Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

0
31

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Η εβδομάδα μας ξεκινά με την Σελήνη στο Σκορπιό και την διάθεση πιο βαριά, αλλά και την επιθυμία να ελέγξουμε και να διαχειριστούμε το κάθε τι … Το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου συμβάλει στο να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε την ημέρα για οργάνωση και συγκρότηση! Ευνοούνται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Κριέ μου αγαπημένε σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Η θέση αυτή της Σελήνης σε μετατρέπει από δυναμικό και εξωστρεφή σε εσωστρεφή και μοναχικό. Αναλύεις τα πάντα και ιδιαίτερα τις σχέσεις σου αλλά το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο σε βοηθά να ανακαλύψεις τόσο το βαθύτερο νόημα της ζωής όσο και τα κρυμμένα βαθιά σου συναισθήματα όσο δεν σε επηρεάζει κανένας εξωτερικός παράγοντας.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ μου Ταύρε μία καινούργια εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο του Σκορπιού. Η προσοχή σου εστιάζεται στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου και η επιθυμία σου είναι να τους φροντίσεις όσο καλύτερα μπορείς. Το αρμονικό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο φανερώνει την εύνοια που θα έχεις από άτομα του φιλικού κύκλου τα οποία σε βοηθούν να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπημένε μου Δίδυμε η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Η σημερινή Δευτέρα για σένα είναι τσαγκαροδευτέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της δουλειάς σου. Ευτυχώς που ο σχηματισμός του ευνοϊκού τριγώνου μεταξύ Σελήνης και Κρόνου σε βοηθάει να τακτοποιήσεις τα πάντα χωρίς να σε πιάνει άγχος. Είσαι πολυπράγμων και αρκετά σβέλτος γι’ αυτό τα καταφέρνεις θαυμάσια.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Φίλε μου Καρκίνε σήμερα είναι Δευτέρα πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας αλλά εσύ βρίσκεσαι ακόμα σε διάθεση Σαββατοκύριακου. Σχεδιάζεις να βγεις και να περάσεις όμορφα με φίλους και παρέες. Το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο δημιουργεί εκτός των άλλων την επιθυμία να ταξιδέψεις και να αποκτήσεις γνώσεις και εμπειρίες. Η όψη αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή και σε βοηθά να πραγματοποιήσεις την κάθε σου σκέψη. Θετικά και σταθεροποιητικά είναι τα νέα για ζητήματα σπουδών, νομικά έγγραφα, συμφωνίες.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Φίλε μου Λέοντα ξεκίνα μία καινούργια εργάσιμη εβδομάδα από σήμερα Δευτέρα, αλλά εσύ δεν θέλεις να το κουνήσεις από το σπίτι σου. Προτιμάς να αράξεις και να χαλαρώσεις στην φωλιά σου και να μην πας πουθενά. Την εσωστρεφή σου διάθεση επιβεβαιώνει ο σχηματισμός τριγώνου μεταξύ Σελήνης και Κρόνου που φανερώνει την επιτακτική σου ανάγκη για ενδοσκόπηση και απολογισμό των πεπραγμένων. Κάνεις σκέψεις για ότι αφορά περιουσιακά και κληρονομικά ζητήματα, όμως καταφέρνεις και βρίσκεις εποικοδομητικές λύσεις στα «αδιέξοδα» που βρισκόσουν αυτό τον καιρό.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Φίλε μου Παρθένε η σημερινή Δευτέρα είναι πολύ επικοινωνιακή και γεμάτη μετακινήσεις εξωστρέφεια και άπειρες συναντήσεις. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και σε κάνει να τρέχεις να προλάβεις μη χάσεις κανένα ραντεβού και καμιά συνάντηση. Το θετικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο σε βοηθά να φανείς αντάξιος των προσδοκιών όλων αυτών που συναναστρέφεσαι. Σίγουρα θα αγχωθείς λιγάκι διότι δεν θέλεις να χαλάσεις την σταθερή σχέση που έχεις με αυτά τα άτομα.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπημένε μου Ζυγέ σήμερα είναι Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με κυκλοθυμική τάση και ανασφάλεια για την οικονομική σου κατάσταση. Νιώθεις να πιέζεσαι γιατί θεωρείς ότι όσα έχεις δεν είναι αρκετά δεν σου φτάνουν και γι’ αυτό αγχώνεσαι. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει θετικό ευνοϊκό τρίγωνο με τον Κρόνο που σε βοηθά να αναπτυχθείς και να εξασφαλίσεις τα προς το ζην. Έτσι φαίνεται ότι έχεις ένα χεράκι βοήθειας το οποίο προέρχεται από τη δουλειά που αυτό τον καιρό σε ευνοεί.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Φίλε μου Σκορπιέ μία καινούργια εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Τούτη τη Δευτέρα νιώθεις κυκλοθυμία και υπερευαισθησία σε ότι αφορά την ενέργεια του περιβάλλοντος σου. Ίσως θέλεις να κάνεις μία ανανέωση στην εξωτερική εμφάνιση για να ντοπαριστεί η αυτοπεποίθησή σου και να έχεις τις κατακτήσεις σου. Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που σε ωθεί σε εξωστρέφεια διασκέδαση και ψυχαγωγία που την έχεις ανάγκη.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Φίλε μου Τοξότη η εβδομάδα ξεκινά με βαριά διάθεση και θα θελες πραγματικά να τα αφήσεις για λίγο όλα στην άκρη και να μην κάνεις απολύτως τίποτα! Η Σελήνη κινείται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου τον Σκορπιό δημιουργώντας σου εσωστρέφεια και κατήφεια, σκέφτεσαι το παρελθόν ή και ζητήματα άλυτα που σε ταλαιπωρούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο φανερώνει ωστόσο πως παρόλο το βάρος της ημέρας, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα που σε άγχωναν οικογενειακά και επαγγελματικά και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα πιο ασφαλές περιβάλλον γύρω σου!

