Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου;

0
155

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Σήμερα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας, οι φίλοι και οι κοινωνικές ομάδες που ανήκουμε, με την Σελήνη στον Υδροχόο. Ο φιλικός περίγυρος λοιπόν, παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο στην καθημερινότητα μας!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπητέ μου Κριέ, η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τις θετικές της όψεις είναι εξαιρετική για την ψυχική σου ευεξία και ηρεμία. Φαίνεται όλα να κυλούν εύκολα και ομαλά, κι αυτό είναι σημαντικό ώστε να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, αλλά και να τακτοποιήσεις θέματα οικονομικά, σπιτιού, οικογένειας.Οτιδήποτε επιδιώξεις σχετικά με τα παραπάνω θέματα δείχνει να σου έρχεται με ευκολία και αρκετή δόση τύχης σήμερα!

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπημένε μου Ταύρε, η σημερινή μέρα έχει τη Σελήνη από τον Καρκίνο να κάνει ευνοϊκές όψεις, και αυτό για σένα σημαίνει ότι θέματα που έχουν να κάνουν με όλων των ειδών τις σχέσεις σου, ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές, συγγενικές, αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό, φαίνεται να είναι εξαιρετικά αρμονικές σήμερα. Όλες οι επικοινωνίες και οι επαφές σου ρέουν με καλές διαθέσεις, είσαι αγαπητός και σε καλούν όλοι σε εξόδους, κοινωνικοποιείσαι και γνωρίζεις καινούριο κόσμο, και όλοι σε θέλουν στην παρέα τους.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει μερικές πολύ θετικές και τυχερές όψεις και αυτό για σένα υποδεικνύει ότι τα θέματα της καθημερινότητας, όπως εργασία, καριέρα, οικονομικά, μπαίνουν σε μια σειρά και δείχνεις να απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής στους χώρους όπου περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας σου. Το γραφείο μπορεί να φανεί σήμερα ως ένας χώρος όπου η ατμόσφαιρα δεν είναι βαριά, και που εσύ φαίνεται να απολαμβάνεις τον χρόνο σου καθώς καθετί που έχεις να διεκπεραιώσεις γίνεται άμεσα και γρήγορα, χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και κάνει σούπερ θετικές όψεις, οπότε εσύ καλείσαι να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να ταξιδέψεις και να κάνεις οτιδήποτε θα σε βγάλει από τη μονοτονία και τη ρουτίνα. Ο έρωτας έρχεται αβίαστα, με ευκολία και με τυχερές γνωριμίες και οι φίλοι είναι στο πλευρό σου. Θέματα σχετικά με εκπαίδευση και ανώτερη γνώση τώρα έρχονται σε σένα μέσα από μια θετική είδηση για την αποδοχή σου σε κάποιο μεταπτυχιακό.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Αγαπημένε μου Λέοντα, η σημερινή μέρα έχει την Σελήνη στον Καρκίνο να κάνει μερικές απίστευτα θετικές γωνίες, κι αυτό για το δικό σου ζώδιο δηλώνει ότι αισθάνεσαι κάπως πιο ανάλαφρος και ανακουφισμένος ψυχολογικά. Τα θέματα των οικονομικών και των οικογενειακών σου λύνονται με μια ασυνήθιστη ευκολία και τύχη σήμερα, και τα επαγγελματικά ευνοούνται. Οι προϊστάμενοι είναι φιλικοί απέναντι σου και σε αντιμετωπίζουν με καλή διάθεση. Έτσι μπορείς να χαλαρώσεις κι εσύ από την πίεση των προηγούμενων ημερών και να οργανωθείς καλύτερα για τα μετέπειτα βήματά σου.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και κάνει κάποιες πολύ ευνοϊκές όψεις, όπου αυτό για σένα σημαίνει ότι η μέρα είναι κατάλληλη για να κοινωνικοποιηθείς με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα μελλοντικά σχέδια. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να βρίσκονται οπουδήποτε, στον φιλικό, επαγγελματικό, ερωτικό, ακόμα και συγγενικό σου κύκλο. Φαίνεται να σε βλέπουν όλοι θετικά και η εικόνα σου να κάνει καλή εντύπωση οπότε είναι τυχερή μέρα για να αρπάξεις τις ευκαιρίες που σου έρχονται με ευκολία.