Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

0
17

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού μας βοηθά να απελευθερωθούμε και να νιώσουμε πιο όμορφα πραγματοποιώντας αλλαγές στην ζωή μας! Οι ενάρξεις της περιόδου προσφέρουν ανανέωση και μία νέα προοπτική ιδιαίτερα για ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Φίλε Κριέ, με την Σελήνη σήμερα Σάββατο, να διανύει το ζώδιο του Ζυγού, που βρίσκεται στο διαμετρικά αντίθετο από το δικό σου, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στους αγαπημένους ανθρώπους του περιβάλλοντος. Επηρεάζεσαι έντονα από την γνώμη τους και ίσως νιώθεις άβολα με την διαφορετική τους άποψη σε κάποια θέματα. Το ευεργετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά και στα οικονομικά με ευκαιρίες και προοπτικές ανάπτυξης.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Ταύρε μου αγαπημένε σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη διασχίζει το ζώδιο του Ζυγού που για σένα δείχνει την ενασχόληση με βαρετές δουλειές και αγγαρείες που σου τρώνε τον πολύτιμο χρόνο. Ευτυχώς που σχηματίζεται το αρμονικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που φέρνει αισιόδοξα ευχάριστα και ξαφνικά γεγονότα που ανατρέπουν την ρουτίνα και σε βγάζουν έξω για διασκέδαση. Σε αυτό βάζεις κι εσύ το χεράκι σου αφού ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο σου.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Δίδυμε μου αγαπημένε, το σημερινό Σάββατο είναι από τα πιο ερωτικά που έχεις δει. Η Σελήνη από τον Ζυγό σε ευνοεί και σε ωθεί σε διασκεδάσεις μέχρι πρωίας, εξόδους, και φλερτ. Γνωρίζεις καινούργια άτομα που μπαίνουν στη ζωή σου για να την ομορφύνουν. Το αρμονικό τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό, φέρνει αισιόδοξα μηνύματα που ανυψώνουν το ηθικό. Νιώθεις ψυχική ανάταση και ευφορία από ευχάριστα νέα που αφορούν τα άτομα της οικογένειας ή την ακίνητη περιουσία.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Καρκίνε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού που σε περιορίζει στο σπίτι μόνο σου, ή με τους οικείους. Άλλο που δεν θέλεις, αφού η θαλπωρή του σπιτιού είναι το καλύτερο γιατρικό για την ψυχή σου. Ο Ήλιος όμως σε ξεσηκώνει όταν σχηματίζει το θετικό τρίγωνο με τον Ουρανό. Έτσι σε προκαλεί να βγεις και να συναντήσεις κόσμο και κυρίως να έρθεις σε επαφή με τους φίλους.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Φίλε μου Λέοντα, για σήμερα που είναι Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού η επιθυμία σου είναι να βγεις έξω, να συναντήσεις κόσμο, να κοινωνικοποιηθείς και να φλερτάρεις. Σήμερα σπάνε τα τηλέφωνα και σε προσκαλούν σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ή φιλικές συγκεντρώσεις. Ο Ήλιος σχηματίζει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό και φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικό-οικονομικά ζητήματα.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Αγαπημένε μου Παρθένε, ημέρα Σαββάτου σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού. Καταλαμβάνει τον τομέα που εναποθέτεις τις ανασφάλειες που προέρχονται κυρίως από οικονομικά προβλήματα. Προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τα εισοδήματα σου αλλά διαρκώς μεταβάλλονται. Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιο σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και είναι ευκαιρία για να αναπτυχθείς σε προσωπικό επίπεδο και να δεις να ανθίζουν τα φιλόδοξα σχέδια σου για το μέλλον.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ, Σάββατο σήμερα και βλέπουμε την Σελήνη να διασχίζει το ζώδιο σου. Είναι η μέρα που είσαι κυκλοθυμικός, ευάλωτος, ευαίσθητος και λίγο γκρινιάρης. Μην είσαι εύθικτος και μην τα παίρνεις όλα προσωπικά γιατί θα στεναχωρηθείς. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και ρίχνει φως στην ψυχή σου αναδύοντας φόβους και καταπιεσμένα συναισθήματα. Ένα γερό ταρακούνημα σε ξυπνά από τον λήθαργο και αναλαμβάνεις δράση. Η διεργασία πρώτα ξεκινά από μέσα σου.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Σκορπιέ μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Σάββατο αντί να θέλεις να βγεις έξω εσύ θα προτιμήσεις να κάνεις το αντίθετο και να μείνεις στο σπίτι κλεισμένος στον εαυτό σου. Σε έχει κουράσει η δουλειά και αποζητάς την ξεκούραση. Ο Ήλιος όμως σχηματίζει το ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό και είσαι τυχερός που έχεις καλούς φίλους που σε τραβούν με το ζόρι έξω για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα που είναι Σάββατο βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, και εσύ βάζεις όλη την ενέργεια στην επίτευξη των στόχων σου. Είναι το μεγάλο θέμα που σε απασχολεί σήμερα που έχεις χρόνο να σκεφτείς τρόπους και εναλλακτικές λύσεις. Το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό, δημιουργεί ευχάριστο κλίμα στην δουλειά με την καριέρα να απογειώνεται, αφού τα σχέδια σου αποδείχτηκαν έξυπνα και εφαρμόσιμα.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού που σε επηρεάζει κατά πολύ ως παρορμητικό ζώδιο. Αφορά κυρίως εξελίξεις στον τομέα της καριέρας και την δημόσιας προβολής σου. Επιθυμείς άνοδο, καταξίωση και αναγνώριση. Ο Ήλιος σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό που φέρνει ψυχαγωγικά ταξίδια και εκδρομές. Αποκομίζεις εμπειρίες και αποκτάς γνώσεις, ενώ παράλληλα διασκεδάζεις με την καρδιά σου.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπημένε μου Υδροχόε, ήρθε επιτέλους το Σάββατο που περίμενες για να βγεις και να συναντήσεις τα φιλαράκια σου. Η Σελήνη που κινείται στο συμβατό ζώδιο του Ζυγού σε προτρέπει για κάτι τέτοιο. Στην υπέρμετρη αισιοδοξία σου έρχεται να βάλει φρένο ο Ήλιος από την Παρθένο, αλλά με σκοπό να σε συμμαζέψει από τις κραιπάλες. Το θετικό του τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου τον Ουρανό, σε κάνει να σκεφτείς τις ανάγκες του σπιτιού και όχι μόνο του εαυτού σου.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Ιχθύ μου αγαπημένε, Σάββατο σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνοντας στην επιφάνεια αναμνήσεις και καταστάσεις του παρελθόντος που δεν έχουν λήξει. Το θετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε απελευθερώνει από τις μνήμες ώστε να περάσεις ένα όμορφο και χαλαρό διήμερο. Στο μυαλό σου έρχονται τώρα σχέδια για επαφές και συναντήσεις με άτομα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.