Τραγωδία στα Τέμπη – «Μου έφεραν τον άντρα μου και τον γιό μου στάχτες και αποκαΐδια»

0
0

Μιλώντας στην “Κοινωνία Ώρα MEGA”, μία γυναίκα η οποία στην τραγωδία στα Τέμπη έχασε τον 40χρονο σύζυγο και το 5χρονο παιδί της, με προσπάθεια συγκράτησε την οργή της για τα όσα συμβαίνουν.

“Μου γύρισαν στάχτες και αποκαΐδια”

“Είμαι με τα ηρεμιστικά. Σαράντα χρόνων ‘έφυγε’ ο σύζυγός μου και πέντε χρόνων το παιδί μου. Ήταν στο πρώτο βαγόνι. Όλοι οι άνθρωποι που είναι εκεί, είναι άχρηστοι, να φύγουν. Βγαίνουν κάποιοι βουλευτές και μας λένε συλλυπητήρια. Να μου πούνε τι; Θα μου φέρουν πίσω το παιδί μου και τον άντρα μου; Να απολυθούν όλοι, είναι όλοι άχρηστοι”.

Η μαρτυρία της όταν κλήθηκε να αναγνωρίσει την οικογένειά της, σοκάρει. “Και που πήγαμε (σ.σ. στο νοσοκομείο) τι είδα; Δεν βρήκαμε τίποτα, είδα το παιδί μου, τον άντρα μου; Είδα κάτι; Δεν μου πήραν DNA. Στάχτες πήρα και αποκαΐδια, δεν μου έδωσαν τίποτα. Τι; Να αναγνωρίσω μια στάχτη; Δεν μπορώ να κηδέψω τον άντρα μου και το παιδί μου. Έπρεπε να ντρέπονται που βγαίνουν στις τηλεοράσεις. Ντροπή τους και αίσχος, μπορεί να ήταν μέσα στο βαγόνι τα δικά τους τα παιδιά”.

Η ίδια λέει πως, όταν βρει τη δύναμη, θα κινηθεί νομικά: “Δεν είμαι καθόλου καλά. Ακόμα ψάχνουν να βρουν τα παιδιά τους. Τι θα πούνε στις μανάδες αυτές;”.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.