ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ: Τηλεοπτική Δικαιοσύνη

0
690

Τελικώς η δημοφιλής δραστήρια Δημοσιογράφος – Ντετέκτιβ κ. Αγγελική Νικολούλη κατόρθωσε πριν έχουμε τα οριστικά αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για την πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών ανήλικων παιδιών στην Πάτρα πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη αν ασκηθεί ποινική δίωξη για Ανθρωποκτονία με πρόθεση που διερευνά ενδελεχώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν την ζωή τους.

Να αυξήσει, να εκτινάξει τρομακτικά με αλλεπάλληλες εκπομπές αφιερωμένες στην υπόθεση την τηλεθέαση, την ακροαματικότητα της εκπομπής της “Φως στο Τούνελ” στο Mega Channel της Παρασκευής να κυριαρχήσει φιλαρέσκα στο Instagram όπως γράφουν διάφορα Sites προδικάζοντας προεξοφλώντας προβλέποντας σχεδόν με ανυπομονησία έμμεσα με αοριστίες ενίοτε υπερβολές και υποκειμενικές απόψεις, εκτιμήσεις και γνώμες προσκεκλημένων της που δεν έχουν πρόσβαση στην δικογραφία μάλλον βιαστικά την ενοχή της μητέρας, την ιδιωτική συνομιλία με την οποίαν δημοσιοποίησε όπως συνέβη σε άλλες υποθέσεις .

Το Τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής ερευνά με βάση τα πορίσματα που έχουν παραδοθεί στους Ιατροδικαστές αν ο ανεξήγητος θάνατος των παιδιών οφείλεται σε εξωγενή παράγοντα και πως αυτός σχετίζεται με το πνευμονικό οίδημα και όχι την ασφυξία που προκάλεσε τελικά τον πρόωρο θάνατο τους.
Έχουν ακουσθεί διάφορες εκδοχές για την τραγική αυτή υπόθεση από αρμόδια και μη χείλη.
Όλα αυτά τα στοιχεία θα αξιολογηθούν και θα αποφασισθεί αν υπάρξει άσκηση ποινικής δίωξη για Ανθρωποκτονία με πρόθεση
Αυτή είναι η σύγχρονη νεοελληνική δημοσιογραφία και τηλεόραση που όλοι παρακολουθούμε και αποδεχόμαστε.
Διαφωνώ αιτιολογημένα με την λογική αυτή.
Να δικάζεται κανείς πρόωρα στην τηλεόραση με δημοσιοποίηση στοιχείων της δικογραφίας.
Κανείς Δημοσιογράφος δεν δικαιούται δεν έχει ρόλο πλην της έρευνας να προκρίνει την ενοχή κανενός πριν την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης.
Θεμελιώδης αρχή ενός κράτους δικαίου.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.