Ξεκινούν από 1η Ιουνίου αιτήσεις για εγγραφή παιδιών στα ΚΔΑΠ

0
3

Αιτήσεις για την εγγραφή παιδιών για τη θερινή περίοδο στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ ξεκινούν από την ερχόμενη Πέμπτη 1η Ιουνίου.

Η περίοδος των θερινών διακοπών για τα παιδιά αποσκοπεί στην παραμονή για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας κατά τους θερινούς μήνες σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και δημιουργικό που θα αποφορτίσει από την κούραση και την ένταση της προηγούμενης σχολικής περιόδου, θα ανοίξει νέους ορίζοντες και θα ικανοποιήσει την ανάγκη των εργαζόμενων γονέων για ασφαλή φύλαξη και δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους.

Αιτήσεις πραγματοποιούνται από τις 1 έως τις 15 Ιουνίου, για συμμετοχή παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών και ως ημερομηνία έναρξης των θερινών τμημάτων ορίζεται η Δευτέρα 19 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαθεσιμότητα θέσεων, αιτήσεις και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στα ΚΔΑΠ της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ:

ΚΔΑΠ Αρτέμιδας (Κάτω Λεχωνίων), 8ο χλμ. Εθν.Οδού Βόλου-Τσαγκαράδας Τηλ.24280 94000
ΚΔΑΠ Βασδέκειο Ν.Ιωνίας, Μυτιλήνης & Χαλκηδόνος (δίπλα σε εργοστάσιο ΜΕΤΚΑ), Ν.Ιωνία Βόλου Τηλ.24210 91113
ΚΔΑΠ Νεάπολης Βόλου, Νεαπόλεως 76 (απέναντι από 4ο Γενικό Λύκειο Βόλου), Νεάπολη Βόλος Τηλ.24210 64336
ΚΔΑΠ Προσφυγικών Ν. Ιωνίας, Χρήστου Λούλη -Εφέσσου 52, Ν. Ιωνία Βόλου Τηλ. 24210 68978.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.