Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

0
143

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Μέρα δύσκολη και απαιτητική, με συλλογικά γεγονότα που πιέζουν, αλλά και συναισθηματικές ανατροπές αλλά και απογοητεύσεις, κυρίως για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στους Διδύμους, οπότε σε απασχολούν τα θέματα της προηγούμενης μέρας, ενώ από το απόγευμα περνάει στον Καρκίνο και το κλίμα αλλάζει. Οι τόνοι πέφτουν, η ενέργεια ξεφουσκώνει και δεν έχεις όρεξη για άλλες μετακινήσεις και επαφές. Τώρα αποζητάς να αράξεις στην φωλιά σου μαζί με τους αγαπημένους σου. Παράλληλα έχουμε την πλανητική μετακίνηση του Ερμή, που εισέρχεται στον Ζυγό, όπου δεν θα αποφύγεις τελικά συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα του κοινωνικού επαγγελματικού κύκλου.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Πέμπτη, ως το μεσημέρι κλείνεις οικονομικές εκκρεμότητες και είσαι σε κάπως ανήσυχη διάθεση, από το απόγευμα με την Σελήνη στον Καρκίνο δεν σταματά να χτυπά το τηλέφωνο και να δέχεσαι προτάσεις , συναντάς άτομα, παίρνεις αποφάσεις. Παράλληλα η σημαντική πλανητική μετακίνηση του Ερμή στον Ζυγό, φέρνει πολλές καθημερινές υποχρεώσεις και τρέξιμο για να τις προλάβεις. Μια θέση που θα φέρει άγχος, πίεση και εξαντλητικά ωράρια στην δουλειά.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι, κινείται στο ζώδιο σου και ασχολείσαι με τα πολύ προσωπικά σου θέματα. Από το απόγευμα που μετακινείται στον Καρκίνο, το ενδιαφέρον στρέφεται στα οικονομικά, που βλέπεις ότι δεν επαρκούν και ψάχνεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημα. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και η μέρα είναι γεμάτη με κοινωνικές επαφές, διασκέδαση με φίλους, ενασχόληση με τα παιδιά, ή καταπιάνεσαι με το χόμπι σου.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η Σελήνη μέχρι τις μεσημεριανές ώρες θα βρίσκεται στους Διδύμους που μειώνει την ενέργεια και την απόδοση σου στην δουλειά. Από το απόγευμα περνάει στο ζώδιο σου και αποκτάς αυτοπεποίθηση, βγαίνεις από την κατήφεια, την ασάφεια και εκφράζεις με σθένος αυτά που αισθάνεσαι, στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, σκέφτεσαι την οικογένεια, το σπίτι και τους αγαπημένους. Στα άμεσα πλάνα είναι η ανακαίνιση του χώρου, η διακόσμηση, ή και η μετακόμιση.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και μέχρι το μεσημέρι που θα είναι εκεί, εσύ καταπιάνεσαι με τα φιλόδοξα σχέδια σου, είσαι ιδιαίτερα δραστήριος και συναντάς φίλους. Το απόγευμα που μετακινείται στον Καρκίνο, ήδη σε έχει εξαντλήσει η έντονη δραστηριότητα και επιθυμείς να βρεθείς λίγο μόνος να φορτίσεις τις μπαταρίες. Ο Ερμής που εισέρχεται στον Ζυγό σε προτρέπει να συνεχίσεις τις επαφές. Η κοινωνικότητα φέρνει γνωριμίες που δεν πρέπει να χάσεις. Ευχάριστες ειδήσεις φτάνουν στα αυτιά σου.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη όλο το πρωί, βρίσκεται στους Διδύμους και σε απασχολούν τα επαγγελματικά θέματα. Η μέρα είναι απαιτητική, η δουλειά σε κουράζει και οι ανώτεροι σε πιέζουν. Από το απόγευμα που η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο, αλλάζει το σκηνικό και αποφορτίζεις την ένταση της ημέρας κάνοντας παρέα με φίλους. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, και ξεκινά μια περίοδος που το οικονομικό θα σε απασχολεί έντονα. Σκέψεις για αύξηση του εισοδήματος στριφογυρίζουν στο μυαλό σου.