες καθώς έχει καταρρακωθεί το Σύνταγμα ο υπέρτατος νόμος του κράτους να διαμαρτυρηθούμε και να βροντοφωνάξουμε ζητώντας απαιτώντας την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.
Θέλουμε Δημοκρατία ελεύθερες εκλογές.
Μπροστάρηδες σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να είναι οι Δικηγόροι που συνυπηρετούμε την Δικαιοσύνη.
Φτάνει ως εδώ και μη παρέκει κ. Μητσοτάκη η ανοχή μας εξαντλήθηκε.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.