Βαγγέλης Παρσάς. «Ζητώ παρέμβαση Εισαγγελέα», απάντηση για τους λόγους της διαγραφής μου

0
17

Όπως υποσχέθηκα πριν λίγες ημέρες, «θα επανέλθω» με σκοπό να αναλύσω και να απαντήσω, τους λόγους διαγραφής μου έναν – έναν κατά σειρά, όπως αναγράφονται στο αμφισβητούμενο σε εγκυρότητα πρακτικό, της συνεδρίασης της δημοτικής παρατάξεως «ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», καθώς δεν πρωτοκολλήθηκε στη γραμματεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου, παρά ταύτα μου κοινοποιήθηκε η διαγραφή μου από την ομάδα πλειοψηφίας, εγγράφως και με πρωτόκολλο, από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και Δήμαρχο κ. Νασίκα Δημήτρη. Σημειώνω επίσης, ότι η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε εν ερήμην μου, χωρίς να μου ζητηθεί να παρευρεθώ με σκοπό να απαντήσω και να δικαιολογήσω την θέση μου. Το κάνω λοιπόν στον τύπο, για να μάθουν και οι δημότες την αλήθεια.

Συγκεκριμένα:

1. Κατά την 20η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1ης Δεκεμβρίου 2014, εισήγαγα, έκτακτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ηλεκ/σμού & Συγκοινωνιών, το κόψιμο ξερών και επικίνδυνων κλαδιών σε δέντρα μεγάλης ηλικίας στην Τοπική Κοινότητα Κεραμιδίου και Βενέτου, αλλά δεν αιφνιδίασα ούτε τον Δήμαρχο, ούτε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ούτε την ομάδα πλειοψηφίας. Καθώς: α) προηγήθηκε ομόφωνη απόφαση της Τοπικής Κοινότητας Κεραμιδίου και Βενέτου, και β)μελέτη – αυτοψία της γεωπόνου της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου που έκρινε μεγάλης επικινδυνότητας το συγκεκριμένο θέμα. Το επείγον αυτό θέμα γνωστοποίησα εγγράφως άμεσα, και ενημέρωσα προσωπικά τον Δήμαρχο και την Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας, το ανέφερα και στο προσυμβούλιο της ομάδας πλειοψηφίας με την απάντηση του Δημάρχου πως δεν θεωρείται και τόσο μεγάλης επικινδυνότητας και θέμα ασφάλειας, διότι ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παλλικάρης Δημήτρης καταγόμενος από το Κεραμίδι θεώρησε πως τα δέντρα σε Κεραμίδι και Βένετο δεν χρήζουν κόψιμο λόγω επικινδυνότητας. Έκρινα σωστό να κάνω το καθήκον μου, βάζοντας το θέμα έκτακτο στην ημερήσια διάταξη όπου και ψηφίστηκε ομόφωνα. Αναφέρω, πως έπειτα από δύο ημέρες, μεγάλο σε όγκο ξερό κλαδί έσπασε από τον αέρα και έπεσε μέσα στην πλατεία του Κεραμιδίου. Ευτυχώς συνέβηκε πρωινές ώρες και δεν προκλήθηκε ατύχημα. Μου έκανε εντύπωση που ένα τέτοιο θέμα αναφέρεται ως λόγος διαγραφής, συγκαλύπτει όμως την αλήθεια. Ως Δημοτικός Σύμβουλος έχω κάθε δικαίωμα να προτείνω και να εισαγάγω θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

