Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

0
78

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας……………

Ο Ήλιος σήμερα κάνει το πέρασμά του στους Ιχθύες και η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, η μέρα προσφέρεται για εμβάθυνση, αναγέννηση ψυχολογική, ερωτική, αλλά και οικονομική! Τα τυχερά ζώδια της ημέρας είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα Κυριακή με το Εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ξαλαφρώνεις από έννοιες και προβληματισμούς και η μέρα σου είναι γεμάτη πάθος! Παράλληλα η μέρα είναι η ιδανική, για να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις σωστά τις φιλίες σου, να κάνεις ξεκαθαρίσματα που τις αφορούν και να οριοθετήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και σχέσεις, εκπληρώνοντας τα σχέδια και τα όνειρα σου!

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν σήμερα να νιώσεις πως σου είναι κάπως πιο δύσκολο να εκδηλωθείς συναισθηματικά, γι’αυτό θα προτιμήσεις να δείξεις με πράξεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα δημιουργήσεις συναισθηματική απόσταση, ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σε ενδιαφέρει, κυρίως λόγω της ψυχρής σου συμπεριφοράς!

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπητέ Δίδυμε, για σήμερα Κυριακή με το Εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα δικαιώνεσαι ηθικά, συναισθηματικά και οικονομικά, νιώθεις πληρότητα και σιγουριά! Παράλληλα σου δίνεται η ευκαιρία να εκπληρώσεις αρκετά μεγαλόπνοα σχέδια, σκοπούς και στόχους, αρκεί να τα υλοποιήσεις, με γνώμονα την λογική, την ωριμότητα και την σύνεση! Η επιπολαιότητα και η υπερβολική αισιοδοξία, μπορεί να σου φέρουν προβλήματα, αντί να σε βοηθήσουν!

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπητέ Καρκίνε , για σήμερα Κυριακή με το Εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα οι σχέσεις σου αποκτούν βάθος, ουσία και τα συναισθήματα ενδυναμώνονται ! Παράλληλα , η μέρα σε βοηθά να κάνεις έναν προσωπικό απολογισμό και να ανακαλύψεις κρυφές πτυχές του εαυτού σου, αλλά και των κοντινών σου ανθρώπων! Είναι μία μέρα που λύνονται πολλά μυστήρια της καρδιάς σου!

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Αγαπητέ Λέοντα , για σήμερα Κυριακή με το Εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα νιώθεις πληρότητα οικονομική και ένα νέο εργασιακό σχέδιο που μπαίνει στα σκαριά είναι πολλά υποσχόμενο! Γενικά, έχεις τώρα την δυνατότητα να στρέψεις το ενδιαφέρον σου και την δράση σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, στην εξομάλυνση τους και γενικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτές! Εσύ το μόνο που ζητάς από τις διαπροσωπικές επαφές σου, είναι ισοτιμία, δικαιοσύνη και απόλυτη ισορροπία!

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Αγαπητέ Παρθένε , για σήμερα Κυριακή με το Εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα περνάς πολύ δυνατές στιγμές στα αισθηματικά σου και διώχνεις μακριά κάθε άγχος και αμφιβολία που είχες μέχρι σήμερα! Παράλληλα με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στον Υδροχόο, βελτιώνεις το πρόγραμμά σου, την καθημερινότητά σου και την διατροφή σου! Μικρές αλλαγές θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ Ζυγέ , για σήμερα Κυριακή με το Εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα περνάς ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια και λύνονται διαφωνίες ή και οικονομικές αντιπαραθέσεις! Επιπλέον με την Σελήνη από τον Υδροχόο μπορείς να αναπτύξεις με κάθε τρόπο, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις μια πιο χαρούμενη διάθεση, προβάλλοντας τα ταλέντα σου! Το μόνο που πρέπει να περιορίσεις, είναι η τάση σου για εγωκεντρισμό και επίδειξη, αλλά και η εμμονή σου να τραβάς μόνο εσύ, όλα τα βλέμματα θαυμασμού!

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/1

Αγαπητέ Σκορπιέ , για σήμερα Κυριακή με το Εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα δέχεσαι μία εξομολόγηση στα αισθηματικά σου που σου δίνει μία πολύ μεγάλη μορφή επιβεβαίωσης! Επιπλέον με την Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στον Υδροχόο σχεδιάζεις τις επόμενες κινήσεις και δράσεις σου, αλλά διαχειρίζεσαι και τις εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας!

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Αγαπητέ Τοξότη , για σήμερα Κυριακή με το Εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και εμβαθύνεις πολύ περισσότερο στις σχέσεις σου! Μία ικανοποίηση στα οικονομικά είναι αναμενόμενη! Με την Σελήνη από τον Υδροχόο θα απολαύσεις με διάφορους τρόπους επαφές και συζητήσεις, αλλά και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις ή ψυχαγωγικές εξόδους! Είσαι σαφώς ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στις κοινωνικές σου συναναστροφές και μάλιστα μέσω του γραπτού λόγου, μετά από ένα μήνυμα ή mail, θα πετύχεις ένα στόχο!

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ Αιγόκερε , για σήμερα Κυριακή με το Εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα νιώθεις ισχυρή αυτοπεποίθηση και παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και απολαμβάνεις στιγμές στα αισθηματικά σου! Επιπλέον η πορεία της Σελήνης από τον Υδροχόο σου χαρίζει αποτελεσματικότητα, πρακτικότητα και βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα, βάζοντας γερές βάσεις στα επιτεύγματα σου!

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπητέ Υδροχόε , για σήμερα Κυριακή με το Εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα βλέπεις το πορτοφόλι σου γεμάτο και ηρεμείς ψυχολογικά, ενώ δημιουργούνται και οι συνθήκες εκείνες για να μπει και η αισθηματική σου πορεία σε ένα καλύτερο στάδιο! Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου και ξεχωρίζεις για την τονισμένη σου αυτοπεποίθηση, την δυναμικότητα σου και την διάθεση σου για να κάνεις νέα ξεκινήματα και αλλαγές!

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπητέ Ιχθύ , για σήμερα Κυριακή με το Εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα εκπληρώνονται οι βαθύτερες προσδοκίες σου σε έρωτα και σε χρήμα! Επιπλέον με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο επιδίωξε, να κινηθείς παρασκηνιακά και να δεις τι πραγματικά μπορεί να κάνεις, την παρούσα περίοδο, στην ζωή σου, ακολουθώντας την ενισχυμένη διαίσθηση σου! Προτίμησε να παραμείνεις στο παρασκήνιο, ακόμα κι αν χρειαστεί να απομονωθείς για λίγο! Θα δεις πως έτσι θα μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που επιθυμείς και να απαλλαχτείς μια και καλή από προβληματικές και τοξικές καταστάσεις!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.