Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 2 Ιουλίου;

Τι να μας περιμένει;

0
205

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Μέρα αιφνιδιασμών τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά! Με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού προκύπτουν ξαφνικά έξοδα που προκαλούν εκνευρισμό, ενώ στον έρωτα κυριαρχούν οι κρίσεις ανεξαρτησίας, τα δυνατά ξαφνιάσματα και τα σοκαρίσματα από συμπεριφορές. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, Κυριακή σήμερα και σχηματίζεται το τετράγωνο της θεάς του έρωτα της Αφροδίτης με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Εμπόδια θα φέρει στα προσωπικά σου ζητήματα και στις σχέσεις. Κλονίζεται η σταθερότητα και η σιγουριά που σε περίβαλλε και μάλιστα με απρόσμενο τρόπο. Ανατρέπονται τα σχέδια! Προσοχή σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, τίποτα δεν μπορεί να εγγυηθεί για το μέλλον της και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Υπάρχει ο κίνδυνος της ρήξης με τον σύντροφο με την παραμικρή αφορμή. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ξαφνιάζει το ερωτικό ενδιαφέρον του ατόμου που ποτέ δεν περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια μάλλον θέλουν αναπροσαρμογή για να μην καταρρεύσουν σαν τραπουλόχαρτα. Βάλε γερά θεμέλια! Τα οικονομικά δεν σε καθιστούν ασφαλή γιατί παρουσιάζονται έξοδα από το πουθενά και σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα είναι Κυριακή και η εβδομάδα τελειώνει με το εκρηκτικό τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που έχει εγκατασταθεί εδώ και πολύ καιρό στο ζώδιο σου. Είσαι ταύρος εν υαλοπωλείο και αισθάνεσαι σαν να σου κουνάνε το κόκκινο πανί. Προσοχή στην προκλητική και απρόβλεπτη συμπεριφορά σου γιατί δεν αργούν να σπάσουν οι οικογενειακοί δεσμοί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα παλεύεις με τα φαντάσματα του παρελθόντος και ζητάς ετεροχρονισμένες εξηγήσεις από το ταίρι. Χαλάρωσε αν θέλεις να παραμείνεις στην σχέση αυτή και αν σε ενδιαφέρει ο σύντροφος. Αν δεν έχεις σχέση, η σημερινή μέρα δεν είναι ιδανική για νέες γνωριμίες αφού είσαι νευρικός και σε ενοχλεί το παραμικρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια συνεργασία που είχες επενδύσει συναισθηματικά και οικονομικά κινδυνεύει να σπάσει από δική σου απερισκεψία. Δεν σε συμφέρει γιατί θα ζημιωθείς.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα είναι Κυριακή και η εβδομάδα τελειώνει με το δύστροπο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Τα λόγια γίνονται μαχαίρια και πρέπει να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, αν θέλεις να αποφύγεις τις ρήξεις με το στενό περιβάλλον, αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες και στενούς συγγενείς. Προσοχή χρειάζονται και οι μετακινήσεις γιατί υπάρχουν ανατροπές. Αλλού ξεκινάς και αλλού καταλήγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μη δίνεις αφορμές για τσακωμούς με το ταίρι και χαμήλωσε τους τόνους. Αν είσαι ελεύθερος, σε περιμένει ένας ξαφνικός έρωτας σε μια μετακίνηση. Μυστικός, κρυφός, ή και παράνομος, που όμως σε εξιτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλέπονται επαγγελματικές συνεργασίες στο σύντομο μέλλον, αλλά ακόμα είσαι στις συζητήσεις. Οικονομικά μπορεί να κάνεις έξοδα για τις μετακινήσεις, ή για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την λήξη της εβδομάδας. Αυτή η Κυριακή δεν είναι εύκολη αφού σχηματίζεται η δύσκολη όψη του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Οι φίλοι διαπιστώνεις ότι δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης και δεν πρέπει να τους εκμυστηρεύεσαι τα πάντα. Μπορούν εύκολα με την συμπεριφορά τους, να σε κάνουν να τους απομακρύνεις από την ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σχέση, η ρουτίνα που έχεις να αντιμετωπίσεις σε κάνει αλλοπρόσαλλο στις αντιδράσεις. Αν δεν γνωρίζεις τον τρόπο να ξεφύγεις από την πεζή καθημερινότητα ζήτα την βοήθεια του συντρόφου. Αν δεν έχεις σχέση, σήμερα δεν θέλεις να κάνεις καμιά γνωριμία αφού δεν έχεις εμπιστοσύνη σε κανένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχέδια και όνειρα ζωής ανατρέπονται. Η ανασφάλεια φωλιάζει στην ψυχή σου. Μη μένεις αμέτοχος στις εξελίξεις και μη περιμένεις τα πράγματα να συμβούν από μόνα τους. Αναθεώρησε! Στα οικονομικά δεν είναι καλύτερα. Ανασφάλεια και άγχος!

