Αντιδήμαρχος Παρσάς Ευάγγελος. «Σχετικά με την διαγραφή μου»

0
18

dimarxeio«Την ημέρα των βουλευτικών εκλογών διάβασα στα έντυπα ενημερωτικά μέσα πως διαγράφηκα από την ομάδα πλειοψηφίας με επικεφαλή τον Δήμαρχο κ. Νασίκα Δημήτρη. Την Δευτέρα 21/9 μου κοινοποιήθηκε εγγράφως η διαγραφή μου. Έπειτα από έγγραφη αίτηση μου, και ενώ περάσανε πέντε ημέρες για να λάβω το πρακτικό της ειδικής συνεδρίασης της ομάδας πλειοψηφίας όπου συζητήθηκε και αποφασίστηκε η διαγραφή μου, με έκπληξη παρατήρησα πως δεν διαγράφηκα μόνον για την καταψήφισή μου στο θέμα της δανειοδότησης του Δήμου Ρήγα Φεραίου προκειμένου ο Δήμος να καλύψει τα χρέη του και ο Δήμαρχος την ανεπάρκεια του στο να διοικεί, αλλά και για άλλους λόγους. Για λόγους που αναφέρθηκαν από τον Δήμαρχο στην ομάδα πλειοψηφίας όπου περιείχαν συκοφαντίες, ψέματα και αναπόδεικτα γεγονότα, με σκοπό να εντυπωσιάσουν και να καταφέρουν να πείσουν το «ακροατήριο» του να ψηφίσει υπέρ της διαγραφής μου.

Το ανήθικο από πλευράς του κ. Νασίκα ήταν να συγκαλέσει την ομάδα του για την διαγραφή μου, χωρίς να καλεστώ εγώ ο ίδιος να υπερασπίσω τον εαυτό μου, και να αντικρούσω με αλήθειες και μόνον, τα ψέματα. Θα το κάνω όμως, τις επόμενες ημέρες, απαντώντας σε όλους τους λόγους διαγραφής μου, έναν προς έναν, με ειλικρίνεια, στοιχεία, γεγονότα αληθινά, πρόσωπα και καταστάσεις όπως έμαθα να κάνω πάντα από το 1983 που εκλέγομαι και ασχολούμαι με τα κοινά. Προς το παρόν απαντώ με την σιωπή μου.

Θεωρώ την απόφαση διαγραφής μου άδικη και μη σύννομη. Η απόφαση θίγει και προσβάλλει την προσωπικότητά μου και κατ’ επέκταση θίγει και τους ψηφοφόρους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Θα προσβάλλω την απόφαση αυτή στα αρμόδια διοικητικά και δικαστικά όργανα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σκρίμπα Ιωάννη που δεν συμπορεύτηκε και δεν πείστηκε από την πρόταση του Δημάρχου και ψήφισε κατά της διαγραφής μου, καθώς και να ευχαριστήσω την ομάδα δημοτών από Κανάλια, Κεραμίδι, Κερασιά όπου με επιστολή τους που δημοσιεύτηκε στον τύπο έδειξαν και δείχνουν την στήριξή τους στο πρόσωπό μου.
Θα επανέλθω…»
Παρσάς Ευάγγελος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.