Το γεράκι επέστρεψε στη φωλιά του με την βοήθεια του π. Αθανάσιου. Συγχαρητήρια σε όλους!

0
493

Χθες έλαβε χώρα η επιστροφή του μικρού γερακιού στη φωλιά του από την οποία έπεσε προφανώς προχθές το βράδυ από τον καιρό που ήταν λίγο άστατος, στα Κανάλια, με αέρα και τις πρωινές ώρες έβρεξε.

Προφανώς στη προσπάθεια του να πετάξει, γιατί τώρα είναι ήδη 2 μηνών και κοντεύει να ολοκληρωθεί και είναι ο καιρός να ξεκινήσει να μαθαίνει να πετάει, βρέθηκε κάτω από την φωλιά να περπατάει μέσα στο χωράφι με τις αμυγδαλιές.

Αμέσως ο π. Αθανάσιος το πήρε μαζί με τα παιδιά του, όπως έχει κάνει κι άλλη φορά, και το πήγε στους υπευθύνους του Φορέα της λίμνης εκεί στο χωριό. Με αυτούς τὠρα λοιπόν ξεκίνησε την επιχείρηση της επιστροφής στην φωλιά του και στην οικογένεια του που βρίσκεται πίσω από το ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία και είναι πάλι κοντά στα άλλα δύο αδέρφια του και περιμένει τη μάνα του να το ταΐσει ώστε να ολοκληρωθεί ηλικιακά και να ανοίξει τα φτερά του σε λίγο καιρό και να κερδίσει τη ζωή του μόνο του.

Ο π. Αθανάσιος ευχαριστεί τους υπευθύνους του Ο.Φι.Πε.Κα. (που εδρεύει στα Κανάλια) και ιδιαιτέρως τον κύριο Γιάννη Βέργο που βοήθησε για την αποκατάστασή του.

Ο ιερέας των Καναλίων, π. Αθανάσιος Ι.Σκοπιανός, με το μικρό γεράκι

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.