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα είναι Κυριακή και η εβδομάδα επιφυλάσσει για το τέλος της την δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον ανατρεπτικό Ουρανό. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και σε κάνει γοητευτικό και ελκυστικό, δεν καταφέρνει να εξουδετερώσει την εκκεντρικότητα του Ουρανού, που μπορεί να φέρει ανατροπές στην κοινωνική και επαγγελματική πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, μπορείς να συνεχίσεις να περνάς υπέροχα με το ταίρι σου αν καταφέρεις να μείνεις ψύχραιμος στους εξωγενείς παράγοντες που απειλούν την ηρεμία και την σταθερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, βρίσκεις το ερωτικό αντικείμενο του πόθου σου μέσα στο εργασιακό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σχέδια για άνοδο και επιτυχία ανατρέπονται από δική σου επιλογή. Κάτι δεν σου αρέσει και θέλεις να το αλλάξεις. Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα είναι Κυριακή και η εβδομάδα κάνει φινάλε με τον δύσκολο σχηματισμό του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του απρόβλεπτου Ουρανού. Η υλοποίηση των μελλοντικών σχεδίων σου αναβάλλεται γιατί οι παρελθοντικές σχέσεις, ερωτικές, επαγγελματικές βρίσκουν τρόπους να σε απομακρύνουν από τα όνειρα σου. Καλύτερα να μην κοινοποιείς τα πλάνα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η μέρα δεν προμηνύεται ευχάριστη. Σε προβληματίζει η σχέση με το ταίρι και σε απογοητεύει η συμπεριφορά του. Κοίτα ποιο μερίδιο ευθύνης σου αναλογεί κι εσένα. Για σένα που είσαι ελεύθερος, οι αλλεπάλληλες αλλαγές σχεδίων για ένα ταξίδι σε φρενάρουν. Η συνάντηση με το πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κρατάς κρυφά τα χαρτιά σου για τις νέες συνεργασίες που επιθυμείς αλλά και πάλι δεν βλέπεις φως στον ορίζοντα. Υπομονή!

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα είναι Κυριακή και η εβδομάδα τελειώνει με τον δύσκολο σχηματισμό του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού. Η χαρά και η αισιοδοξία που ένιωθες μετατρέπονται σε πίεση, άγχος και εσωστρέφεια. Η μπλοκαρισμένη ενέργεια δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα καθαρά. Η ανησυχία έχει γίνει βραχνάς στον λαιμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ενδέχεται να βγάλεις ζήλια προς το σύντροφο και χειριστική συμπεριφορά. Μην ξαφνιάζεις δυσάρεστα τον άνθρωπο που επιθυμείς να έχεις στην ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορεί να ξυπνήσει μέσα σου ένα ξεχασμένο πάθος για μια σχέση από τα παλιά και να ζητήσεις επανασύνδεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα χρέη πρέπει να εξοφληθούν άμεσα για να ηρεμήσεις και να απεγκλωβιστείς από τις οικονομικές δοσοληψίες με τους δημόσιους φορείς. Επαγγελματικά είσαι εσύ που προτείνεις συνεργασίες και περιμένεις αποτελέσματα. Η αναμονή σε εκνευρίζει!

