Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 24 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

0
110

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Για σήμερα Σάββατο νιώθουμε περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά να συντονίσουμε το πρόγραμμά μας με τέτοιο τρόπο, προκειμένου να αποφορτιστούμε από το έντονο στρες. Πιο ανάλαφρη είναι η μέρα για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει την όψη αντίθεσης με τον Κρόνο και εσύ είσαι φορτισμένος ψυχολογικά, λόγω ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις που καλείσαι να φέρεις εις πέρας. Προσπάθησε να διατηρείς την ψυχραιμία σου και μην πανικοβάλλεσαι. Την ίδια μέρα σε σώζει το θετικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία που φροντίζει να ανακτήσεις τις χαμένες σου δυνάμεις και να ορθοποδήσεις.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει την όψη αντίθεσης με τον Κρόνο που φέρνει προσωρινά εμπόδια και φρενάρει τα δημιουργικά σου σχέδια για το μέλλον. Προσοχή στο φιλικό περιβάλλον. Την ίδια μέρα το θετικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου σε κάνει συναισθηματικά ευτυχισμένο και απολαμβάνεις την ευνοϊκή ενέργεια του σύμπαντος.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Κρόνο και αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ δουλειάς και σπιτιού. Το ένα φρενάρει το άλλον και εσύ στέκεις εκεί στη μέση χωρίς να ξέρεις ποιο δρόμο να πάρεις. Παράλληλα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει ένα θετικό τρίγωνο με τον Δία. Παρελθοντικές οικογενειακές υποθέσεις έρχονται στο παρόν για να λυθούν οριστικά.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Κρόνο που για σένα σημαίνει πως μπλοκάρονται οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις σου. Δεν μπορείς να συνεννοηθείς με κανένα και δεν το επιδιώκεις καν. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Σελήνη σχηματίζει το θετικό τρίγωνο με τον Δία και παίρνεις ανάσες σε ότι αφορά τους στόχους και τα φιλόδοξα σχέδια σου.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο. Είναι μια δύσκολη όψη που σε καθιστά ανασφαλή σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Κλονίζεται η σταθερότητα η ασφάλειά σε αυτά που θεωρείς πάντα δεδομένα και σίγουρα και νιώθεις λίγο μετέωρος. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει το θετικό τρίγωνο με τον ευεργέτη Δία και ανακτώνται κάποια κοινωνικά ζητήματα που είχαν κολλήσει.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα η Σελήνη από το ζώδιο σου βρίσκει απέναντι τον Κρόνο και κονταροχτυπιούνται. Είσαι τρομερά ευαίσθητος σήμερα με αυτές τις συνθήκες. Οι άλλοι μπλοκάρουν την εξέλιξη σου και πρέπει να τους σταματήσεις. Την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει το θετικό τρίγωνο με τον Δία και φέρνει τις διευκολύνσεις που ζητάς μέσα από κάποια σχέδια που υλοποιείς.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Κρόνο και φέρνουν άγχος και ψυχολογική κούραση. Έχεις φορτωθεί πολλά προβλήματα στους ώμους σου και δεν αντέχεις άλλο βάρος. Παράλληλα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία και αποκτάς αυτοπεποίθηση και ασφάλεια για το μέλλον.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και βάζει φρένο στα δημιουργικά σχέδια και στην προώθηση των επιθυμιών σου. Δεν μπορείς να ευχαριστηθείς τίποτα. Την ίδια μέρα το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία, φέρνει κάποιες σημαντικές βοήθειες από ανθρώπους που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Κρόνο και μοιράζεις τον χρόνο σου ανάμεσα στην δουλειά και το οικογενειακό περιβάλλον. Κανείς όμως δεν είναι ευχαριστημένος και δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις. Ταυτόχρονα η Σελήνη την ίδια μέρα κάνει το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία και καταφέρνεις να τα συνδυάσεις όλα τέλεια. Παρόλα αυτά το άγχος δεν θα λείψει.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα η Σελήνη αντικρούεται με τον Κρόνο και φρενάρονται τα μελλοντικά σου σχέδια καθώς δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις με τον κόσμο γύρω σου. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει την θετική όψη τριγώνου με τον Δία και φέρνει ένα αεράκι δροσιάς και προωθείς τα ταλέντα και τα δημιουργήματα σου.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη στέκει απέναντι από τον Κρόνο και δημιουργεί ένα μπλοκάρισμα γενικότερο στην ζωή σου. Σε κυριεύουν οι ανασφάλειες από τις ευθύνες που επωμίζεσαι. Παράλληλα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει το θετικό τρίγωνο με το Δία και επανέρχονται τα πράγματα στην θέση τους αφού βάλεις λίγο το χεράκι σου κι εσύ.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Κρόνο που έχει εγκατασταθεί στο ζώδιο σου. Είσαι ο μόνος υπεύθυνος για τις εξελίξεις στη ζωή σου. Εσύ φέρνεις τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις γιατί είσαι μπλοκαρισμένος. Παράλληλα την ίδια μέρα η Σελήνη κάνει το θετικό τρίγωνο με τον Δία και βελτιώνεις την επικοινωνία με τον περίγυρο και στοχεύεις σε ταξίδια.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.