Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 28 Ιουνίου;

Τι να μας περιμένει;

0
187

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Η Σελήνη από το Σκορπιό διεγείρει τους φόβους και τα αρνητικά ένστικτα, στην πορεία της ημέρας όμως σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Ήλιο και τον Ερμή που επιφυλάσσουν όμορφες στιγμές τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου.

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Φίλε μου Κριέ, σήμερα η Σελήνη τριγωνίζει τον Ήλιο και τον Ερμή και η βασική σου επιθυμία είναι να μελετήσεις σε βάθος τις οικογενειακές σχέσεις. Δύσκολη αυτή η διεργασία και θέλει θάρρος για να πεις τι νιώθεις στους οικείους σου, δίχως να τους στεναχωρήσεις. Παρόλα αυτά θα καταβάλεις αρκετή προσπάθεια για να συζητήσεις μαζί τους και να εκμυστηρευτείς το παράπονο σου πάνω σε ένα κληρονομικό ζήτημα.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται σε όψη τριγώνου με Ήλιο και Ερμή από το ευνοϊκό για σένα ζώδιο του Καρκίνου. Η Σελήνη στέκει απέναντι σου και σε εστιάζει στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Έχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις και να έρθεις σε επαφή με τα αγαπημένα πρόσωπα του στενού κύκλου. Συζητήσεις και μετακινήσεις σε ευχαριστούν. Είσαι πλέον χαρούμενος και ευδιάθετος.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει το ευνοϊκό τρίγωνο με Ήλιο και Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιο του Καρκίνου. Τονίζεται το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς. Για να πετύχεις την ισορροπία που επιθυμείς περνάς από φάσεις και διακυμάνσεις της ψυχολογίας σου. Αγχώνεσαι με το παραμικρό ενώ στην ουσία όλα θα πάνε καλά, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα ο κυβερνήτης σου η Σελήνη, σχηματίζει το θετικό τρίγωνο με τους Ήλιο και Ερμή, που βρίσκονται και οι δύο στο ζώδιο σου. Είσαι εξαιρετικά επικοινωνιακός, λαμπερός, παρορμητικός και ενθουσιώδης με τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω σου. Αναπτύσσεις τα ταλέντα σου και ανοίγονται όλες οι πόρτες διάπλατα σε ότι και να κάνεις. Πολύ τυχερή περίοδος για σένα!

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα ο δικός σου κυβερνήτης Ήλιος μαζί με τον Ερμή σχηματίζουν ένα θετικό τρίγωνο με την Σελήνη. Ο εσωτερικός σου κόσμος με μιας φωτίζεται και αισθάνεσαι την επιθυμία να επικοινωνήσεις τα συναισθήματα σου. Εκεί που θέλεις να μιλήσεις είναι μόνο στους ανθρώπους του οικογενειακού περιβάλλοντος ή γενικά σε όποιους θεωρείς οικογένεια. Η εσωτερική φωνή λέει πως υπάρχει παρασκήνιο και έτσι τα εσώψυχα βγαίνουν μόνο εκεί που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Φίλε μου Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής μαζί με τον Ήλιο, σχηματίζουν ένα θετικό τρίγωνο με την Σελήνη. Είναι ευνοϊκά προσκείμενοι και οι τρεις προς το δικό σου ζώδιο. Δεν έχεις παρά να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σου και να τις εκμεταλλευτείς. Τα φιλόδοξα και μεγαλόπνοα σχέδια για το μέλλον, βλέπεις να υλοποιούνται ένα προς ένα. Η επικοινωνία με το στενό περιβάλλον κι όχι μόνο είναι άριστη.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει την ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Ήλιο και τον Ερμή, που βρίσκονται και οι δύο στο ζώδιο του Καρκίνου. Εστιάζεις το ενδιαφέρον και στρέφεις την προσοχή στη προβολή της δημόσιας εικόνας και αποζητάς την αναγνώριση από το επαγγελματικό περιβάλλον. Αναπτύσσεις τα επαγγελματικά σου ταλέντα και προάγεις την επικοινωνία μεταξύ των συναδέλφων. Επιθυμείς να ηγηθείς και να ανέβεις στα κοινωνικά στρώματα.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο, σχηματίζει το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, από τον Καρκίνο. Είναι μια πολύ θετική συγκυρία ως προς εσένα, γιατί από την μια φωτίζονται και μπαίνουν σε εφαρμογή τα σχέδια σου και από την άλλη, κρατάς την τύχη στα χέρια σου και κινείς τα νήματα που σε συμφέρουν. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες!

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου. Η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα βαθύτερα στρώματα της ψυχολογίας σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Η διεργασία απαιτεί εσωστρέφεια και κλείσιμο στον εαυτό σου, πράγμα ξένο για σένα. Το σύμπαν ζητά από σένα συμμόρφωση. Η ψυχή φωτίζεται και βγαίνουν στην επιφάνεια ανομολόγητα πάθη και φόβοι που σε έπνιγαν για καιρό

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου. Οι διαπροσωπικές σχέσεις φωτίζονται και το φως διαχέεται στις φιλοδοξίες και στα σχέδια για το μέλλον. Φίλοι, αλλά και συνεργάτες, στέκονται στο πλευρό σου. Η κοινωνική ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επικοινωνείς σε καλύτερο βαθμό με τους ανθρώπους γύρω και δείχνεις περισσότερο φιλικός.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει το θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιο του ευαίσθητου Καρκίνου. Βέβαια για σένα μόνο ευαισθησία δεν δείχνει, αφού ο τομέας που φωτίζεται και ενεργοποιείται είναι αυτός που σε κάνει να τρέχεις για τις καθημερινές υποχρεώσεις και σε εξαντλεί ενεργειακά. Βαριέσαι αφόρητα την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων και έτσι αγχώνεσαι.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει το θετικότατο τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, από τον ευαίσθητο Καρκίνο. Είναι για σένα η πιο ωραία στιγμή και το πιο ευνοϊκό διάστημα για να προωθήσεις τα σχέδια και να καταστρώσεις την μελλοντική σου πορεία. Ο τομέας της δημιουργίας, του έρωτα, της διασκέδασης και των παιδιών φωτίζεται και στρέφεις την προσοχή σου προς τα εκεί. Η δημιουργικότητα σου εκτοξεύεται στα ύψη. Η επαφή με τα παιδιά βγάζει την αθωότητα από μέσα σου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.