Ο Κων. Μαραβέγιας στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και στη ΔΕΥΑΜΒ

0
0

Με επισκέψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τη ΔΕΥΑΜΒ, συνέχισε την προεκλογική του δραστηριότητα ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Στην Περιφερειακή Ενότητα, τον κ. Μαραβέγια υποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, η οποία τον ενημέρωσε για τα έργα υποδομών που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε όλο το Νομό, έργα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, αθλητισμού, πολιτισμού, βελτίωσης των υποδομών στους τομείς της υγείας και της παιδείας, στήριξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τόνωσης του πρωτογενούς τομέα και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Ο κ. Μαραβέγιας εξήρε το έργο της Περιφέρειας στη Μαγνησία, επισημαίνοντας ότι η περιφερειακή αρχή αξιοποιεί αποτελεσματικά εθνικούς και κοινοτικούς πόρους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και της περαιτέρω ανάπτυξης της περιοχής. Από την πλευρά της η κ. Κολυνδρίνη ευχαρίστησε τον κ. Μαραβέγια για τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια άσκησης των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων, ενώ ακολούθησε συνάντηση του βουλευτή, σε εγκάρδιο κλίμα, με εργαζόμενους στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας.

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, ο κ. Μαραβέγιας ενημερώθηκε από τη διοίκηση και το προσωπικό για τη λειτουργία της υπηρεσίας σε σχέση με τον έλεγχο της νομιμότητας των πράξεων της Αυτοδιοίκησης, τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν τις άδειες διαμονής και τις άλλες αρμοδιότητες που έχουν μεταβιβαστεί στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.

Τέλος, στη ΔΕΥΑΜΒ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Επιχείρησης Γ. Τόρη και μέλη του Δ.Σ., με τους οποίους συζήτησαν για τα κρίσιμα ζητήματα στον τομέα ύδρευσης-αποχέτευσης, όπως το μεγάλο έργο αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου.

Ο κ. Μαραβέγιας ευχαρίστησε τα στελέχη των υπηρεσιών για την υποδοχή που του επιφύλαξαν και έστειλε μήνυμα ενίσχυσης της ΝΔ για ένα πιο κοινωνικό, πιο δίκαιο και πιο εξυπηρετικό κράτος, με τους πολίτες στο επίκεντρο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.