Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου;

0
188

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Μέρα έμπνευσης, δημιουργικότητας και φαντασίας, δεν λείπουν όμως και οι τρυφερές συναντήσεις και τα όμορφα λόγια που καλύπτουν τις βαθύτερες ανάγκες των Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων και Ταύρων , Παρθένων, Αιγόκερων του 3ου δεκαημέρου!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή και ο Ερμής βρίσκεται σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα. Είναι μια ευνοϊκή όψη που σε βοηθά να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα. Είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός αυτό το διάστημα και η ισχυρή σου διαίσθηση σε προφυλάσσει από κακοτοπιές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η αύξηση του ρομαντισμού βοηθά την σχέση να εξελιχθεί και να φέρεις το αντικείμενο του πόθου στα μέτρα σου. Κάνεις όνειρα και έχεις ελπίδες για αυτή την σχέση που την προστατεύεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει κάνοντας του κομπλιμέντα για τονωθεί η αυτοπεποίθηση του και να έρθει κοντά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου προσφέρει ασφάλεια για το μέλλον και είσαι ικανοποιημένος για την ώρα. Την ίδια ασφάλεια σου προσφέρει και στα οικονομικά με σταθερές απολαβές.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή και ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο σου, κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Είσαι εξωστρεφής και κοινωνικός. Βρίσκεσαι συνεχώς με μεγάλη παρέα και επικοινωνείς τις ιδέες σου στο περιβάλλον. Έρχεσαι πολύ κοντά με τους φίλους και δένεσαι συναισθηματικά μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι σε συχνότερη επαφή με το ταίρι και κάνετε κοινά πράγματα, που τα θεωρείτε ενδιαφέροντα και ανανεωτικά για την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, η συνάντηση με τους φίλους ίσως κρύβει μια ερωτική γνωριμία. Το διαδίκτυο επίσης είναι το μέσο που σε ευνοεί για να γνωρίσεις κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια βαδίζουν προς υλοποίηση. Όνειρα πραγματοποιούνται! Οικονομικά δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής βρίσκεται σε όψη εξάγωνου με τον Ποσειδώνα. Είναι μια ευνοϊκή όψη που σε βοηθά να αναδυθείς από την εσωστρέφεια και την πεσιμιστική διάθεση και να αναλάβεις τα ηνία της ζωής. Η διαίσθηση σου και η αλάνθαστη κρίση που διαθέτεις σε οδηγούν σε σωστά συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα επιθυμείς την θαλπωρή του σπιτιού αγκαλιά με το ταίρι. Σε κουράζει η έξοδος και θέλεις ησυχία. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η σκέψη σου βρίσκεται σε μια παλιά ερωτική σχέση που στοιχειώνει το παρόν σου. Ξεκόλλα για να έρθει το καινούργιο που ποθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα είσαι ιδιαίτερα ευνοημένος από την συμβολή των προϊσταμένων που τους αρέσει η δουλειά σου. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάτι σημαντικό που να σε ανησυχεί.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής κάνει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτή η θετική όψη σε βοηθά να προωθήσεις τα φιλόδοξα σχέδια και να υλοποιήσεις τους στόχους. Το ευρύτερο περιβάλλον αλλά και οι συγγενείς εξ αγχιστείας θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μη χάσεις την ευκαιρία που θα σου δοθεί για ένα ταξίδι αναψυχής, παρέα με τον σύντροφο. Οι φίλοι είναι υποστηρικτικοί και μπορείς να βασιστείς στην βοήθεια τους αφού σχεδιάζουν το ταξίδι. Είναι αυτοί που δίνουν το έναυσμα και σε κινητοποιούν. Αν είσαι αδέσμευτος, και μετακινηθείς με παρέα, ή και μόνος, θα συναντήσεις στο δρόμο σου το υποψήφιο ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φιλόδοξα και μεγαλόπνοα σχέδια για την επαγγελματική αποκατάσταση υλοποιούνται. Οικονομικά είσαι αρκετά ευνοημένος, παρόλο που τα έξοδα τρέχουν.