ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ: Καταγγελία για το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

0
896

Για τον απροσδόκητο θάνατο του Δημοσιογράφου Αποστόλη ΛΑΓΙΟΥ.

“Σε έφαγαν οι γιατροί” φώναζε στην κηδεία του η σύζυγος του.

Σοβαρές αιτιάσεις και κατηγορίες απευθύνει για σημαντικές ελλείψεις παραλείψεις και σφάλματα στο Γ.Ν. Κατερίνης όπου νοσηλευόταν για λίγες ημέρες και απεβίωσε αιφνίδια λόγω επιπλοκών του Covid 19, η σύζυγος του 58 χρόνου Δημοσιογράφου Αποστόλη ΛΑΓΙΟΥ ιδιοκτήτη του Blog, ιστοσελίδας ΠΙΕΡΙΚΗ λίγο μετά την εξόδιο ακολουθία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στον Μακρύγιαλο Πιερίας χθες Σάββατο 4/2.

Κατηγορεί συγκεκριμένα την ανύπαρκτη Διοίκηση και αναφέρει ότι απουσίαζαν οι γιατροί Πνευμονολόγοι και του συζύγου της που εισήχθη με υψηλό πυρετό και δύσπνοια, αναπνευστική δυσχέρεια στην συνέχεια εμφάνισε καρδιακές αρρυθμίες και πρόβλημα στον ένα πνεύμονα, μετρηθείς με χαμηλό οξυγόνο τις πρώτες ημέρες που ξεπέρασε όμως εμφανίζοντας σημαντική βελτίωση υψηλότερο κορεσμό οξυγόνου 97 αισιοδοξώντας μάλιστα ότι θα ελάμβανε εξιτήριο και εγκαταλείφθηκε στην κλινική Covid χωρίς να εισαχθεί στην ΜΕΘ, όμως χωρίς την χορήγηση της ενδεδειγμένης κατάλληλης αντιβίωσης κυριολεκτικά χωρίς νερό όπως καταγγέλλεται στην κλινική Covid επιλαμβάνονταν ένας ειδικευόμενος γιατρός που ομολογουμένως έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Τις επόμενες ημέρες η οργισμένη σύζυγος του που αποδίδει αδιαφορία κατά την νοσηλεία στο Γ.Ν. Κατερίνης θρηνεί απαρηγόρητη τον πρόωρο χαμό του και φώναζε “Σε έφαγαν οι γιατροί” είναι αποφασισμένη να δημοσιοποιήσει όπως δήλωσε την υπόθεση θα ζητήσει τον πλήρη ιατρικό φάκελο του από την διοίκηση του Γ.Ν.Κ. και συνοδευόμενη από τον Πληρεξούσιο Δικηγόρο της κο Βασίλη ΝΟΥΛΕΖΑ θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης ζητώντας την διερεύνηση ποινικών ευθυνών την άσκηση ποινικής δίωξης και τιμωρία των υπευθύνων για τον άδικο θάνατο του Αποστόλου ΛΑΓΙΟΥ.
Παρευρισκόμενοι χαρακτήριζαν το Γ.Ν.Κ. Κρεματόριο.

Να σημειωθεί ότι στο Γ.Ν. Κατερίνης από την έναρξη της πανδημίας έχουν πεθάνει, άφησαν την τελευταία πνοή τους δεκάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.