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου Αιγόκερε μία καινούργια εβδομάδα ξεκινά και σήμερα Δευτέρα βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Είναι μία μέρα που το ενδιαφέρον σου είναι απόλυτα δοσμένο στην κοινωνική ζωή στους φίλους αλλά και στον σχεδιασμό της μελλοντικής σου ζωής. Το ευνοϊκό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο είναι υποστηρικτικό και σε βοηθά να δημιουργήσεις νέες φιλίες νέες συμμαχίες και να κάνεις καινούργια σχέδια. Η στήριξη από ένα πρόσωπο του κοινωνικού περιβάλλοντος θα σταθεί πολύτιμη!

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπημένε μου Υδροχόε η νέα εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Σε ενδιαφέρει ο επαγγελματικός τομέας όπου επιθυμείς να εκτοξεύσεις στα ύψη την καριέρα σου και να ακουστεί το όνομά σου. Το ευνοϊκό αρμονικό τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο θα σου φέρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα και θα πετύχεις την υλοποίηση των στόχων αλλά και την δημιουργία πιο ασφαλών βάσεων στα οικονομικά. Μετά από αυτό ανεβαίνεις στα μάτια του κοινωνικού περιβάλλοντος.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπητέ μου Ιχθύ η εβδομάδα ξεκινά άκρως θετικά για το δικό σου ζώδιο. Η Σελήνη για σήμερα Δευτέρα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού που φανερώνει την επιθυμία σου για προσωπική ανάπτυξη, όπου δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό προκειμένου να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω και αυτό το καταφέρνεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο (ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου) είναι αρκετά ευνοϊκό. Σταθεροποιούνται τα σχέδιά σου, αποκτάς νέες δεξιότητες, απορροφάς τις καινούργιες γνώσεις σαν σφουγγάρι και αποκτάς νέο τρόπο σκέψης.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.