Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 4 Οκτωβρίου;

Τι να μας περιμένει;

0
136

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Μέρα απαιτητική και με ευθύνες, όμως έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε υποθέσεις που χτες, ή ακόμα και εκκρεμότητες και στην συνέχεια από τις 12:20 το μεσημέρι να έχουμε περισσότερα περιθώρια ελευθερίας αλλά και κοινωνικοποίησης!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπητέ μου Κριέ, ημέρα γεμάτη επαφές, κοινωνικότητα, επικοινωνία και συναναστροφές με το στενό περιβάλλον, είναι αυτή η Τετάρτη. Με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, έχεις την δυνατότητα να μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις, να προωθήσεις τις ιδέες, ενώ όλοι αποζητούν την συμβουλή σου. Κερδίζεις νέους φίλους που γνωρίζεις σε μια μετακίνηση, ή συναντάς τυχαία στο δρόμο. Η τυχαία συνάντηση μπορεί να γίνει η αφορμή για μια νέα φιλία. Σχέδια για το μέλλον ευνοούνται!

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ μου Ταύρε, με το ενδιαφέρον στραμμένο στα οικονομικά σε βρίσκει η σημερινή Τετάρτη, καθώς η Σελήνη κινείται στους Διδύμους. Με τα χρήματα και ότι σου ανήκει θα ασχοληθείς σήμερα, προσπαθώντας να καλύψεις τις ανάγκες σου με αγορές και τακτοποίηση υποχρεώσεων που θα σε ξαλαφρώσουν από το άγχος. Όμως προσπάθησε να διαχειριστείς την πλεονεξία και την τάση να τα θες όλα δικά σου. Η κτητική συμπεριφορά είναι κακός σύμβουλος και έχει αντίκτυπο στις προσωπικές σου σχέσεις.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπητέ μου Δίδυμε, είσαι πρωταγωνιστής της σημερινής Τετάρτης με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου. Μπορεί να φορτίζεσαι συναισθηματικά από τους ανθρώπους γύρω, που σε αγχώνουν, γιατί ζητούν να τους εξυπηρετήσεις. Η ενασχόληση με τους άλλους σε καθυστερεί από τα σχέδια σου. Άσε λίγο τους άλλους και ασχολήσου με την βελτίωση της εμφάνισης για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου. Η μέρα προσφέρεται για κούρες ομορφιάς.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, η μέρα είναι κατάλληλη για ηρεμία, χαλάρωση και αποστασιοποίηση από καθετί που σε στραγγίζει ενεργειακά και σε κουράζει ψυχικά. Μπορείς να ασχοληθείς με τα πολύ προσωπικά σου θέματα, να συνδεθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο ακούγοντας την φωνούλα μέσα σου. Εμπιστεύσου την διαίσθηση που διαθέτεις σε μεγάλο βαθμό και σε προειδοποιεί για το παρασκήνιο που λειτουργεί στην δουλειά.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Αγαπητέ μου Λέοντα, μια μέρα με έντονη κοινωνικότητα, εξωστρέφεια και φιλικές επαφές είναι η σημερινή Τετάρτη! Είσαι δραστήριος με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και η μέρα προσφέρεται τόσο για την ενασχόληση σου με τα κοινά, όσο και τις νέες γνωριμίες που προκύπτουν μέσα από εξόδους. Μέρα κατάλληλη για τον σχεδιασμό του μέλλοντος, για να υλοποιήσεις στόχους και να περάσεις χρόνο με τους φίλους, συζητώντας όσα έχεις στο μυαλό σου. Η ενασχόληση με το ίντερνετ σε βοηθά να αξιοποιήσεις τις ιδέες.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Αγαπητέ μου Παρθένε, δύσκολη και απαιτητική είναι για σένα αυτή η Τετάρτη, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Τα ζητήματα που έχουν προτεραιότητα σήμερα είναι η καριέρα, οι στόχοι, οι προοπτικές και η εδραίωση της θέσης σου. Τονίζονται οι φιλοδοξίες, επιζητάς την αναγνώριση των προσπαθειών και σαφώς περιμένεις επαγγελματική άνοδο. Η μέρα είναι κατάλληλη να ασχοληθείς με την οργάνωση μακροπρόθεσμων σχεδίων, να θέσεις μεγαλόπνοους στόχους, ανεβάζοντας κι άλλο τον πήχη.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ, ευνοϊκή χαρακτηρίζεται αυτή η Τετάρτη για σένα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Κατάλληλη μέρα να διαχειριστείς, να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα, με ένα καινούργιο τρόπο σκέψης, επειδή αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο και τα γεγονότα από διαφορετική οπτική γωνία. Ευνοείσαι για σπουδές, επιμορφωτικά σεμινάρια, ταξίδια, αποζητώντας την απόκτηση γνώσεων, εμπειριών. Είναι καλή περίοδος να διευρύνεις τους ορίζοντες, να επεκτείνεις το όραμα και να υλοποιήσεις τα όνειρα σου.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και καταλαμβάνει τον τομέα που βρίσκονται τα κρυμμένα μυστικά, τα βαθιά συναισθήματα και οι φόβοι σου για το αύριο. Η μέρα δεν είναι καλή για συναναστροφές με το περιβάλλον και κρίνεται ακατάλληλη για εξόδους και διασκεδάσεις. Προτιμότερο να ασχοληθείς με την εξισορρόπηση της ψυχολογίας σου, διαβάζοντας ένα βιβλίο που θα βοηθήσει να απαλλαχτείς από το άγχος. Ιδανική μέρα να ρίξεις μια ματιά στα οικονομικά!

