Ο Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» και Αντιπρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου των Διοικήσεων των Κέντρων Πρόληψης, στην κοπή πίτας του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε.

0
2

Συνήλθε στη Θεσσαλονίκη το Δ.Σ. του Πανελλαδικού Δικτύου των Διοικήσεων των Κέντρων Πρόληψης (ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε.) κατά των εξαρτήσεων,

που εποπτεύονται και ελέγχονται από τον ΟΚΑΝΑ.

Το Δ.Σ. συνεδρίασε, σύσσωμο, με πλήρη απαρτία (11 στα 11 μέλη). Ενέκρινε το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό των δράσεων του 2022, καθώς και τον προγραμματισμό του 2023.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Στέφανος Τζιμογιάννης, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης-Υλοποίησης και Αξιολόγησης των προγραμμάτων πρόληψης που υλοποιούν τα Κέντρα Πρόληψης της χώρας.

Επίσης, ανέπτυξε, με κάθε λεπτομέρεια, τις θέσεις του Πανελλαδικού Δικτύου για όλα τα θέματα που απασχολούν τα Κέντρα Πρόληψης, όπως: το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας τους, τη στελέχωσή τους με προσωπικό, τον ενιαίο εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας τους, το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα, τα ταμειακά διαθέσιμα των Κ.Π., τη συνεργασία Διοικήσεων-εργαζομένων κ.ά.

Με την ευκαιρία, το Δ.Σ. έκοψε και την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.