2. Στην 19η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Ιουλίου 2015, σε ερώτημα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης προς εμένα ζητώντας τον λόγο της πρόωρης παραίτησης συμβασιούχου υπάλληλου του Δήμου(την 7η ημέρα σταμάτησε την εργασία του που είχε διάρκεια 2 μηνών), χειριστή ισοπεδωτή γαιών (γκρέιτερ), και μάλιστα σύμβασης έκτακτων αναγκών για την πυροπροστασία, ο Δήμαρχος πήρε αιφνιδίως τον λόγο από εμένα και με άδικο και άσχημο τρόπο, και ενώ βρισκόταν στην Αθήνα για υποχρεώσεις- εργασίες του Δήμου(ΚΕΔΚΕ), την ημέρα που παραιτήθηκε ο υπάλληλος, προσέβαλε και έθιξε την προσωπικότητα του υπαλλήλου λέγοντας ψευδή αιτιολογία για την παραίτησή του προκειμένου να συγκαλύψει τον δημοτικό σύμβουλο Ιωάννη Κορώνα όπου ήταν και η αιτία παραίτησής του από την εργασία του. Για την ακρίβεια, ο χειριστής γκρέιτερ κ. Σ.Θ. έσκισε μπροστά σε εμένα, την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας και τον υπάλληλο του Δήμου κ. Μ.Λ., την σύμβαση εργασίας του, ενοχλημένος και νευριασμένος διότι ο δημοτικός σύμβουλος Κορώνας Ιωάννης χωρίς καμία αρμοδιότητα τον καθύβρισε επανειλημμένα και τον επίπληξε λέγοντας τον «τεμπέλη και μ….» , πως δεν γνωρίζει και δεν κάνει σωστά την δουλειά του. Με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθούν οι εργασίες για την πυροπροστασία στον Δήμο. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος έχει δουλέψει στον Δήμο Ρήγα Φεραίου πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και είναι επαγγελματίας πάνω από 30 χρόνια. Γνωρίζοντας τα πραγματικά γεγονότα και τον υπάλληλο προσωπικά, αλλά και τις υπηρεσίες που πρόσφερε στον Δήμο μας, διόρθωσα τον Δήμαρχο, λέγοντας πως δεν ενημερώθηκε σωστά και αντικειμενικά(από τον κύριο Κορώνα), και περιέγραψα τα γεγονότα έτσι όπως έγιναν στην πραγματικότητα διότι θίχτηκε η προσωπικότητα του υπαλλήλου και επιχειρήθηκε να γίνει συγκάλυψη της ευθύνης του δημοτικού συμβούλου κ. Κορώνα Ιωάννη, που τον τελευταίο χρόνο έπληξε σοβαρά και τον Δήμο και το κύρος του Δημάρχου.

Συγκεκριμένα:

• Εις βάρος του κ. Κορώνα Ιωάννη εκκρεμεί πόρισμα του εισαγγελέα για τον λόγο ότι χωρίς αρμοδιότητες και χωρίς να πάρει την άδεια κανενός αρμοδίου, χρησιμοποίησε σκαπτικό μηχάνημα του Δήμου για να μπαζώσει ρέμα χωρίς άδεια από την Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Θεσσαλίας προκειμένου να κάνει εύκολη την διέλευση στο κτήμα του. Απόδειξη οι επί τόπου φωτογραφίες από μέλος της αντιπολίτευσης, με τον κ. Κορώνα Ιωάννη και τον χειριστή του σκαπτικού μηχανήματος να καλούνται σε αυτόφωρη διαδικασία στην Αστυνομία Βελεστίνου. Την επόμενη ημέρα το θέμα των μπαζωμάτων από αυτόβουλη ενέργεια του κ. Κορώνα, έφτασε στον εισαγγελέα όπου κλήθηκα και εγώ ο ίδιος τις επόμενες ημέρες να καταθέσω ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος της Καθαριότητας και του Περιβάλλοντος. Στον εισαγγελέα κατέθεσα με ειλικρίνεια τα πραγματικά γεγονότα για να αποφύγω τυχόν ευθύνες. Παρά ταύτα κατηγορήθηκα από τον Δήμαρχο ότι έπρεπε να λάβω μέρος ευθύνης και να μην καταθέσω ενάντια του κ. Κορώνα. Με άλλα λόγια μου ζήτησε να καταστήσω τον εαυτό μου συνένοχο, ενώ ο ίδιος συγκάλυπτε την παρανομία του κ. Κορώνα.

