Ο Κων. Μαραβέγιας από τη Νέα Ιωνία: Η ΝΔ μείωσε πάνω από 50 φόρους και εισφορές σε 4 χρόνια

0
0

Κοντά στους πολίτες της Νέας Ιωνίας βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία σε όλη τη Μαγνησία. Παρά την ισχυρή βροχόπτωση, το «παρών» στην προεκλογική συγκέντρωση έδωσαν δεκάδες κάτοικοι της Νέας Ιωνίας, τους οποίους ο κ. Μαραβέγιας ευχαρίστησε από καρδιάς που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο υποψήφιος βουλευτής αφουγκράστηκε τις ανησυχίες των πολιτών για τα θέματα της οικονομίας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και υπενθύμισε ότι, σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, η Νέα Δημοκρατία προχώρησε σε μειώσεις περισσότερων από 50 φόρων και εισφορών. Είναι η κυβέρνηση που μείωσε κατά 35% τον ΕΝΦΙΑ, πήγε τον εισαγωγικό φορολογικό συντελεστή από το 22% στο 9%, κατάργησε την εισφορά αλληλεγγύης και παράλληλα κατέβασε τις ασφαλιστικές εισφορές για τους μισθωτούς κατά 4%.

«Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, που επέβαλε 29 επιπλέον φόρους, η Νέα Δημοκρατία έκανε και θα συνεχίσει να κάνει -και μετά τις εκλογές- δραστικές μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών. Πέρα από τις 50 μειώσεις φόρων που ήδη ανέφερα, έρχονται και νέες ελαφρύνσεις για τους αγρότες και γενικότερα για τους παραγωγούς μας και τους επαγγελματίες με την ολοκληρωτική κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος», σημείωσε ο κ. Μαραβέγιας.

Ακόμη, αναφέρθηκε στις διαδοχικές αυξήσεις των συντάξεων, σημειώνοντας ότι μόνο για φέτος έχουμε αύξηση 8% για τους περισσότερους συνταξιούχους και επίδομα προσωπικής διαφοράς για τους υπόλοιπους, αύξηση 8% στα αναπηρικά επιδόματα άμεσα και νέα μείωση των εργοδοτικών εισφορών τουλάχιστον κατά μία μονάδα. Επίσης, η ΝΔ αυξάνει το αφορολόγητο κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί και το εισόδημα κάθε Έλληνα, μηδενίζοντας το τέλος επιτηδεύματος και μειώνοντας σταδιακά τους έμμεσους φόρους.

«Κυρίως, όμως, η ΝΔ κρατάει την χώρα σε αναπτυξιακή πορεία αξιοποιώντας τα 100 δισεκατομμύρια ευρώ που εξασφάλισε ο Κ. Μητσοτάκης από την ΕΕ μέχρι το 2027 για να φτιάξουμε μια νέα Ελλάδα», υπογράμμισε ο κ. Μαραβέγιας και κάλεσε τους πολίτες της Νέας Ιωνίας, στις 21 Μαΐου να δώσουν καθαρή νίκη στη ΝΔ, ώστε να μη μπει η χώρα σε περιπέτειες.

Που θα περιοδεύσει την Πέμπτη και την Παρασκευή

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της προεκλογικής περιοδείας του ο κ. Μαραβέγιας θα επισκεφθεί την Πέμπτη 4 Μαΐου τη Χλόη, το Περίβλεπτο και το Ριζόμυλο, ενώ την Παρασκευή 5 Μαΐου θα μιλήσει σε συγκεντρώσεις πολιτών στα Άνω και Κάτω Λεχώνια.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.