Τάσος Τσιαπλές: Μόνο η ψήφος στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης, είναι χρήσιμη για τους βιοπαλαιστές αγρότες

0
0

Στην μαζική και μαχητική συγκέντρωση βιοπαλαιστών αγροτών, από χωριά των Δήμων Τυρνάβου, Αγιάς, Τεμπών και Ελασσόνας, μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα (12/5/23), παραβρέθηκε για άλλη μια φορά, ο Τάσος Τσιαπλές, περιφερειακός σύμβουλος και εκ’ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας της Λαικής Συσπείρωσης, εκφράζοντας την πλήρη στήριξη στον αγώνα και στα δίκαια αιτήματα τους, για πλήρη αποζημίωση σε όσους έπαθαν ζημιές, για κάλυψη της απώλειας εισοδήματος και ουσιαστικά μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός, που αυτοπροβάλλεται σαν υποστηρικτής των βιοπαλαιστών αγροτών, όχι μόνο δεν εμφανίσθηκε ο ίδιος να παραλάβει το ψήφισμα των αγωνιζόμενων αγροτών, αλλά ούτε όρισε κάποιον από τους αντιπεριφερειάρχες του γι’ αυτό. Προηγείται η στήριξη της κυβέρνησης της Ν.Δ και των υποψηφίων βουλευτών της, η οποία με τις αντιλαϊκές πολιτικές που εφάρμοσε και αυτή την τετραετία, σε συνέχεια εκείνης του ΣΥΡΙΖΑ, οδήγησε σε αδιέξοδο τους βιοπαλαιστές αγρότες, για χάρη των κερδών των εμποροβιομηχάνων, των τραπεζιτών και των μεγαλοαγροτών.

Οι βιοπαλαιστές αγρότες που υποφέρουν, τώρα να κάνουν το βήμα μαζικά, ψηφίζοντας τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές και της Λαικής Συσπείρωσης στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, που σταθερά ήταν και θα είναι στο πλευρό τους στη Βουλή, στο Περιφερειακό και στα Δημοτικά Συμβούλια, και προπάντων στους αγώνες τους απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές όλων κυβερνήσεων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ), την ΚΑΠ της Ε.Ε, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.