Β. Νουλέζας: Γνωρίζω ποιοί έχουν κηρύξει τoν πόλεμο στoν Αρτέμη Σώρρα και επιδιώκουν την νομική αλλά και φυσική εξόντωση του.

0
1


Γνωρίζω ποιοί έχουν κηρύξει τον πόλεμο στόν Αρτέμη Σώρρα και επιδιώκουν την νομική αλλά και φυσική εξόντωση του.
Η αβελτηρία του Υπ.Οικ.

Ποιοί διοχετεύουν συστηματικά χαλκευμένες κατσκευασμένες ειδήσεις στα ΜΜΕ για οτιδήποτε τον αφορά ενόψει ότι είναι επικεφαλής πολιτικού φορέα πριν τοποθετηθούν οι αρμόδιοι που ελέγχονται απο οικονομικά συμφέροντα του τόπου.

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και ειδικότερα η CIA σύμφωνα με στοιχεία και πληροφόρηση πού έχω, στρατολογεί, μισθώνει υπηρεσίες ανθρώπων που έναντι αμοιβής εκτελούν αποστολές επηρεάζοντας με λιβελλογραφήματα την κοινή γνώμη.

Στην περίπτωση των 600 δις ή των διεθνών ομολόγων δεν υπήρξε έγκαιρα η παρέμβαση και θέση της ΤτΕ ή των αρμόδιων αρχών, ώστε να ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για μύθευμα όπως υποστηρίζουν οι αμερικανόφερτοι Ρήνος & Γιαλτουρίδης & Σία συχνά με δημόσιες δηλώσεις και αρθρογραφία τους.

Η ΕΣΥ είναι ενεργός πολιτικός φορέας με καταστατικό εγκεκριμμένο από τον ΑΠ όργανα και δομή ανά την Ελλάδα αυτό είναι γεγονός, ουδείς δύναται να το αμφισβητήσει.

Διερωτώμαι γιατί η ΑΑΔΕ λ.χ. που λαμβάνει τις εκατοντάδες ή χιλιάδες εξώδικες εντολές πολιτών για αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών τους, γιατί δεν πράττει το αυτονόητο γιατί δεν ερεύνησε επισταμένως μέχρι σήμερα αν υπάρχει ο πλούτος αυτός.

Αν υπάρχουν οι καταπιστευματικοι λογαριασμοί
Αυτό θα έπρεπε να ήταν το κυριότερο μέλημα και ενέργεια της, αντί της στερεότυπης απάντησης του Υπ. Οικον.

Πιστεύω έχω την πεποίθηση ότι επειδή ο Αρτ. Σώρρας μιλά αθυρόστομα, άφοβα και διόλου επιτηδευμένα για 12 θεούς, αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και καταγγέλλει ευθέως τον πολυπλόκαμο εβραιομασωνισμό καταδιώκεται ανελέητα από το οικονομικό εκκλησιαστικό και εκδοτικό κατεστημένο ακόμη και από την ΧΑ, πέραν των ανεξέλεγκτων αναρχικών που λεηλατούν και πυρπολούν ατιμώρητα μέχρι σήμερα γραφεία της ΕΣΥ.

Αυτά έχουν υποπέσει στην αντίληψη μου ώς νομικός παραστάτης του.
Αν είχαν οι Αρτέμης Σώρεας & Β. Ρουγκλίου ακολουθήσει την νομική συμβουλή και προτροπή μου ενδεχομένως θα είχαν απεγκλωβιστεί από την υπόθεση Πατρών αν και η ερήμην καταδικαστική ήταν αχρείαστα χωρίς ελαφρυντικά ή ανασταλτικό αποτέλεσμα το ένδικο μέσο της έφεσης ακραίας, απόλυτης πρωτόγνωρης αυστηρότητας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.