Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

0
299

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Μέρα Εθνικών Εκλογών και με τον Άρη από το Λέοντα, να σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, μία όψη που διεγείρει τα αρνητικά ένστικτα, ενώ δεν λείπουν οι κόντρες, οι αντιδικίες, οι εξουσιαστικές – χειριστικές διαθέσεις αλλά και τα επεισόδια βίας.

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπητέ μου Κριέ, Κυριακή σήμερα και ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, σε βοηθά να ενώσεις τις δυνάμεις σου με το φιλικό περιβάλλον, με σκοπό να αποκτήσεις συμπαραστάτες, που θα φανούν χρήσιμοι στην επίτευξη των στόχων σου. Παράλληλα ο Άρης βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και πρέπει να είσαι προσεκτικός με την επιλογή των φίλων. Κάποιοι δεν είναι αυτοί που νομίζεις και έχουν απώτερους σκοπούς.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης. Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και μόνο χαλαρή δεν μπορείς να πεις αυτή την νέα του θέση. Η πρώτη του όψη είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, που σε ωθεί να δώσεις δυναμική από αύριο στην καριέρα και την κοινωνική καταξίωση. Είναι το κυριότερο πράγμα που σε απασχολεί και που επιθυμείς να δεις αποτελέσματα για να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά. Παράλληλα ο Άρης κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα και βρίσκεσαι ανάμεσα στην δουλειά και την οικογένεια που σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή και ο Ήλιος κάνει ποδαρικό στο ζώδιο σου. Λάμπεις, μαγνητίζεις και γοητεύεις τους πάντες. Η όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον Πλούτωνα ανεβάζει την αισιόδοξη φύση σου και επιθυμείς ταξίδια κι εκδρομές. Είσαι ανεξάρτητο πνεύμα και η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα, εντείνει την επιθυμία σου για απαγκίστρωση από κάθε είδους δέσιμο, είτε προσώπων, είτε καταστάσεων. Προσοχή μόνο να μην ξεφύγεις από την πορεία σου γιατί είσαι λίγο επιπόλαιος και παρασύρεσαι εύκολα.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα είναι Κυριακή, και ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους. Βρίσκεται ακριβώς στο τομέα που συμβολίζει το υποσυνείδητο και τη διαίσθηση που διαθέτεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, βγάζει μέσα από την ψυχή σου τα κρυμμένα μυστικά και σε λυτρώνει από φοβίες και ανασφάλειες. Δεν μπορείς να τα μοιραστείς με τον καθένα, παρά μονάχα σε ένα πολύ δικό σου άτομο, που εμπιστεύεσαι απόλυτα. Ταυτόχρονα ο Άρης βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και αντιλαμβάνεσαι πως διαισθητικά δεν κάνεις λάθος και η επιλογή σου να εκμυστηρευτείς τον ένα και μοναδικό άνθρωπο, ήταν και η σωστή.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα είναι Κυριακή και ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στους Διδύμους. Αμέσως αυξάνεται η κοινωνική σου ζωή και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σε διευκολύνει ώστε να βρεις μέσα από αυτόν τον κύκλο ένα άτομο με φιλικά αισθήματα προς εσένα. Ο Άρης έχει εισέλθει στο ζώδιο σου και σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Γίνεσαι αυθόρμητος, διεκδικητικός και πρωτοστατείς στο σύνολο. Οι υπόλοιποι ακολουθούν τα βήματα σου.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα είναι Κυριακή και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου που συμβολίζει την κοινωνική άνοδο και την προσωπική ανέλιξη. Επικεντρώνεσαι στους μεγαλεπήβολους στόχους και προσπαθείς να πετύχεις τις φιλοδοξίες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σε βοηθά ώστε να ξεπεράσεις το πρωταρχικό στάδιο της αγγαρείας και της κούρασης ώστε να βρεθείς ψηλά στο μέλλον. Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα σου βάζουν μικρά εμπόδια κυρίως από άτομα που κινούνται πίσω από την πλάτη σου.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ, μέρα Κυριακής σήμερα και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση ως προς το δικό σου ζώδιο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σε βοηθάει να ασχοληθείς με τα ταλέντα σου, τα δημιουργήματα και τα παιδιά. Έχεις την ευκαιρία να προάγεις τα καλλιτεχνικά επιτεύγματα σου. Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνουν την ευχέρεια, να συνασπιστείς με φίλους και να οργανώσεις συμμαχίες που σε στηρίζουν.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/1

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Δεν είναι και η καλύτερη θέση για το δικό σου ζώδιο αφού καταλαμβάνει την θέση του χάρτη που εκεί μέσα καταχωνιάζεις όλα τα μυστικά κι απόκρυφα που έχεις φυλαγμένα. Μπαίνει το φως του Ήλιου εκεί και φανερώνονται οι φόβοι και οι ανασφάλειες που κρύβεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει ότι η οικογένεια σε βοηθάει να βγάλεις τα εσώψυχα σου προς τα έξω και να λυτρωθείς. Ξεκαθαρίζονται προβλήματα από το παρελθόν. Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνει κάποια θέματα που σχετίζονται με το δίπολο, επάγγελμα-οικογένεια και μοιράζεσαι στα δύο.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων που βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου. Οι σχέσεις φωτίζονται και βγαίνουν στην επιφάνεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα φέρνει νέα και ειδήσεις από τον περίγυρο που σε χαροποιούν. Έχεις εύνοια σε μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις. Παράλληλα ο Πλούτωνας βρίσκεται απέναντι από τον Άρη και καλά θα κάνεις να προσέχεις όλα τα παραπάνω. Ναι μεν υπάρχει εύνοια αλλά με μέτρο. Η υπεραισιοδοξία καμιά φορά μπορεί να δώσει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και ρίχνει το φως του σε έναν τομέα που δεν είναι και ο πιο ευχάριστος για σένα. Βλέπεις κατάματα τις κουραστικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις και που δεν θέλεις ούτε καν να ξεκινήσεις. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα δείχνει πως για να εξασφαλίσεις την ασφάλεια και την ηρεμία χρειάζεται να προσπαθήσεις. Ο Άρης με τον Πλούτωνα κονταροχτυπιούνται ο ένας απέναντι από τον άλλο και εντείνουν τις ανασφάλειες που επηρεάζουν την ψυχολογική σου διάθεση.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Ανεβαίνει η διάθεση και η αυτοπεποίθηση τονώνεται. Η κοινωνικότητα αποκτά χρώμα λάμψης με σένα στο επίκεντρο. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα σε κάνει γενναιόδωρο, δοτικό, εκφραστικό και δημιουργικό. Ταυτόχρονα ο Πλούτωνας βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη και σου εφιστά την προσοχή σε σημαντικές συνεργασίες και σχέσεις. Δεν χρειάζεται να τα δίνεις όλα και στο τέλος να μην εισπράττεις τίποτα.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Το σπίτι και η οικογένεια είναι στις προτεραιότητες σου. Φωτίζονται τα θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία και έρχεται στο προσκήνιο η ιδιωτική σου ζωή. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε βοηθάει να ανασύρεις μνήμες και προβλήματα του παρελθόντος που πρέπει να λύσεις μαζί με την οικογένεια. Η διαδικασία εμπεριέχει κάποιο ψυχολογικό κόστος με την αντίθεση του Πλούτωνα-Άρη. Εκεί θα δεις ότι τα φαντάσματα του παρελθόντος στοιχειώνουν την καθημερινότητα και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.