Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 4 Ιουλίου;

Τι να μας περιμένει;

0
197

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Η μέρα μας ξεκινά και συνεχίζεται με την επιρροή της χθεσινής Πανσελήνου στο ζώδιο του Αιγόκερω και συναισθηματικά αισθανόμαστε ένα μεγάλο βάρος, εξαιτίας των ευθυνών, των υποχρεώσεων και της επιθυμίας να είμαστε τυπικοί και οργανωτικοί σε όλα!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Κριέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου σε βρίσκει να ασχολείσαι με τα εργασιακά θέματα και την καριέρα. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις σημαντικά βήματα εξέλιξης στα επαγγελματικά και να αναγνωριστείς. Μπορεί να σε απασχολήσουν επίσης θέματα με τον πατέρα, ή τον σύζυγο.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Ταύρε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου σε εστιάζει σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης. Επιθυμείς να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω. Ο τρόπος που διαλέγεις είναι ο σωστός και σου προσφέρει νέες δεξιότητες, γνώσεις και περγαμηνές, που θα σε ωφελήσουν επαγγελματικά, αλλά και ηθικά.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζωδιακό χώρο του Αιγόκερω. Είναι η επόμενη μέρα της πανσελήνου και το εσωστρεφές συναίσθημα εξακολουθεί να σε καταβάλει. Είσαι αντικοινωνικός, μοναχικός και αποφεύγεις κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Προτιμάς να μείνεις μέσα διαβάζοντας ένα «ψαγμένο» βιβλίο, ή παρακολουθώντας μια ταινία μυστηρίου.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Έχει πάρει θέση ακριβώς απέναντι σου και σε εστιάζει στα θέματα των άλλων. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου σε επηρεάζει στο μέγιστο βαθμό, αφού η Σελήνη είναι δικός σου κυβερνήτης. Η διάθεση σου είναι άμεσα εξαρτώμενη από τους άλλους και θεωρείς ότι δεν μπορείς να κάνεις βήμα χωρίς την συμβουλή τους.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζωδιακό χώρο του Αιγόκερω. Η θέση που καταλαμβάνει σε σχέση με το δικό σου ζώδιο, δεν είναι και η καλύτερη, αφού σε φέρνει αντιμέτωπο με την ρουτίνα της καθημερινότητας και όλες τις βαρετές δουλειές, που δεν είναι του χαρακτήρα και του γούστου σου. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου θα συνεχίζει να σε κουράζει σωματικά για λίγο ακόμη.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζωδιακό χώρο του Αιγόκερω. Ένας χώρος που ταιριάζει στο δικό σου ζώδιο και σε ευνοεί. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου συνεχίζει να σε αβαντάρει σε θέματα κοινωνικότητας. Χαίρεσαι την ζωή και την απολαμβάνεις στο έπακρο. Εστιάζεις στην αισιοδοξία, στην διασκέδαση και στην καλοπέραση. Γίνεσαι παιδί και φέρεσαι ανέμελα και ξένοιαστα, κάτι που το έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Εξακολουθούν να σε επηρεάζουν τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας και ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου σε επικεντρώνει καθαρά στον συγκεκριμένο τομέα. Είσαι αρκετά εσωστρεφής και προτιμάς να μείνεις μέσα για να μπορέσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους γονείς και στους ανθρώπους που αγαπάς.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η μέρα είναι γεμάτη επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και επικοινωνίες. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου εξακολουθεί να επηρεάζει τον τομέα των μετακινήσεων και των επικοινωνιών. Ταξιδάκια αναψυχής με ανανεωτικό χαρακτήρα είναι πολύ πιθανά. Μετρίασε την νευρικότητα, την υπερκινητικότητα και την βιασύνη γιατί τείνεις να αποσπάσαι εύκολα από τον στόχο σου.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Για σένα φίλε Τοξότη η σημερινή θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε επικεντρώνει σε θέματα που άπτονται της συναισθηματικής και οικονομικής σου ασφάλειας. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου εξακολουθεί να σε επηρεάζει στον τομέα που δείχνει ότι έχεις ανάγκη να σταθείς μόνος στα πόδια σου χωρίς βοήθειες από τρίτους. Απλά να προσέξεις μην το παρακάνεις και συμπεριφερθείς εγωιστικά, πλεονεκτικά προς τα άτομα που σου πρόσφεραν στήριξη.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου φίλε Αιγόκερε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο. Ήδη από την χθεσινή πανσέληνο είσαι επηρεασμένος αφού πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις. Επικεντρώνεσαι αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό σου και στις επιθυμίες σου. Η υπερβολική ενασχόληση με τα προσωπικά σου σε κάνει μερικές φορές κυκλοθυμικό και υπερβολικό στις αντιδράσεις, λόγω υπερευαισθησίας. Η λογική σκέψη δεν σε ακολουθεί σήμερα.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Φίλε μου αγαπημένε Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω και η πεσμένη σου διάθεση χαλάει το κλίμα της ημέρας. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου εξακολουθεί να σε επηρεάζει ψυχολογικά και θες να κλειστείς μέσα, όπου κανείς δεν μπορεί να σε ταράξει. Η απομόνωση είναι λυτρωτική και θεραπευτική. Αποφασίζεις να τελειώσεις με το παρελθόν και τραβάς κόκκινη γραμμή σε ότι σε πόνεσε.

Ιχθείς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Είναι μια θετική συγκυρία που σε ευνοεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό της μελλοντικής ζωής σου. Ο απόηχος της χθεσινής πανσελήνου εξακολουθεί να στέλνει τα ενεργειακά της κύματα και να σε επηρεάζει. Οι φίλοι βρίσκονται στις άμεσες προτεραιότητες, αφού στηρίζουν θερμά τις αποφάσεις σου. Απλά κράτα ισορροπίες!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.