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Η ψυχολογική πίεση των τελευταίων ημερών καταλαγιάζει με την θετική αυτή όψη. Έχεις την ευκαιρία να βουτήξεις στα κατάβαθα της ψυχής σου και να αναδυθούν τα πιο όμορφα συναισθήματα. Παραμερίζεις φοβίες και ανασφάλειες και βγαίνεις στην κοινωνία μάχιμος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ασφάλεια που νιώθεις στην αγκαλιά του συντρόφου δεν συγκρίνεται με τίποτα. Το ρομαντικό στοιχείο τρυπώνει στην ψυχή και δένεσαι όλο και πιο πολύ μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, σε απασχολεί ένα άτομο στη δουλειά, που εξάπτει την φαντασία σου και διεγείρει τον πόθο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες συνεργασίες που στην αρχή σε αγχώνουν και φέρνουν αμφιβολίες, στην συνέχεια αποδεικνύονται ως η καλύτερη επιλογή, αφού προάγουν την εμπιστοσύνη και την φερεγγυότητα. Στα οικονομικά φεύγει το άγχος που σε κατέβαλλε.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής κάνει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία. Βλέπεις τον κόσμο από άλλη οπτική γωνία και η επιθυμία σου είναι να ταξιδέψεις για να αποκτήσεις εμπειρίες. Οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου, (σύντροφος, συνεργάτης), σε βοηθούν και σε στηρίζουν να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, διανύεις την θετικότερη περίοδο στην σχέση με το ταίρι. Νοιάζεσαι και θέλεις να τον κάνεις ευτυχισμένο γι’ αυτό βάζεις σε εφαρμογή τα πλάνα του ταξιδιού. Αν είσαι αδέσμευτος, η ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον, βρίσκεται μπροστά σου. Άρπαξε την! Κάνε ένα ταξίδι που θα σε ανανεώσει και θα σε φέρει πιο κοντά στην πολυπόθητη σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συμφωνίες, συνεργασίες και επαγγελματική άνοδος! Οικονομικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα που να σε αγχώνει.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής σχηματίζει το ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Βρίσκεται μέσα σε δύσκολους τομείς του χάρτη σου και αυτό είναι θετικό γιατί απαλύνει την κατάσταση. Το άγχος, ο φόβος και ότι αρνητικό υπάρχει στην ζωή σου, γλυκαίνει με αυτή την όψη. Τα συναισθήματα αναδύονται με ρομαντισμό και ευαισθησία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις βρει το ταίρι που σε συντροφεύει, δεν έχεις να προβληματιστείς σε τίποτα. Η καθημερινότητα που ζεις δεν σε ενοχλεί ούτε σε κουράζει. Αντιθέτως αποκτάς περισσότερη οικειότητα με τον σύντροφο. Αν δεν είσαι σε σχέση, σήμερα θα ενδώσεις σε αυτό το άτομο που έχει μιλήσει στην ψυχή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχεται νέα μυστική επαγγελματική συμφωνία με ευνοϊκούς όρους. Τα οικονομικά δέχονται θετική επιρροή με αυξητικές τάσεις.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, σχηματίζεται το ευνοϊκό εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Είναι πολύ βοηθητικό για σένα αφού οι επιθυμίες πραγματοποιούνται. Τα σχέδια υλοποιούνται και παίρνουν σάρκα και οστά. Προωθείς τα ταλέντα σου και σε βοηθούν σημαντικά άτομα. Είσαι συμφιλιωμένος με τους γύρω σου αφού μπορείς πλέον να συνεννοηθείς μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σε περιμένουν όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι. Εκτός από αυτό θα έχεις παράλληλα την επιθυμία για διασκέδαση και βόλτες. Αν είσαι μόνος, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα. Κοινωνικοποιήσου και θα ανακαλύψεις τον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ευνοεί η αξιοποίηση των ταλέντων σου αυτή την περίοδο. Μην αφήσεις να περάσει η επιρροή της εύνοιας. Οικονομικά δεν έχεις ιδιαίτερα προβλήματα.