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είναι Τετάρτη και η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο των Διδύμων, που σε εστιάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις. Το κλίμα της ημέρας τονίζει τις ευαισθησίες που έχεις προς τους άλλους, οι οποίοι σε επηρεάζουν έντονα. Κινείσαι ανάλογα με την διάθεση τους κι αν υπάρξει σύγκρουση είσαι αυτός που θα κάνει πίσω. Παράλληλα η μέρα φέρνει επαφές με συνανθρώπους που ανεβάζουν τη δημοτικότητα σου, αφού είσαι ελκυστικός και προσιτός.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, με το ενδιαφέρον στραμμένο στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και το άγχος στο κόκκινο, σε βρίσκει η σημερινή Τετάρτη! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, προτρέποντας σε να τηρήσεις ένα σταθερό πρόγραμμα στη ζωή σου για να ηρεμήσεις. Η μέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις υγιεινή διατροφή, αποτοξίνωση, άσκηση και να κόψεις τις βλαβερές συνήθειες. Μπορείς με οργανωμένη προσπάθεια και σύστημα να πετύχεις καλύτερη ποιότητα διαβίωσης.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπητέ μου Υδροχόε, πολύ ωραία ημέρα ξημέρωσε για σένα σήμερα. Είναι Τετάρτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, που κάνει την μέρα ερωτική και δημιουργική. Αφιερώνεις χρόνο στον έρωτα σου, σε φίλους, σε διασκέδαση, σε ένα χόμπι και στα παιδιά. Η μέρα προσφέρεται για να παίξεις, να φλερτάρεις, κάνοντας ότι σε ευχαριστεί, με τον ρομαντισμό να είναι κι αυτός μέρος του ερωτικού παιχνιδιού. Κατάλληλη μέρα και για επιχειρηματικά σχέδια, επαγγελματικά ανοίγματα.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπητέ μου Ιχθύ, με δυσκολία σηκώνεσαι από το κρεβάτι σήμερα, δεν έχεις διάθεση να κουνηθείς από το σπίτι. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων και κάνει την Τετάρτη μια απαιτητική μέρα, αφού σε διακατέχει η εσωστρέφεια. Αυτό που ποθεί η καρδούλα σου είναι να ασχοληθείς με τον χώρο του σπιτιού, να κάνεις δουλειές, να διακοσμήσεις, να αλλάξεις την διάταξη των πραγμάτων, δίνοντας αέρα ανανέωσης. Η μέρα προσφέρεται να ασχοληθείς εκτός από το άψυχο και με το έμψυχο υλικό, δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένεια.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.