Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημ. Νασίκα επισκέφτηκε ο Χρ. Τριαντόπουλος

0
278

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρη Νασίκα, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 20 Μαϊου 2021,

ο Γενικός Γραμματέας της Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, συνοδευόμενος από τον κ. Αθανάσιο Ψαθά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΒΑ και τον κ. Δημήτρη Γρίβα, Διευθυντή Λειτουργίας ΒΙΠΕ. Παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Δημήτρης Παλληκάρης και ο Αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, κ. Γιώργος Αποστολίνας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν προτάσεις που έθεσε ο κ. Νασίκας σε θέματα αναπτυξιακών έργων με έμφαση ιδιαίτερη στον τομέα της απασχόλησης των νέων ανθρώπων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

“Θετικά ανταποκρίθηκε ο κ. Τριαντόπουλος στα αιτήματα του Δημάρχου, και ήδη ξεκίνησε η αρχή μιας συνεργασίας που θα επιφέρει σύντομα αποτελέσματα σε επενδυτικούς στόχους στην περιοχή μας προς όφελος των δημοτών μας, αξιοποιώντας τις υποδομές και την περιουσία του Δήμου μας”, τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Νασίκας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.