• Πριν συμβεί το θέμα με το μπάζωμα του ρέματος, πάλι με αυτόβουλη ενέργεια ο κ. Κορώνας Ιωάννης προέβηκε σε ιδιωτικές εργασίες (σε φίλο του), και αποπειράθηκε να καταπατήσει δημόσια περιουσία, και να χαλάσει τις γραμμές του τρένου στην Τοπική Κοινότητα του Αερινού με σκαπτικό μηχάνημα του Δήμου αλλά ευτυχώς μετά από έγκαιρη ενημέρωση που έλαβα από τον Πρόεδρο του χωριού κ. Μπλέτσα Κων/νο κατέφθασα στο σημείο και σταμάτησα έγκαιρα τον χειριστή κ. Σ. Ήρθα σε έντονη αντιπαράθεση με τον κ. Κορώνα διότι μου έθιξε το γεγονός πως πήγα στο σημείο για να κάνω το ‘’χατίρι’’ του κ. Μπλέτσα ο οποίος είναι εκλεγμένος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αερινού με τον συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης, άρα ανεπιθύμητος για την Δημοτική Αρχή, αυτός και το χωριό του, σύμφωνα με τον κ. Κορώνα.

• Επίσης, ο κ. Κορώνας, υποσχόμενος, στον κ. Α.Β. χειριστή εκσκαφέων που δούλευε με σύμβαση ορισμένου χρόνου στον Δήμο και είχε λήξει, πως θα ξαναπροσληφθεί, έτσι και χωρίς αρμοδιότητα έβαλε τον χειριστή να μπαζώσει πηγάδια μέσα σε κτήμα φίλου του στο Στεφανοβίκειο. Η διαδικασία αυτή έγινε αντιληπτή από δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης, όπου φωτογράφισε το γεγονός. Την επόμενη μέρα, ο κ. Α.Β. καλέστηκε από τον κ. Κορώνα Ιωάννη στο γραφείο του Δημάρχου όπου του ζήτησαν να πάρει την ευθύνη «πάνω» του σε περίπτωση που ο εισαγγελέας παρέμβει για το συγκεκριμένο συμβάν. Δηλαδή, ο χειριστής που δεν είχε σύμβαση εργασίας του ζητήθηκε, σε περίπτωση που παρέμβει εισαγγελέας, να δηλώσει έμμεσα πως έκλεψε το σκαπτικό μηχάνημα του Δήμου και μπάζωσε τα ιδιωτικά πηγάδια του φίλου του κ. Κορώνα στο Στεφανοβίκειο. Ο κ. Α. με ενημέρωσε φοβούμενος από το συμβάν για όλα αυτά. Το γεγονός- συμβάν αυτό, έγινε ενώ ο Δήμαρχος και εγώ βρισκόμασταν σε συνεδρίαση στο ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ, κατόπιν πρόσκλησης του Περιφερειάρχη.

• Στην υπηρεσία Πρασίνου, την άνοιξη, κατέφθασε από την Βέροια με αγορά, μηχανή κουρέματος γκαζόν, εν αγνοία μου, παρότι ήμουν Αντιδήμαρχος Καθαρίοτητας και Πρασίνου. Σε ερώτηση μου, ποιος παράγγειλε την συγκεκριμένη μηχανή πήρα ως απάντηση το όνομα του κ. Κορώνα, «παιδί για όλες τις δουλειές».

Την άλλη ημέρα, η μηχανή έπαθε βλάβη και χάλασε. Έτσι, ο ίδιος μετέφερα την μηχανή για αντικατάσταση στην Βέροια. Ο αντιπρόσωπος εκεί μου ανέφερε πως επειδή ο κωδικός του Δήμου για το Πράσινο δεν είχε μέσα χρήματα, η μηχανή πληρώθηκε στο ίδιο τιμολόγιο από τη ΔΕΥΑΡΦ με αγορά μοτέρ γεώτρησης.