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπημένε μου Ζυγέ, η Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα με τις θετικές της όψεις, σε ευνοεί πολύ στους τομείς της καριέρας των οικονομικών και της καθημερινότητας σου. Η μέρα δεν έχει ιδιαίτερο φόρτο εργασίας και το ωράριο κυλάει γρήγορα και ομαλά χωρίς εντάσεις και γκρίνιες. Τα οικονομικά ζητήματα μπαίνουν σε μια σειρά και βρίσκεις τις λύσεις που αναζητούσες. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και μπορείς τώρα να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες σε όλους τους σημαντικούς τομείς. Ακόμα και η σωματική σου ευεξία σήμερα είναι στα φόρτε της, και νιώθεις πιο δυνατός και ανάλαφρος.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, σήμερα η Σελήνη από τον Καρκίνο με τις πολύ τυχερές και θετικές της γωνίες, σε ευνοεί πολύ σε θέματα ανοιχτών οριζόντων και εκπαίδευσης, ταξιδιών αλλά και στη σταθεροποίηση ερωτικών και επαγγελματικών σχέσεων. Μπορείς λοιπόν να κυνηγήσεις στόχους και να επιδιώξεις οτιδήποτε αφορά την ανώτερη μόρφωση, να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, αλλά και να παντρευτείς ή να βάλεις μπρος για την απόκτηση ενός απογόνου εάν βρίσκεσαι σε αυτή την διαδικασία.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Φίλε μου Τοξότη, η Σελήνη σήμερα διελαύνει από τον Καρκίνο και σχηματίζει εξαιρετικά ευνοϊκές όψεις που θα σε ωφελήσουν πολύ σε ένα βαθύτερο ψυχολογικό επίπεδο, αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τα θέματα της καθημερινότητας. Το ίδιο ισχύει για την ευεξία του σώματος και της ψυχής σου. Πιθανότατα ο χώρος εργασίας σου γίνεται πιο λειτουργικός, και αυτό να σου δημιουργεί ψυχική ηρεμία, χαλάρωση και γαλήνη. Μπορείς ακόμα να επιδιορθώσεις εύκολα βλάβες στο σπίτι σου, αλλά και να σταθεροποιήσεις σχέσεις με οικογενειακά μέλη που μπορεί να είχατε απομακρυνθεί τελευταία.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα η Σελήνη από το απέναντι ζώδιο του Καρκίνου με τις θετικές της όψεις σε ευνοεί πάρα πολύ να κάνεις ευχάριστες επαφές και γνωριμίες και να σταθεροποιήσεις φιλίες, συνεργασίες και σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς που ίσως είχαν διαταραχθεί τελευταία. Ιδιαίτερα κοινωνική λοιπόν η σημερινή μέρα, αλλά και κινητική και επικοινωνιακή σε όλα τα επίπεδα. Ευνοούνται πολύ και το φλερτ κι ο έρωτας αλλά κι η σχέση με τα παιδιά σου.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα έχουμε τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και να σχηματίζει απίστευτα θετικές γωνίες. Αυτό τώρα για το δικό σου ζώδιο σημαίνει ότι ασχολείσαι με τα θέματα της καθημερινότητας και της εργασίας τα οποία όμως σήμερα δεν απαιτούν κόπο από την πλευρά σου, καθώς όλα κυλούν ομαλά και γρήγορα. Φιλοδοξίες που έχεις για την καριέρα σε ωφελούν οικονομικά και θέτεις τις βάσεις για κάτι πιο μόνιμο και σταθερό. Υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις αλλά και η τύχη για να καταφέρεις κάτι πολύ σπουδαίο σήμερα.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα η Σελήνη στον Καρκίνο σε βρίσκει με αισιόδοξη διάθεση και με όρεξη για φλερτ, έρωτα, διασκέδαση και χαρά. Οι εξαιρετικά ευνοϊκές και τυχερές της όψεις σε βοηθούν να κάνεις σχέδια για το μέλλον με αισιοδοξία και με την απαραίτητη θέληση να βάλεις τώρα γερές βάσεις σε οτιδήποτε θέλεις να καταπιαστείς. Οι επικοινωνίες σου σήμερα είναι ανάλαφρες και με φιλικές διαθέσεις και εσύ αισθάνεσαι σε επαφή με τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου. Ό,τι κι αν κάνεις το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.