Θερμές ευχαριστίες Ζ. Μακρή σε Γ. Πλακιωτάκη για την αναβάθμιση του Λιμενικού Φυλακίου του Αγ. Ιωάννη σε Τμήμα

0
0

Θερμές ευχαριστίες της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτή Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττας Μ. Μακρή

προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Πλακιωτάκη, ο οποίος τήρησε την δέσμευσή του για την επίλυση του εύλογου του αιτήματος των εκπροσώπων της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Βορείων Σποράδων για την αναβάθμιση  του Λιμενικού Φυλακίου του Αγ. Ιωάννη Ζαγοράς σε τμήμα, όπως, άλλωστε είχε τονίσει στην μεταξύ τους συνάντηση στις 31 Ιανουαρίου 2023.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σεβόμενος την διάσταση του προβλήματος, από την αρχή που του είχε θέσει το ζήτημα, τον περασμένο Αύγουστο η Υφυπουργός κ. Μακρή, στήριξε και ενίσχυσε με τις υπηρεσίες του την επίλυσή του. Ήρθε, πλέον, η στιγμή που το αίτημα αυτό κατέστη, διοικητικά, ώριμο και πληροί τις προϋποθέσεις καθώς εγκρίθηκε, σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, από το Συμβούλιο Επιτελικού Σχεδιασμού.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η οποία, ουσιαστικά, θέτει σε λειτουργία το νέο τμήμα η κ. Μακρή, αφού ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Π. Κουτσάφτη καθώς και τον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας & Βορείων Σποράδων κ. Φ. Ραγάζο, δήλωσε: «Χωρίς την ουσιαστική συμβολή του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος όχι μόνο κατανόησε πλήρως το εύλογο του αιτήματος της τοπικής κοινωνίας αλλά και εργάσθηκε, συντονισμένα και μεθοδευμένα με τις υπηρεσίες του, δε θα λάμβανε «σάρκα και οστά» η αναβάθμιση του λιμενικού φυλακίου του Αγ. Ιωάννη σε τμήμα. Η παρουσία του συγκεκριμένου λιμενικού τμήματος, με το έμπειρο και επαρκέστατο έμψυχο δυναμικό του, ως μέρος της λιμενικής αρχής, είμαι βεβαία ότι θα προσδώσει αίσθημα ασφάλειας σε όλους μας».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.