Συγκεκριμένα για γεώτρηση στο Κεραμίδι.
Όλα αυτά τα περιστατικά τα έκανα γνωστά στο Δήμαρχο αντιδρώντας και λέγοντας του να συμμορφώσει το συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο, καθώς επίσης κατά καιρούς του ανέφερα πλήθος από άλλα λιγότερο σημαντικά γεγονότα αλλά ατοπήματα του κ. Κορώνα, χωρίς ο Δήμαρχος να προβεί σε καμιά ενέργεια επίπληξης εναντίον του.

Παρά ταύτα, ο κ. Νασίκας αντί να διαγράψει τον συγκεκριμένο δημ. σύμβουλο που υπέπεσε σε σωρεία παραβιάσεων στράφηκε εναντίον μου. Ο κ. Νασίκας πίστευε πως έπρεπε να απολογούμαι, εγώ, ως αρμόδιος Καθαριότητας και η Δημοτική Αρχή, για τις παρανομίες του κ. Κορώνα ο οποίος νόμιζε πως υπάλληλοι, μηχανήματα και φορτηγά του Δήμου ήταν κτήση του. Ο «καλός δημ. σύμβουλος» όπως ο Δήμαρχος τον αποκαλούσε και συνεχίζει να το κάνει, είναι αυτός όπου από καλοσύνη και επειδή ο Δήμος άρχισε να δυσχεραίνει οικονομικά, έβαζε το χέρι στην τσέπη του και από το υστέρημα του χρηματοδοτούσε τον Δήμο σε διάφορες καθημερινές ανάγκες του, καύσιμα, ανταλλακτικά κ.α. Ήθελα να ήξερα, τα χρήματα αυτά τα οποία δίνει ο κ. Κορώνας από την τσέπη του τα δωρίζει στον Δήμο ή υπάρχει κάποιος νόμιμος τρόπος να του επιστραφούν; Για να ξέρουμε αν θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε…

3. Όσον αφορά το υπηρεσιακό αυτοκίνητο(αγροτικό Ι.Χ. FORD RANGER) που είχα στην κατοχή μου, το είχα ακριβώς με το ίδιο τρόπο που παραχωρήθηκε στον Αντιδήμαρχο Τεχ. Υπηρεσιών κ. Παλλικάρη Δημήτρη (OPEL ASTRA) και στον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολιτιστικών κ. Γκογκινούδη Τριαντάφυλλο (HΙUNTAI) ο οποίος κάνει χρήση του αυτοκινήτου της δομής ‘’ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ’’. Με την διαφορά ότι εγώ ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας έπρεπε να εποπτεύω την καθαριότητα σε καθημερινή βάση σε έναν Δήμο από το Ελευθεροχώρι (σύνορα με Φάρσαλα) έως το Κεραμίδι Πηλίου, και στάθμευα στα Κανάλια, στο σημείο όπου στάθμευαν τα απορριμματοφόρα για τον καθαρισμό σκουπιδιών. Απέναντι και με τον διαχωρισμό μιας κατοικίας βρίσκεται η κατοικία όπου διαμένω. Επίσης, έχω στην κατοχή μου έγγραφο από τον κ. Νασίκα που μου αναγνωρίζει ευθύνη για το υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Ποτέ δεν έκανα χρήση του υπηρεσιακού αυτοκινήτου εκτός της καθημερινής υπηρεσίας (εποπτεία καθαριότητας, συνεδριάσεις σε ΣΥΔΙΣΑ και ΣΦΑΓΕΙΑ ΒΟΛΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ σε Βόλο και Λάρισα) ούτε για ιδιωτική χρήση όπως ειπώθηκε. Καλώ όποιον έχει αποδείξεις για το αντίθετο να τις παρουσιάσει. Επίσης, ενημερωτικά, αναφέρω πως η οικογένεια μου έχει στην κατοχή της έξι αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα τρία είναι αγροτικά οχήματα. Επομένως αυτά που λέγονται έχουν σκοπό να εντυπωσιάσουν αλλά τους προειδοποιώ πως θα ασκήσω κάθε νομικό μέσο για εις βάρος μου συκοφαντική δυσφήμιση. Αντιθέτως, θα ήθελα να θυμίσω στον κ. Δήμαρχο πως ο ίδιος κατηγορείται ότι κάνει χρήση του υπηρεσιακού αυτοκινήτου εκτός υπηρεσίας, σε γάμους, βαφτίσια και άλλες εκδηλώσεις. Επίσης, του θυμίζω, πως οι Αντιδήμαρχοι του κ. Παλλικάρης και Γκογκινούδης τα Σαββατοκύριακα και εκτός υπηρεσίας, χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα σε εκδηλώσεις, όπως την κομματική εκδήλωση που έγινε στο Βελεστίνο, προεκλογικά, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Μεϊμεράκη. Μάλιστα, ο κ. Παλλικάρης πηγαίνει για ψώνια σε supermarket στον Βόλο (LIDL) με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, όπου υπάρχουν και οι κάμερες που μπορούν να το αποδείξουν. Παρά ταύτα εγώ κατηγορούμαι πως κάνω ιδιωτική χρήση. Όσον αφορά, την 17-12-2014, πάρκαρα το υπηρεσιακό μου αυτοκίνητο στην διασταύρωση Κονταράτου με Όγλ στο Βόλο, με παράνομο τρόπο για να βρεθώ πλησίον Βουλευτικό Γραφείο του κ. Χρήστο Μπουκώρου να τον ενημερώσω για τις αποφάσεις του Δήμου για την διανομή των κτημάτων της Κάρλας. Εμπόδισα, την είσοδο σε υπόγειο πάρκινγκ χωρίς να το αντιληφθώ και το αυτοκίνητο μου απομακρύνθηκε με γερανό, όπου πλήρωσα ο ίδιος το πρόστιμο και το πήρα πίσω. Ένα τέτοιο γεγονός θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα.

