Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

0
152

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Κριός ♈

Κριέ μου, η εβδομάδα ξεκινά με δύο δύσκολα τετράγωνα που η ενέργεια τους επηρεάζει το κλίμα της ημέρας και δημιουργεί δυσαρέσκεια. Ο Ερμής με τον Ποσειδώνα φέρνουν απογοήτευση από ψεύτικα λόγια και έλλειψη επικοινωνίας με το περιβάλλον. Παράλληλα ο Άρης τετραγωνίζει τον Ουρανό και το εκρηκτικό ταπεραμέντο σου διαχέεται στην ατμόσφαιρα με σοβαρές επιπτώσεις.

Ταύρος ♉

Φίλε μου Ταύρε, η εβδομάδα ξεκινά με την κορύφωση δύο τετραγώνων που δυσχεραίνουν το κλίμα και επηρεάζουν αρνητικά. Ο Ερμής με τον Ποσειδώνα φέρνουν εξιδανικεύσεις και απογοητεύσεις πάνω στα σχέδια που έχεις κάνει για το μέλλον. Παράλληλα ο Άρης τετραγωνίζει τον Ουρανό και δημιουργεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που δυναμιτίζει τους κόλπους του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Δίδυμοι ♊

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά φέρνοντας δυσκολίες που προκαλεί το δύστροπο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Έχεις εισπράξει ψεύτικες ελπίδες και λόγια του αέρα από το χώρο της δουλειάς και έχεις απογοητευτεί. Ταυτόχρονα σχηματίζεται το εκρηκτικό τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που σε φέρνει σε λεκτική κόντρα και αντιπαράθεση. Κάποιοι μαθαίνεις ότι σου σκάβουν το λάκκο.

Καρκίνος ♋

Φίλε μου Καρκίνε, η εβδομάδα δεν ξεκινά με θετικούς οιωνούς. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε κάνει εσωστρεφή και σε κλείνει στον εαυτό σου. Τα πλάνα αποδεικνύονται ουτοπικά και δεν υλοποιούνται. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και ένα δεύτερο τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Προκειμένου να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου δεν διστάζεις να τσακωθείς ακόμα και με ένα καλό φίλο.

Λέων ♌

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα φέρνει ομίχλη και σύννεφα στα σχέδια σου. Έχεις άγχος για το μέλλον! Παράλληλα ο Άρης την ίδια μέρα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Ήδη ο Άρης βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σε κάνει οξύθυμο, ευέξαπτο και νευρικό. Έτσι θα δημιουργήσεις από μόνος σου τα προβλήματα και μετά θα δυσκολευτείς να τα μαζέψεις.

Παρθένος ♍

Φίλε μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινά με το δύσκολο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Οι μακρόπνοες μελλοντικές φιλοδοξίες και τα όνειρα διαψεύδονται και μένεις συναισθηματικά κενός. Την ίδια μέρα σχηματίζεται και το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που φέρνει τα πάνω κάτω σε θέματα που αφορούν τα σχέδια σου. Η εσωτερική σύγκρουση σε εκνευρίζει αλλά δεν κάνεις και τίποτα για να το παλέψεις.

Ζυγός ♎

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με το δύσκολο τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα. Θεωρείς πως η ζωή σου είναι απογοητευτική αφού δεν εκπληρώνεις τα όνειρα σου. Τα εμπόδια που προέρχονται από την δουλειά και τις υποχρεώσεις σε δυσκολεύουν. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και εντείνει τους προβληματισμούς σου.

Σκορπιός ♏

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα αρχίζει μετ εμποδίων. Το δύσκολο τετράγωνο μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα κλίμα ανασφάλειας που επηρεάζει την εσωτερική σου γαλήνη. Το ταυτόχρονο τετράγωνο της ίδιας μέρας του Άρη με τον Ουρανό, φέρνει κεραυνοβόλες εξελίξεις στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σου.

Τοξότης ♐

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με τον δύσκολο σχηματισμό του τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα. Απογοητεύσεις ελλοχεύουν από δύο πλευρές. Οικογένεια και σύντροφος. Σε έχουν βάλει στη μέση και κάνεις τον διαιτητή. Το επίσης δύσκολο τετράγωνο την ίδια μέρα του Άρη με τον Ουρανό, φέρνει αιφνίδιες καταστάσεις που σοκάρουν.

Αιγόκερως ♑

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με το δύσκολο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Τρέχεις για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις αλλά παραμένεις στο ίδιο σημείο. Αυτό από μόνο του δημιουργεί άγχος. Το παράλληλο τετράγωνο την ίδια μέρα του Άρη με τον Ουρανό, σε φέρνει αντιμέτωπο με τα κρυμμένα μυστικά και τα βαθύτερα συναισθήματα που δυσκολεύεσαι να κρατάς κι άλλο μέσα σου.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας όπου το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζεται από τον Ερμή με τον Ποσειδώνα, φέρνει εμπόδια σε ότι αφορά την διεκπεραίωση σημαντικών υποθέσεων σου. Παράλληλα την ίδια στιγμή σχηματίζεται άλλο ένα δύσκολο τετράγωνο αυτό του Άρη με τον Ουρανό. Είναι μια εκρηκτική όψη που δυναμιτίζει από την μια τους οικογενειακούς δεσμούς και από την άλλη την συντροφική σου σχέση.

Ιχθείς ♓

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η πρώτη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με τον σχηματισμό του δύσκολου τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα. Ο δεύτερος είναι ήδη στο δικό σου ζώδιο και φαίνεται πως στις εξελίξεις βάζεις το χεράκι σου. Διαφωνίες με την οικογένεια! Την ίδια μέρα σχηματίζεται άλλο ένα δύσκολο τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Ξαφνικές αναλαμπές και αιφνίδιες μπόρες που επηρεάζουν την επικοινωνία στο χώρο της δουλειάς.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.