Τέλης Δουλόπουλος: Τα πλευρικά διόδια στον κόμβο Βελεστίνου θα δημιουργήσουν κυκλοφοριακή συμφόρηση

0
2

Ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Δύναμη Βόλου” Τέλης Δουλόπουλους για το θέμα των πλευρικών διοδίων στον κόμβο Βελεστίνου, επισημαίνοντας πως τα νέα διόδια θα αναγκάσουν πολλούς πολίτες να χρησιμοποιήσουν την ΠΕΟ Βόλου-Αγχιάλου.

Όπως αναφέρει στην ερώτησή του ο κ. Δουλόπουλος:

“Σε μία εποχή που τα εισοδήματα των πολιτών συνεχώς μειώνονται έρχεται να προστεθεί ένα ακόμα βάρος σ’ αυτούς , αυτό της δημιουργίας νέων διοδίων κοντά στην περιοχή μας.
Η κατασκευή πλευρικών διοδίων στο κόμβο του Βελεστίνου (από την εταιρία Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου), με κατεύθυνση την Αθήνα αλλά και πλησιέστερους προορισμούς ,υποχρεώνει αρκετούς συμπολίτες μας να χρησιμοποιήσουν την ΠΕΟ Βόλου-Αγχιάλου τόσο αυτοί όσο και μεγάλα οχήματα , διερχόμενοι μέσα από πυκνοδομημένες και τουριστικές περιοχές (Αλυκές, Μάραθος , Ν. Αγχίαλος) δημιουργώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση και αυξάνει τις πιθανότητες δημιουργίας ατυχημάτων.
Λαμβάνοντας υπόψη λοιπόν όλα τα παραπάνω ερωτάται η δημοτική αρχή εάν προτίθεται να προβεί σε κινήσεις για την διερεύνηση και την εξεύρεση λύσης του παραπάνω προβλήματος”.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.