Τέμπη: «Την ώρα του δυστυχήματος είχαν πάρτι στον σταθμό στη Λάρισα», απίστευτη καταγγελία δικηγόρου

Όπως ανέφερε ο κ. Μπαρτζώκης, δικηγόρος πολυτραυματία στο δυστύχημα στα Τέμπη, χθες αργά το βράδυ του έδωσαν μία πληροφορία, οτι μετά από την αναχώρηση του τρένου, στήθηκε στο σταθμαρχείο γιορτή, με μουσικές.

0
0

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο κ. Μπαρτζώκης, δικηγόρος πολυτραυματία στο δυστύχημα στα Τέμπη ο οποίος δήλωσε οτι αργά το βράδυ έφτασε στα αυτιά του από κατοίκους της περιοχής, οτι μετά την αναχώρηση του τρένου από τον σταθμό στη Λάρισα, στο σταθμαρχείο στήθηκε γιορτή με μουσικές.

Μου ήρθε μια πληροφορία από κατοίκους της περιοχής ΟΣΕ Λάρισας, εκεί που βρίσκεται ο σταθμός. Μου είπαν πως την ώρα του ατυχήματος ακούγονταν τραγούδια και χαρές μέσα από το σταθμαρχείο της Λάρισας.

Σαν πάρτι… έγινε μετά τις 11 το βράδυ, μετά την αναχώρηση των τρένων. Μόλις έφυγε το τρένο από τη Λάρισα άρχισαν μουσικές» ανέφερε ο Γ. Μπαρτζώκης δικηγόρος πολιτικής αγωγής του Λάζου Παπαζήση. Μάλιστα όπως σημείωσε του είπαν πως η συγκεκριμένη κατάσταση με τα τραγούδια μέσα από τον σταθμό συνέβη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Πρόκειται για μια καταγγελία, που αν ισχύει, θέτει α μη τι άλλο σοβαρούς προβληματισμούς για το τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος χθες έκαναν την πρώτη δήλωση παράστασης για τον πολυτραυματία που βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι και σώθηκε εκ θαύματος γιατί καθόταν στις τελευταίες θέσεις του βαγονιού και βγήκε από το παιδί που έσπασε το τζάμι στο βαγόνι κ πετάχτηκε έξω.

Όπως είπε είχαν σφηνώσει οι πόρτες και αναγκάστηκαν να πηδήξουν από μεγάλο ύψος.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.