4. Κατηγορούμαι επίσης ότι εξέδιδα αυθαίρετα προσωπικά δελτία τύπου. Θέλω να θυμίσω πως ως Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες και στα θέματα βοσκοτόπων, δασικών εκτάσεων, και αγροτικής γης, δημοσιευμένες με ΦΕΚ, δημοσίευσα στον τύπο τρία δελτία τύπου όπου τα δύο έκαναν αναφορά στην παραχώρηση των κτημάτων της Κάρλας και το ένα αναφερόταν στο παγετό που έπληξε δενδροκαλλιέργειες στο Δήμο. Μέχρι σήμερα, γνωρίζω πως όλοι έχουμε ελευθερία σκέψης και λόγου και μου κάνει εντύπωση που γίνεται αναφορά σε κάτι τέτοιο καθώς τα δελτία τύπου που δημοσίευσα είχαν σκοπό να ενημερώσουν τους συνδημότες μας, και να ασκήσουν πίεση σε αρμόδιες υπηρεσίες πέραν του Δήμου με μόνο σκοπό την επίλυση θεμάτων του Δήμου μας. Δεν γνώριζα πως ο Δήμαρχος επέβαλε λογοκρισία.

5. Σχετικά με την καταψήφιση μου στο θέμα του δανείου στην 23η συνεδρίαση της 11ης Σεπτεμβρίου 2015, όπως δήλωσα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου καταψήφισα το συγκεκριμένο θέμα, ψηφίζοντας κατά συνείδηση, όπως προβλέπει ο νόμος, για τον λόγο ότι το θέμα ήρθε στην ημερήσια διάταξη χωρίς εισήγηση από την οικονομική επιτροπή που να περιγράφει τον σκοπό του δανείου και από ποιους πόρους του Δήμου θα αποπληρωθεί. Επίσης, χωρίς να γνωστοποιηθεί το ποσό του δανείου στο Δημ. Συμβούλιο. Επικαλούμαι το άρ. 61 του νόμ. 3852/10 για τις υποχρεώσεις του Δημάρχου, των αντιδημάρχων και τα μέλη των επιτροπών όπου πρέπει να τηρούν και να προωθούν την αρχή διαφάνειας. Όταν ο Δήμαρχος καλεί να ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως της λήψης δανείου χωρίς να καταθέτει σε αυτό τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία, νομίζω ότι ο νόμος παραβιάστηκε και οι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν έχοντας ευθύνη προς τους δημότες και προς τον εαυτό τους. Έγινε αναφορά, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με ευνοϊκό επιτόκιο. Πιο είναι αυτό το επιτόκιο; Γνώριζε η οικονομική επιτροπή ότι σχετικά με τη λήψη δανείου από το ΤΠΔ όπως ορίζεται από τον νόμο, χρειάζεται απόφαση δημοτικού συμβουλίου όπου θα αναφέρονται: αδυναμία ισοσκέλισης, επιτόκιο, αιτούμενη διάρκεια κ.α.;

