Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 25 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

0
24

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας…

Κριός

Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Φίλε Κριέ, σήμερα θα καταφέρεις να κερδίσεις το ουσιαστικό ενδιαφέρον των γύρων σου, τον σεβασμό τους και τον θαυμασμό τους! Η ώριμη κοινωνική σου στάση εξυπηρετεί φιλοδοξίες και σκοπούς! Προσπαθείς να μην μπορεί ο συνομιλητής σου εύκολα να κατανοήσει τις προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου, γεγονός που το πετυχαίνεις εύκολα!

Ταύρος

Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Φίλε Ταύρε, σήμερα είσαι χαρούμενος, εξωστρεφής, κοινωνικός, ενθουσιώδης και αισιόδοξος! Εκμεταλλεύσου την ημέρα για εξόδους ψυχαγωγίας, συναρπαστικές γνωριμίες ή ακόμα και για ένα ταξίδι! Οι άλλοι σε θαυμάζουν και διεκδικούν την παρέα σου! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου για ανούσια κουτσομπολιά!

Δίδυμος

Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα ίσως να είσαι πιο κλειστός και καχύποπτος σήμερα, φροντίζοντας να έχεις δίπλα σου μόνο άτομα που εμπιστεύεσαι πραγματικά και είσαι απόλυτα βέβαιος πως δεν θα σε προδώσουν και δεν θα σε βλάψουν με οποιοδήποτε τρόπο! Μία αποκάλυψη, που αφορά τον κοινωνικό σου περίγυρο, θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις επιθυμίες!

Καρκίνος

Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Φίλε Καρκίνε, σήμερα αν περιορίσεις την τάση σου, για υπερβολές και έπαρση, η σημερινή ημέρα θα είναι σίγουρα κεφάτη, συναρπαστικές εμπειρίες, διασκέδαση και κοινωνικότητα! Καταφέρνεις και τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου και αυτό θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου!

Λέων

Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είσαι αρκετά συγκρατημένος και δεν αφήνεσαι στα συναισθήματά σου, αφού αναγκάζεσαι να βάλεις προτεραιότητα πρακτικά θέματα καθημερινότητας, εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Οφείλεις ωστόσο, να βρεις οπωσδήποτε και λίγο χρόνο για ξεκούραση και γενικά για τον εαυτό σου!

Παρθένος

Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Φίλε Παρθένε, σήμερα χαρακτηρίζεσαι από λάμψη, γοητεία και φλογερό ταπεραμέντο! Μπορείς να αναμένεις πολλές ευκαιρίες, για στιγμές διασκέδασης και κοινωνικοποίησης! Απολαμβάνεις επαφές, συναναστροφές και νέες γνωριμίες και πετυχημένη κοινωνική ζωή!

Ζυγός

Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα νοιάζεσαι πραγματικά και ειλικρινά για τα συναισθήματα των άλλων και αυτό θα ανταμειφθεί αργά ή γρήγορα κατά την διάρκεια της ημέρας! Μπορεί να βιώσεις ορισμένες στιγμές που θα θελήσεις να κλειστείς στον εαυτό σου, ωστόσο σίγουρα θα έχεις ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς και κυρίως με την οικογένεια σου!

Σκορπιός

Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Φίλε Σκορπιέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να χαλαρώσεις, να κάνεις θετικές αλλαγές και να περάσεις όμορφα και ήρεμα, χωρίς έγνοιες! Διεκδίκησε μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα και οι σύμμαχοι σου σε αυτό, θα είναι σαφώς οι φίλοι σου, που θα σταθούν δίπλα σου σε ό,τι κι αν χρειαστείς!

Τοξότης

Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Αγαπητέ Τοξότη, πρέπει σήμερα, να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολική απαιτητικότητα, δογματικότητα και ισχυρογνωμοσύνη! Φρόντισε σε επαφές και συναναστροφές, να επιστρατεύσεις τιμιότητα, αξιοπιστία και σοβαρότητα σου ώστε να βελτιώσεις ουσιαστικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αιγόκερως

Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Φίλε Αιγόκερε, σήμερα μην διστάσεις να πάρεις το ρόλο του κυνηγού και να διεκδικήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Σε χαρακτηρίζουν αυτοπεποίθηση, λάμψη και τόλμη! Το μόνο που πρέπει άμεσα να περιορίσεις είναι η τάση σου για επίδειξη, έπαρση και ρίσκο! Πρόβαλλε τον καλύτερο σου εαυτό, αλλά χωρίς υπερβολές και φανφάρες!

Υδροχόος

Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Φίλε Υδροχόε, σήμερα η διαίσθηση και η διορατικότητα σου είναι εκείνες που θα σου δώσουν λύσεις! Γνωρίζεις από την αρχή, αν μία διαπροσωπική συναναστροφή θα έχει θετική εξέλιξη και αν τελικά θα σε ωφελήσει! Την σημερινή ημέρα το ένστικτο σου, σου λέει την καθαρή αλήθεια και σε ωθεί να πάρεις παρασκηνιακά σπουδαίες αποφάσεις!

Ιχθύς

Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Σήμερα φίλε Ιχθύ, σήμερα θα έχεις πολλές απρόσμενες θετικές αλλαγές, όπως και ευχάριστες στιγμές ψυχαγωγίας! Γενικά, ο τομέας που θα σε απασχολήσει είναι αυτός της φιλίας και καλά θα κάνεις, αφού οι φίλοι σου θα σταθούν στο πλευρό σου και θα σε βοηθήσει σε κάθε σου προβληματισμό!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.