Βουλή: Χωρίς μάρτυρα τον Πέτσα και υπουργούς η εξεταστική για τις «λίστες Πέτσα»

  0
  4

  Εξεταστική επιτροπή για τις «Λίστες Πέτσα», αλλά χωρίς να κληθεί ως μάρτυρας ο Στέλιος Πέτσας, αποφάσισε η κυβερνητική πλειοψηφία, στη Βουλή. Στην επιτροπή δεν θα κληθεί κανένας υπουργός.

  Η ΝΔ πρότεινε έναν κλειστό κατάλογο μαρτύρων, προτάσσοντας το επιχείρημα του περιορισμένου χρονικού διαστήματος των εργασιών της Εξεταστικής ενώ την ίδια στιγμή σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητούσε ο κατάλογος των μαρτύρων να μείνει ανοιχτός.

  Έτσι θα κληθούν μόλις 18 μάρτυρες, ανάμεσα στους οποίους δεν θα περιλαμβάνεται κανένα πολιτικό πρόσωπο.

  Στην λήξη της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, Γιάννης Κεφαλογιάννης αρκέστηκε να δηλώσει ότι ο κατάλογος των μαρτύρων «κλείνει» με βάση τα όσα προτείνει η πλειοψηφία της επιτροπής.

  Νωρίτερα όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν να καταθέσουν στην επιτροπή οι υπουργοί ( Πέτσας, Κικίκλιας, Σκυλακάκης) που έχουν την πολιτική ευθύνη για τα προγράμματα διαφημιστικής καμπάνιας για τον Covid 19 ύψους 42 εκατομμύριων ευρώ τα οποία διατέθηκαν σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.