Το Σέσκλο “απογείωσε” την υποψηφιότητα της Ζέττας Μακρή

0
2
Ολοκληρώνοντας το προεκλογικό οδοιπορικό της στα χωριά του νομού, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής της Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή επισκέφτηκε το Σέσκλο, που κυριολεκτικά την “απογείωσε” με την  υποδοχή που της είχαν ετοιμάσει οι κάτοικοί του.

Η κα Μακρή είχε την ευκαιρία να αφιερώσει πολύτιμο χρόνο στο Σέσκλο και στην ουσιαστική επικοινωνία, που χαρακτηρίζει τη σχέση της με τον τόπο, αλλά και να αντλήσει δύναμη από τη σιγουριά και την ορμητική πίστη των φίλων και ψηφοφόρων της.
Ακόμα μια επιτυχημένη συγκέντρωση της Υφυπουργού Παιδείας έγραψε τη δική της σελίδα στο πολιτικό ημερολόγιο του προεκλογικού αγώνα της υποψήφιας βουλευτή με το προσδοκώμενο αποτέλεσμα και την αίσια έκβαση να πλησιάζει, τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι η μόνη επιλογή και την πρωτιά της Ζέττας Μακρή να αποτελεί την εγγύηση που αξίζει η Μαγνησία.
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.