Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει;

0
148

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Μέρα εκρηκτική , έντονη και με αρκετές απογοητεύσεις. Η επιρροή της χθεσινής Ηλιακής Έκλειψης συνεχίζεται, ενώ οι δύσκολες γωνίες της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Ουρανό, επιβαρύνουν πολύ περισσότερο τις διαθέσεις των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων του 2ου δεκαημέρου!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη περνάει στο δικό σου ζώδιο κι εσύ γίνεσαι πιο εξωστρεφής πλέον και εκδηλωτικός. Εκφράζεις άνετα αυτά που νιώθεις στους γύρω σου και γίνεσαι πιο αποφασιστικός ώστε να κινητοποιηθείς για αυτά που θέλεις να κάνεις. Έχεις ενέργεια και δυναμισμό από τη φύση σου και η Σελήνη εδώ σε βοηθά να αναζητήσεις την ταυτότητα που θες να έχεις στον κόσμο με βάση τα συναισθήματα σου και το πως νιώθεις.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού κι εσύ έχεις αυτή την Πέμπτη την ανάγκη να απομονωθείς από τις κοινωνικές συναναστροφές των προηγούμενων ημερών και να έρθεις σε επαφή με τον βαθύτερο ψυχισμό σου. Γίνεσαι πιο ευαίσθητος και συναισθηματικός στις ανάγκες των άλλων και η διαίσθηση σου είναι ανεπτυγμένη. Πιθανές αποκαλύψεις, ή κρυφές καταστάσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο να σε αναστατώσουν. Είναι μία ημέρα ιδανική να ακούσεις το ένστικτό σου και να κλείσεις κάποιους κύκλους!

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού κι εσύ αποφορτίζεσαι λίγο από την εργασιακή λαίλαπα των τελευταίων ημερών και κοινωνικοποιείσαι με σκοπό να γεμίσεις με ενέργεια τις μπαταρίες σου. Έχεις ανάγκη από κάτι καινούριο, μια αλλαγή, και οραματίζεσαι νέους στόχους που θες να πετύχεις. Είσαι ανοιχτός στην ομαδικότητα, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη προς τους άλλους και πιθανόν να αναμιχθείς σε φιλανθρωπικές δράσεις ή και πολιτικούς συλλόγους.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπημένε μου Καρκίνε, σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού κι εσένα σε τρώει η δουλειά. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν και εσύ καλείσαι να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Επιδιώκεις τώρα να αναδειχθείς επαγγελματικά και να αποκτήσεις καλή φήμη στον τομέα σου. Για να το επιτύχεις αυτό, κάνεις δημόσιες σχέσεις που σε προωθούν και είναι ικανές να ανεβάσουν το στάτους σου.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού κι αυτό για σένα σημαίνει ότι αποκτάς μια ευρεία οπτική και φιλοσοφημένη αντίληψη για τα πράγματα. Θέλεις να εξερευνήσεις νέες ιδέες, να κάνεις νέα σχέδια, να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου ή ακόμα σου βγαίνει και η επιθυμία για ένα μακρινό ταξίδι. Ανακτάς την εξωστρέφεια και την αισιοδοξία σου και επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο και να μοιραστείς τις ιδέες σου. Δείχνεις να απεχθάνεσαι τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις και ακολουθείς μια πιο ανεξάρτητη σχέση.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Πέμπτη και το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού ενώ εσύ κλείνεσαι στον εαυτό σου με σκοπό να ανασυγκροτηθείς και να μαζέψεις δυνάμεις. Σκέφτεσαι βαθιά και αναλυτικά τα πράγματα και ενδιαφέρεσαι για την έρευνα, τη μελέτη σε βάθος και την ανακάλυψη των κρυμμένων πτυχών της ζωής. Η μεταμόρφωση και η ανανέωση διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στη ζωή σου και εσύ καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές με ανοιχτό μυαλό.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού και η έμφυτη ανάγκη σου για συντροφικότητα και συνεργασία εντείνεται και είναι ικανή να επηρεάσει τις επιλογές και τις αποφάσεις σου. Δίνεις βάρος στην ισορροπία και την αρμονία και προσπαθείς να διατηρείς την ειρήνη και συνεννόηση με τους άλλους. Ταυτόχρονα, ίσως επιδείξεις όμως συναισθηματική αστάθεια και οι άλλοι να έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί σου λόγω του συναισθηματισμού σου.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού και αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα σου σε εργασιακό, προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Δίνεις σημασία στη δημιουργία ενός τρόπου ζωής πιο ολιστικού, μακριά από το εργασιακό στρες και την υπερκόπωση, για αυτό και υιοθετείς την τακτική του ίσου μοιράσματος του χρόνου σου σε όλους τους τομείς, ώστε να αναζωογονηθείς και να λάβεις την απαραίτητη ξεκούραση που έχεις ανάγκη.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Φίλε μου Τοξότη, για σήμερα Πέμπτη η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού και τονίζεται η ανάγκη σου για δημιουργικότητα, χαρά, έρωτα και ανεμελιά. Αναζητάς δραστηριότητες που σου φέρνουν χαρά και εκφραστικότητα και θες να ψυχαγωγηθείς. Τα παιδιά σου γίνονται αφορμή να βγεις από τη ρουτίνα και να κάνετε κάτι διασκεδαστικό μαζί. Αφιερώνεις χρόνο στα χόμπι σου και αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση και το κέφι. Η όρεξη σου για ζωή σε κάνει αγαπητό σε όλους.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού και αυτό μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το θέμα οικογένεια, σπίτι και συναισθηματική ασφάλεια. Δίνεις σημασία στις οικογενειακές σχέσεις και τη συναισθηματική στήριξη των μελών της οικογένειας σου. Νιώθεις καλά μέσα από την ευημερία των οικείων σου προσώπων και τους προσφέρεις απλόχερα την ασφάλεια και τη στήριξη σου. Αναλαμβάνεις προστατευτικό ρόλο και κάνεις τα πάντα για να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού και το ενδιαφέρον σου για επικοινωνία, πληροφορία, μάθηση και ανταλλαγή ιδεών εντείνεται. Συζητάς, υπογράφεις συμφωνίες, τρέχεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, συναντάς γείτονες, αδέλφια και φίλους και η μέρα σου είναι γεμάτη από πολλά ερεθίσματα. Προσπάθησε να βάλεις φρένο στις πολλαπλές μετακινήσεις σου γιατί ενδέχεται να ξεχάσεις άλλες σημαντικές προθεσμίες που θα πρέπει να προλάβεις.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Πέμπτη η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Κριού και επηρεάζεται ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την ύλη, το χρήμα, αλλά και τις αξίες σου γενικότερα. Αντιμετωπίζεις τα οικονομικά θέματα με μεγαλύτερη σοβαρότητα και θες να επιδιώξεις την οικονομική ευημερία και ανέλιξη. Θεωρείς πως η αύξηση των εσόδων σου είναι ένα ζήτημα που χρήζει προσοχής και σωστού προγραμματισμού, ώστε να επιτύχεις την αποταμίευση και την καλύτερη διαχείριση των εσόδων σου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.