Ζ. Μακρή: «Δύο νέοι παθολόγοι στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο»

0
8

Θετικά, για ακόμη μία φορά, τα νέα για το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο».

Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτης Σερέτης ενημέρωσε, σήμερα, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτή Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή για την έγκριση, από το Υπουργείο Υγείας, της πρόσληψης δύο επικουρικών ιατρών παθολόγων για το «Αχιλλοπούλειο». Μόλις γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες όπως η υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους ενδιαφερόμενους, θα προχωρήσει, αμέσως, η πρόσληψή τους.

Η κ. Μακρή, αφού ευχαρίστησε, θερμά, τον κ. Σερέτη για τις προσπάθειες, που καταβάλλει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, για την επίλυση θεμάτων προσωπικού, δήλωσε ότι η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική για το Νοσοκομείο του Βόλου. Η στελέχωση του Νοσοκομείου με τους επικουρικούς ιατρούς παθολόγους, όχι μόνο στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση και υποστήριξη για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας αλλά και εγγύηση για τον αρτιότερο προγραμματισμό και την λειτουργία των κλινικών του «Αχιλλοπούλειου».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.