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα είναι Κυριακή και η εβδομάδα τελειώνει με το δύσκολο και δύστροπο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Σε επηρεάζει κατά πολύ η αρνητική του επιρροή και χρειάζεται προσοχή. Σχέσεις και συνεργασίες μπορούν εύκολα να διαρραγούν και να σπάσουν. Αν δεν μπορείς να μείνεις ψύχραιμος τουλάχιστον μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση και δεν προσέξεις θα υποστείς τις συνέπειες και θα χάσεις το ταίρι από ασήμαντη αφορμή. Μην συμπεριφέρεσαι άχαρα, ανώριμα και μη δίνεις λαβές και πατήματα για τσακωμούς. Αν είσαι ελεύθερος, οι αντιθέσεις και οι προκλητικότητες με το άτομο που δουλεύεις μαζί, σε εξιτάρουν. Προκύπτει ερωτική σχέση αλλά μάλλον χωρίς σοβαρή δέσμευση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στις επαγγελματικές συνεργασίες να προσέξεις ώστε να τηρηθούν οι όροι γιατί αλλιώς δεν θα πάει καλά. Υπάρχει η τάση να σπάσει από αθέτηση συμφωνιών.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα είναι Κυριακή και το τέλος της εβδομάδας επιφυλάσσει τον σχηματισμό του δύσκολου τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Σχέδια, πλάνα, όνειρα και φιλοδοξίες ακυρώνονται. Σε σοκάρουν οι απρόβλεπτες εξελίξεις και δεν μπορείς να διορθώσεις την κατάσταση διότι είναι εκτός ελέγχου σου. Το πρόγραμμα ζωής αναθεωρείται! Οι ανατροπές επηρεάζουν την καθημερινότητα και δεν ξέρεις πως να κινηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δίνεις την εντύπωση ότι παραμελείς το ταίρι σου αλλά δεν είναι έτσι. Σε επηρεάζουν οι άλλοι τομείς της ζωής σου και δείχνεις αδιάφορος χωρίς να είσαι. Απλά πρέπει να το επικοινωνήσεις μαζί του για να μη διογκώσεις το πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος, μάλλον είναι καλή ιδέα να ψάξεις σήμερα στο περιβάλλον που κινείσαι καθημερινά, ή στο χώρο της δουλειάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση σε ξαφνιάζει. Οικονομική δυσκολία δεν υπάρχει που να σε προβληματίζει.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Κυριακή και η εβδομάδα τελειώνει με τον σχηματισμό του δύσκολου τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Αυτό που θα πρέπει προσέξεις είναι τα οικονομικά και τα ερωτικά ζητήματα. Ενδεχομένως να εμφανιστούν από το πουθενά ξεχασμένες εκκρεμότητες και χρέη που δυσκολεύεσαι να τακτοποιήσεις. Κλονίζεται η συναισθηματική και η οικονομική ασφάλεια. Λάβε τα μέτρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, με μια μακρόχρονη σχέση πρέπει να προσέξεις διπλά. Μην ανακατεύεις το παρελθόν και μη σκαλίζεις τις στάχτες. Ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Αν είσαι αδέσμευτος, σε αφυπνίζει ο έρωτας μιας νέας γνωριμίας, που εκτός των άλλων νιώθεις απέραντη οικειότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα και δεν είσαι σε θέση να τα διευθετήσεις διότι τα οικονομικά δεν είναι ανθηρά και είσαι απροετοίμαστος. Η δουλειά δεν έχει καμιά ουσιαστική εξέλιξη.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα είναι Κυριακή και το τέλος της εβδομάδας δεν προβλέπεται ευοίωνο. Σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που φέρνει εμπόδια στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ταυτόχρονα βλέπεις ότι η οικογένεια βάζει φιτιλιές αφού διαφωνεί έντονα με τις επιλογές σου. Η εκπλήρωση των φιλοδοξιών μοιάζει με ανέφικτο όνειρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να βάλεις στη θέση της την οικογένεια και να μην αφήνεις να ανακατεύονται στα προσωπικά σου. Αυτό αν βέβαια σε ενδιαφέρει η σχέση σου με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια που δεν σε αφήνουν να κάνεις την γνωριμία που επιθυμείς. Από την μια η οικογένεια από την άλλη η δουλειά, όλο και σε αποσυντονίζουν με τα δικά τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες κινδυνεύουν να σπάσουν αν δεν προσέξεις. Στα οικονομικά ξοδεύεις χρήματα για το σπίτι και τις απαιτήσεις των οικείων.

Ιχθείς ♓ 20/02 – 20/03

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή και η εβδομάδα τελειώνει με τον σχηματισμό του δύσκολου τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Αναβολές και ανατροπές των σχεδίων! Προσοχή στις μετακινήσεις και στα λόγια που λες. Ενδέχεται να διαπληκτιστείς με άτομα τα οποία συνεργάζεσαι στη δουλειά. Κράτα το στόμα σου κλειστό γιατί δεν σε συμφέρει. Το ημερήσιο πρόγραμμα δεν μπορεί να τηρηθεί και αγχώνεσαι όταν δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το βασικό πρόβλημα που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι η ρουτίνα που βαραίνει την σχέση. Για να μη γίνεις βαρετός από το ταίρι διάλεξε να κάνεις κάτι που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα σε απορροφήσει η καθημερινότητα και η εύρεση τρόπων για να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Όπως κατάλαβες δεν υπάρχει χρόνος και όρεξη για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική άνοδος σε ενδιαφέρει και την επιζητάς, αλλά υπάρχουν μερικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις. Πρόσεχε τους υφισταμένους που σε περιτριγυρίζουν. Στα οικονομικά δεν σε απασχολεί κάτι πολύ έντονα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.