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Πρόκειται για μια θετική όψη που θα σε βοηθήσει και θα σε βγάλει από τις δύσκολες καταστάσεις. Η πίεση των τελευταίων ημερών παύει να υφίσταται με αυτή την ευνοϊκή όψη. Το άγχος απαλύνει και δεν σου κατατρώει τα σωθικά. Το σπίτι πλέον το θεωρείς καταφύγιο και όχι φυλακή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς σε άλλη κατάσταση με το ταίρι και υιοθετείς πιο χαλαρούς ρυθμούς. Προτιμάς την ησυχία και την ξεκούραση αγκαλιά με τον σύντροφο από τις κουραστικές εξόδους. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την πιθανότητα να γνωριστείς με ένα ενδιαφέρον άτομο σε κάποιο οικογενειακό τραπέζι που είσαι καλεσμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την στήριξη της οικογένειας στην δουλειά που επιθυμείς να κάνεις, αλλά και στα σχέδια που καταστρώνεις για επιχείρηση. Αν πρόκειται για την οικογενειακή ακόμα καλύτερα. Θα πρέπει κι εσύ να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη, αλλά θα προκύψουν οφέλη στην πορεία.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής σχηματίζει το ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Είναι μια πολύ θετική όψη που θα σου φέρει αποτελέσματα, αρκεί να κουνήσεις κι εσύ λίγο το χεράκι σου. Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και εξωστρεφής με πολλές διασυνδέσεις που σε ωφελούν. Οι εξαιρετικές σου ιδέες βρίσκουν ανταπόκριση από το στενό περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιθυμείς να περάσεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι και να του αφιερώσεις την αποκλειστικότητα του έρωτα σου. Η μεταξύ σας επικοινωνία ολοένα και βελτιώνεται. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ανακαλύψεις τον ιδανικό σύντροφο σε μια μετακίνηση για έξοδο. Ακολούθησε την καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με τους συνεργάτες, ή τους προϊσταμένους, θα βοηθήσει κατά πολύ να ανέβει η καριέρα σου και να έχεις τα οικονομικά οφέλη που επιθυμείς.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, ο Ερμής κάνει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Είναι μια θετική όψη που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στα θέματα της οικογένειας που σε προβλημάτισαν πρόσφατα. Ρίχνεις το ενδιαφέρον σου στον τομέα του σπιτιού παραπάνω από όσο χρειάζεται γι’ αυτό σε εκμεταλλεύονται. Άθελα τους γίνεται αλλά έχεις τις επιπτώσεις. Καλό είναι να μη μπλεχτείς με τα οικονομικά ολάκερης της οικογένειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ασχολήσου περισσότερο με τον σύντροφο που σε έχει ανάγκη και στο δείχνει με κάθε τρόπο. Αποζητά την αγκαλιά σου για να νιώσει ασφαλής. Αν είσαι αδέσμευτος, με δυσκολία μπορείς να βρεις κάτι αξιόλογο σήμερα αφού η διάθεση σου είναι υποτονική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα με τα επαγγελματικά και το ενδιαφέρον σου είναι σε άλλους τομείς. Τα οικονομικά όμως σε αντίθεση σε απασχολούν άμεσα. Κάνεις οικονομία για να νιώσεις ασφαλής.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, ο σχηματισμός του εξάγωνου μεταξύ του Ερμή-Ποσειδώνα σε βοηθά να αναδείξεις τα υπέροχα ταλέντα που έχεις στην επικοινωνία. Κατεβάζεις υπέροχες ιδέες που μπορείς να τις μεταδώσεις πολύ εύκολα. Το στενό περιβάλλον και οι κοντινοί συγγενείς, αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες, σε υποστηρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν βρίσκεσαι σε σχέση ανεβάζεις τις ταχύτητες στην επικοινωνία με το ταίρι και ανακαλύπτεις νέα κανάλια συνεννόησης. Οι προτάσεις για έξοδο γίνονται αποδεκτές και περνάς υπέροχα μαζί του. Αν δεν έχεις σχέση, έχεις την εύνοια να φλερτάρεις και να ρίξεις στην αγκαλιά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέες προτάσεις θα κινηθείς στα επαγγελματικά που θα εισακουστούν από τους ειδικούς. Έχεις την ικανότητα να πείσεις τους ανωτέρους και να ωφεληθείς. Στα οικονομικά ενδέχεται να ρίξεις κάποια χρήματα για να αναβαθμίσεις τις συνθήκες εργασίας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.