Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 15 Ιουλίου;

0
199

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Το σημερινό εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού ευεργετεί τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου που δέχεστε ευχάριστες εκπλήξεις που σας κάνουν να ξεφεύγετε από την ρουτίνα της συνήθειας. Ερωτικά μπερδέματα, απιστίες και …αλλόκοτες ερωτικές ιστορίες κάνουν την ημέρα αυτή χαοτική κυρίως για Λέοντες – Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Κριέ μου αγαπημένε, Σάββατο σήμερα και με την ευστροφία και την ετοιμότητά σου καταφέρνεις και λύνεις αρκετά από τα προβλήματα που σου είχαν κάτσει σαν βραχνάς στο λαιμό! ο Ήλιος σχηματίζει ένα θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό και υπάρχει μία ευχάριστη ανανεωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι και στην οικογένεια, όπου μία έκπληξη θα σας φέρει και πάλι κοντά! Επιπλέον σήμερα δίνονται ευκαιρίες για να βρεις ένα νέο ευρηματικό τρόπο για την τόνωση του οικογενειακού εισοδήματος

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σου. Μπορεί να δεχθείς ευχάριστες και ξαφνικές ειδήσεις από το στενό σου περιβάλλον. Τα νέα τρέχουν γρήγορα και οι εξελίξεις στα προσωπικά σου επίσης. Είσαι επικοινωνιακός, ευχάριστος, με ευρηματικό λόγο και σκέψη. Οι άνθρωποι που γνωρίζεις και σε γνωρίζουν, έχουν κάτι θετικό να πάρουν από σένα, είτε σαν συμβουλή, είτε απλά σαν πληροφορία.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη διανύει το ζώδιο σου που σε κάνει να ξεχωρίζεις αποπνέοντας τρυφερότητα και στοργικότητα. Ο Ήλιος με το εξάγωνο του προς τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικά ανοίγματα της τύχης. Προσωπικά, συναισθηματικά και οικονομικά σε περιμένουν θετικές εξελίξεις. Μία έξυπνη αγορά θα σε τονώσει σημαντικά!

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Καρκίνε μου αγαπημένε, το Σάββατο είναι μια ιδιαίτερη μέρα για σένα αφού το θετικό εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο σου με τον Ουρανό, σε αφυπνίζει συνειδησιακά. Η διαίσθηση σου ως γνωστό είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, όμως τώρα έχει απογειωθεί. Δώσε προσοχή στα σημάδια και πολύ περισσότερο στα όνειρα σου. Έχουν πολλά να σου πουν! Η μέρα είναι κατάλληλη κιόλας για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα προσφέρουν αέρα ανανέωσης στην ζωή σου.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα σχηματίζεται το θετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που ευνοεί τις επαγγελματικές κινήσεις αφού η διαίσθηση σου δεν σε αφήνει να κάνεις λάθη. Μπορείς να αναγνωρίσεις την σωστή κατεύθυνση και την ακολουθείς. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις ικανότητες που διαθέτεις. Απελευθερώνεσαι από δυσκολίες που στέκονταν εμπόδιο, είτε σου γίνεται μία σημαντική πρόταση που θα συμβάλει στην περαιτέρω προβολή της δουλειάς σου! Ζητήματα που αφορούν τον γάμο ευνοούνται.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα είναι μια θετική μέρα όπου ο σχηματισμός εξάγωνου του Ήλιου με τον Ουρανό προμοτάρουν τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον. Η ανάγκη σου για ταξίδια, περιπέτεια και ανεξαρτησία, βρίσκει πρόσφορο έδαφος, ώστε να εκδηλωθεί. Αποζητάς να γευτείς την ζωή και να αποκτήσεις τις γνώσεις που θα σε εξελίξουν σαν άνθρωπο. Σπουδές, σεμινάρια, εκπαίδευση είναι όλα όσα επιθυμείς να παρακολουθήσεις. Οι φίλοι με την συνεισφορά τους βάζουν χρώμα και ρυθμό σε αυτή την καλοκαιρινή μέρα που κρύβει εκπλήξεις.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα σχηματίζεται το θετικό εξάγωνό του Ήλιου με τον Ουρανό που σε ευνοεί σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης. καταξίωσης και επαγγελματικής ανόδου. Κάποιες κρυφές κινήσεις στον επαγγελματικό χώρο, θα αποδειχθούν σωτήριες και θα σε ωφελήσουν στο μέλλον. Θα δεχθείς στήριξη επαγγελματική ή οικονομική από ένα άτομο που κατέχει σημαντική θέση ή αξίωμα.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Σκορπιέ μου, το σημερινό εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που σχηματίζεται σε ευνοεί στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Είναι μια μέρα αρκετά πολύπλοκη μέρα και θετική ταυτόχρονα. Μπορείς να κάνεις σχέδια και να φωτιστούν οι επιθυμίες σου. Τίποτα δεν μπορεί πλέον να σε εμποδίσει να πραγματοποιήσεις τα θέλω σου. Παρόλο που η ζωτικότητα είναι μειωμένη θα καταφέρεις να αναθαρρέψεις γιατί έχεις σκοπό και κίνητρο να προσπαθήσεις.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα Σάββατο και ο θετικός σχηματισμός του εξάγωνου μεταξύ Ήλιου-Ουρανού, σε ευνοεί να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις και να ρυθμίσεις τις οφειλές σου. Η καθημερινότητα δεν είναι κουραστική όπως πριν γιατί ανακαλύπτεις τρόπους να σπάσεις την ρουτίνα. Υπάρχουν πάντα άτομα να σε στηρίξουν και να προσφέρουν την βοήθεια τους.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο και δημιουργείται ένα θετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που σε ευνοεί σε σχέσεις, συνεργασίες και γενικά αυξάνει την διάθεση για επενδύσεις και επιχειρηματικά σχέδια. Μπορείς να απολαύσεις τα χόμπι σου και να διασκεδάσεις. Επίσης μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις κινήσεις που εμπεριέχουν ρίσκο.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Υδροχόε μου αγαπημένε, για σήμερα Σάββατο το εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού λειτουργεί κατά κάποιο τρόπο ανανεωτικά, αφού καταφέρνεις και σπας της ρουτίνα της καθημερινότητας και εφαρμόζεις όμορφες ανανεώσεις στην ζωή σου που σου γεμίζουν τις μπαταρίες. Ένα οικογενειακό ζήτημα λύνεται απρόσμενα, από εκεί που δεν το περίμενες… Ένα αγαπημένο πρόσωπο θα σε εκπλήξει ευχάριστα απόψε!

Ιχθείς ♓ 20/02 – 20/03

Ιχθύ μου, σήμερα σχηματίζει ο Ήλιος το θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό και φέρνει σημαντικές ευνοϊκές εξελίξεις. Σάββατο σήμερα και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε διασκεδάσεις, φλερτ, γνωριμίες, επαφές και μετακινήσεις. Θα βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του στενού περιβάλλοντος και θα λάμψεις με τις ιδέες σου και την άριστη επικοινωνία.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.