Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 16 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

0
199

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Μέρα γεμάτη συναίσθημα, τρυφερότητα, ζεστασιά και με την ανάγκη να προστατεύσουμε αυτό που αγαπάμε. Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του καρκίνου σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Άρη , τον Δία και τον Κρόνο. Αφιερώνοντας χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάς και στην οικογένεια, θα νιώσεις την απόλυτη ισορροπία.

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Κριέ μου η Κυριακή είναι μέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης και οι σημερινές όψεις συνηγορούν σε αυτό. Οι θετικές γωνίες της Σελήνης, με τον Κρόνο και τον Δία, σε ευνοούν σε θέματα σπιτιού και οικογένειας κυρίως. Προβλήματα προερχόμενα από το παρελθόν που έχουν ριζώσει και έχουν εδραιωθεί για τα καλά, τώρα μπορούν να λυθούν και να πάψουν να σε βασανίζουν. Κατόπιν οι οικογενειακοί δεσμοί συσφίγγονται.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Κυριακή και ημέρα αργίας για τους περισσότερους. Τα νέα της ημέρας είναι μόνο καλά, αφού η Σελήνη σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία όπου ο τελευταίος βρίσκεται στο ζώδιο σου. Έρχονται θετικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μέσω επαφών και νέων γνωριμιών. Φίλοι έρχονται κοντά και απολαμβάνουν την παρέα σου και την κουβέντα μαζί σου.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή και σαφώς προέχει η ξεκούραση και η ηρεμία. Η Σελήνη κάνει θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία που σε ευνοεί ώστε να μείνεις χαλαρός και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σε απασχολήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά τις αντιμετωπίζεις χαλαρά.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα είναι μια όμορφη Κυριακή με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σχηματίζει θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία. Οι στόχοι σου, όσο και μεγαλόπνοοι κι αν είναι, εσύ καταφέρνεις να τους υλοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Νιώθεις περήφανος για τα επιτεύγματα και τα κατορθώματα σου. Τονώνεται η αυτοπεποίθηση σου και στηρίζεσαι στα πόδια σου. Βαδίζεις με σιγουριά!

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Λέοντα φίλε μου, σήμερα είναι μια εσωστρεφής Κυριακή που δεν αποζητάς την κοινωνικοποίηση και τη έξοδο. Η Σελήνη όμως σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και το Δία οπότε δεν σε ενοχλεί να μείνεις μέσα και να ασχοληθείς με τα προσωπικά θέματα, αρχειοθετώντας τις προτεραιότητες. Θέλεις να ξεκινήσει η επόμενη μέρα και να είσαι προετοιμασμένος σε όλα.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με Κρόνο και Δία. Φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σου και σε βοηθούν στα σχέδια που κάνεις. Η επιθυμία σου για ένα ταξίδι υλοποιείται και είναι το καλύτερο νέο που λαμβάνεις από ένα σημαντικό πρόσωπο που έχει μεριμνήσει γι’ αυτό.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στα θέματα του κοινωνικού βίου και της καριέρας. Η αναγνώριση που αποζητάς και έχεις δουλέψει γι’ αυτή, σίγουρα θα σου δοθεί. Το αξίζεις άλλωστε!

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία. Είναι μια πολύ θετική μέρα για σένα που φέρνει ευνοϊκές εξελίξεις σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Αναδεικνύεις τα δημιουργήματα και τα ταλέντα σου. Απολαμβάνεις το παιχνίδι με τα παιδιά σου και γίνεσαι κι εσύ παιδί μαζί τους.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Αγαπημένε μου Τοξότη, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και το Δία που διευκολύνουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις που έχεις να αντιμετωπίσεις. Τα προβλήματα του σπιτιού και της οικογένειας που σε ταλάνιζαν βρίσκουν λύση. Η λύση προέρχεται από ένα άτομο της καθημερινότητας, που συνεργάζεσαι στη δουλειά και αναλαμβάνει να σε βοηθήσει.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με Κρόνο και Δία. Είναι ιδανική μέρα για σένα γιατί έρχονται πολύ θετικές εξελίξεις που αφορούν κυρίως τις διαπροσωπικές σχέσεις. Λαμβάνεις ευχάριστα νέα από το στενό περιβάλλον και αφορούν τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και τα επιχειρηματικά σχέδια. Καταφέρνεις να τα αναδείξεις!

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις με τους δύο δασκάλους του σύμπαντος. Τον Κρόνο και τον Δία! Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στα οικονομικά έρχονται και στρώνουν και βρίσκεις λύσεις. Ένα μεγάλο μέρος του άγχους εξαλείφεται. Επίσης το οικογενειακό θέμα που σε απασχολεί παίρνει το δρόμο του κι αυτό.

Ιχθείς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία. Πάρα πολύ θετική μέρα για σένα με ευνοϊκές εξελίξεις. Έχεις βάλει στην άκρη την επιπολαιότητα και πλέον βλέπεις με σοβαρότητα κάποια πράγματα. Βγάζεις από το συρτάρι ξεχασμένα ταλέντα που επιθυμείς να τα επαναφέρεις στην ζωή σου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.