Ενεργειακή αναβάθμιση του Πολιτιστικού Κέντρου Βελεστίνου

0
7

Ηλεκτρονικό δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό προκήρυξε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου

για την ανάθεση του έργου «Παρέμβαση Ενεργειακής Αναβάθμισης και Εκσυγχρονισμού Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου Βελεστίνου», έργο προϋπολογισμού 810.000 ευρώ.

Στόχος είναι η ενίσχυση της ενεργειακής απόδοσης του Πολιτιστικού Κέντρου Βελεστίνου είναι η ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας για τη σωστή λειτουργία του.

Η ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης της ενέργειας θα επιτευχθεί μέσω του βιοκλιματικού σχεδιασμού του κτιριακού κελύφους, της θερμομόνωσης και της επιλογής κατάλληλων ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων υψηλής απόδοσης για την κάλυψη των αναγκών σε θέρμανση, ψύξη, κλιματισμό, φωτισμό και ζεστό νερό χρήσης.

Στο πλαίσιο της παρέμβασης θα γίνουν καθαίρεση σαθρών επιχρισμάτων και αποκατάστασή τους στους χώρους που προβλέπεται η εξωτερική θερμομόνωση.

Ακόμη, θα γίνει καθαίρεση των υφιστάμενων μαρμάρινων ποδιών και ανοιγμάτων των υαλοστασίων, αποξήλωση παλαιών στεγανωτικών – μονωτικών επιστρώσεων δωμάτων και υφιστάμενων μεταλλικών θυρών.

Το έργο προβλέπει ακόμη αποξήλωση των εξωτερικών υδρορροών και των αγωγών αποχέτευσης επί των εξωτερικών τοιχοποιιών, τοποθέτηση συστήματος θερμικής μόνωσης όψεων με πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης και ακρυλικό επίχρισμα κ.ά.

Η προθεσμία υποβολής των προσφορών είναι μέχρι τις 11 Αυγούστου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.