6. Ως λόγος διαγραφής από την ομάδα πλειοψηφίας, αναφέρεται η κατ’ επανάληψη πλημμελής άσκηση των καθηκόντων μου. Που ακριβώς δεν άσκησα σωστά τα καθήκοντα μου; Γιατί δεν γίνεται συγκεκριμένη αναφορά; Σε καθημερινή βάση, και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων θέσαμε ψηλά τον πήχη της Καθαριότητας του Περιβάλλοντος και η απόδειξη σε αυτό είναι η επιβεβαίωση των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Καθαριότητας, του Προϊστάμενου, της Διευθύντριας των Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων όπου από τις 7πμ βρισκόμασταν σε συνεργασία και επικοινωνία για να λύνουμε προβλήματα καθημερινότητας σε κάθε άκρη του Δήμου.
Παρατηρήσεις: Στο πρακτικό της συνεδρίασης που συζητήθηκε και αποφασίστηκε, η διαγραφή μου γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ως θεσμό, χωρίς να αναφέρεται πως ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Σκρίμπας Ιωάννης δεν πείστηκε και δεν συμπορεύτηκε με την άποψη του Δημάρχου, ψηφίζοντας έτσι κατά της διαγραφής μου. Επίσης, όλοι οι λόγοι που αναγράφονται δεν είναι αιτιολογημένοι όπως ορίζεται από τον νόμο 3852/2010 άρ. 66 παρ. 5, ούτε αναφέρονται με ακρίβεια στα γεγονότα, γι’ αυτό και θα προσβάλλω την απόφαση διαγραφής μου στα αρμόδια διοικητικά και δικαστικά όργανα. Η συνεδρίαση της ομάδας πλειοψηφίας με θέμα την διαγραφή μου από αυτή πραγματοποιήθηκε ερήμην μου, χωρίς να δικαιολογήσω τον εαυτό μου και να απαντήσω σε όλα αυτά. Αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα έπειθα την πλειονότητα των μελών της ομάδας με αποτέλεσμα να μην διαγραφώ. Ίσως, άλλοι ήταν οι λόγοι που κάποιοι θέλαν να φύγω από την δημοτική παράταξη πλειοψηφίας.
Τέλος, πιστεύω πως ο ίδιος ο Δήμαρχος, πάσχει σε θέματα οργάνωσης, επειδή βρίσκεται εγκλωβισμένος από άτομα που έχουν βλάψει το κύρος του και τον Δήμο. Πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν διότι σύντομα θα είναι δέσμιος λανθασμένων αποφάσεων. Έγινα σκληρός και αιχμηρός διότι δεν ανέχομαι παράνομες και ανήθικες πράξεις και συμπεριφορές (αναφορά στα παραπάνω). Από το 1983 όπου εκλέγομαι και ασχολούμαι με τα κοινά αντιμετωπίζω καταστάσεις με σκληρή δουλειά, για το κοινό συμφέρον, με ανιδιοτέλεια και με ειλικρίνεια. Αναφέρω επίσης πως δεν έχω δικαστεί ποτέ για παράνομες πράξεις σε καμιά από τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβα.
Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΡΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.