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη εξακολουθεί από χθες να κινείται στους Διδύμους, σε εστιάζει σε θέματα που αφορούν την προσωπική ανάπτυξη, κάνεις σχέδια για σπουδές, γνώσεις, που θα βελτιώσουν την ζωή σου. Το απόγευμα η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο και οι ώρες γίνονται απαιτητικές, υπάρχει πίεση στην δουλειά, αν δουλεύεις αυτές τις ώρες. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο σου, αυξάνεις τους ρυθμούς, γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός, αποφασιστικός και νοιάζεσαι για τον εαυτό σου, ξεκινώντας από την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη θα κινείται μέχρι το μεσημέρι στους Διδύμους δημιουργώντας ψυχολογική αναστάτωση που προέρχεται από τον οικονομικό τομέα με χρέη που έρχονται στην επιφάνεια. Κατόπιν η μετακίνηση της στον Καρκίνο, αναπτερώνει το ηθικό, βρίσκεις λύσεις και είσαι αισιόδοξος για το μέλλον. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και κινείσαι μυστικά, παρασκηνιακά, σχεδιάζοντας τα επόμενα επαγγελματικά βήματα. Εντοπίζεις τους ψιθύρους που γίνονται πίσω από την πλάτη σου.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στους Διδύμους, που μέχρι το μεσημέρι, εστιάζει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σχέσεις. Από το απόγευμα κι έπειτα που μετακινείται στον Καρκίνο, ένα οικονομικό θέμα έρχεται να σε προβληματίσει. Ένα παλιό χρέος εμφανίζεται και σε αποδιοργανώνει. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, και ο από μηχανής θεός ακούει στο όνομα ενός φίλου, που είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει να απεμπλακείς, από την δύσκολη κατάσταση.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους μέχρι το μεσημέρι. Το πρωινό προσφέρεται για ενασχόληση με την καθημερινότητα, να βάλεις πρόγραμμα, να ασχοληθείς με το σώμα την υγεία και την ευεξία. Από το απόγευμα που μετακινείται στον Καρκίνο, έρχονται στην επιφάνεια οι διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς ο σύντροφος, ο συνεργάτης, ή όποιος θεωρείται σημαντικός για σένα, μπαίνει στο στόχαστρο. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και εγκαινιάζει μια απαιτητική περίοδο στον επαγγελματικό τομέα, με πολύ κούραση.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και το πρωινό είναι κατάλληλο να ασχοληθείς με επιχειρηματικά σχέδια, να προωθήσεις χόμπι και ταλέντα που διαθέτεις. Από το απόγευμα που μετακινείται στον Καρκίνο, καταπιάνεσαι με τα καθημερινά προβλήματα, τις υποχρεώσεις και την βαρετή ρουτίνα, που δεν σε αντιπροσωπεύει σαν ιδιοσυγκρασία. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό, θέση ευνοϊκή για το ζώδιο σου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο που ο σχεδιασμός του μέλλοντος, η εξελικτική πορεία και τα ταξίδια αποτελούν κύριο μέλημα σου.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη κινείται στους Διδύμους και το πρωινό είναι ιδανικό για να μείνεις στο σπίτι, να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας. Από το απόγευμα που μετακινείται στον Καρκίνο, το σκηνικό αλλάζει, και ετοιμάζεσαι για έξοδο, να ξεσκάσεις με φίλους, ή τα παιδιά σου. Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και ξεκινά μια μικρή περίοδος, που η έννοια σου βρίσκεται στα οικονομικά. Βάζεις πρόγραμμα να τακτοποιήσεις οφειλές προς δημόσιους φορείς που εκκρεμούν καιρό.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.