Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 14 Αυγούστου;

0
197

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας…

Η εβδομάδα μας ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου προκαλώντας σημαντικές συναισθηματικές αναμοχλεύσεις. Αποφύγετε σημαντικές ενάρξεις ή σπουδαίες δραστηριότητες από τις 09:36 έως τις 12:36 που η Σελήνη θα είναι κενής πορείας λίγο πριν περάσει στο ζώδιο του Λέοντα.

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να βρίσκεται στο επιβλητικό ζώδιο του Λέοντα. Για σένα σημαίνει εξωστρέφεια, κοινωνικότητα, γενναιοδωρία και πολλές επαφές. Από την αρχή της ημέρας η επιθυμία σου είναι να περάσεις χρόνο με τους φίλους, να διασκεδάσεις και να νιώσεις την ανεμελιά. Επίσης θα αφιερώσεις ένα μεγάλο μέρος της ημέρας στα παιδιά σου αν είσαι γονιός. Θα παίξεις, θα γελάσεις και ευχαριστηθείς. Η δίψα για ζωή έχει χαραχθεί στο πρόσωπό σου.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στο επιβλητικό ζώδιο του Λέοντα και σε εστιάζει σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η διάθεση σου είναι πεσμένη και δεν θέλεις να δεις και να συναναστραφείς με κανένα. Προτιμάς να μείνεις μέσα στην θαλπωρή του σπιτιού και να απολαύσεις μια ταινία ή ένα καλομαγειρεμένο φαγητό. Έχεις χαλαστεί από την συμπεριφορά ενός αγαπημένου προσώπου και για αυτό σήμερα θα είσαι απών από κοινωνικές εκδηλώσεις και εξόδους χωρίς νόημα.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Δευτέρα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, καταλαμβάνοντας τον τρίτο ηλιακό σου οίκο, σε προτρέπει σε επικοινωνίες και μετακινήσεις. Είσαι πολύ ενεργητικός αλλά και νευρικός. Μιλάς ακατάπαυστα στο τηλέφωνο προσπαθώντας να απαντήσεις σε όλους και να μην αφήσεις κανένα παραπονεμένο. Είσαι το πρόσωπο της ημέρας και όλοι κάτι θέλουν από σένα. Η γνώμη σου μετράει και οι ιδέες που κατεβάζεις είναι φαεινές.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπητέ μου Καρκίνε, Δευτέρα σήμερα και βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα που σε επικεντρώνει στα οικονομικά κυρίως θέματα. Αισθάνεσαι ανασφαλής και προσπαθείς να αποκτήσεις όσα περισσότερα μπορείς για να καλυφθείς συναισθηματικά. Σε ενδιαφέρει να μην σου λείψει τίποτα αλλά το παρακάνεις και γίνεσαι πλεονέκτης αποζητώντας όλο και περισσότερα. Αν δείξεις μεγαλύτερη εγκράτεια στις παρορμητικές αγορές θα έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Φίλε μου Λέοντα, η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο δικό σου ζώδιο που σε κάνει να πρωταγωνιστείς. Μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα και να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου. Η ενέργεια του σύμπαντος είναι όλη στραμμένη πάνω σου και σε βοηθά να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον καλύτερα. Είσαι ιδιαίτερα δοτικός και έτοιμος να προσφέρεις βοήθεια και στήριξη σε όποιον έχει ανάγκη.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Δευτέρα η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να διανύει το ζώδιο του Λέοντα, που για σένα δείχνει ότι έχεις περιέλθει σε πιο εσωστρεφή περίοδο. Η επιθυμία σου να απομονωθείς είναι επιτακτική αφού δεν νιώθεις καλά με τον κόσμο που σε περιβάλλει. Ο λόγος είναι ότι αντιλαμβάνεσαι την αρνητικότητα και τοξικότητα του περιβάλλοντος και θέλεις να απέχεις. Διαισθάνεσαι πως κάτι κινείται πίσω από την πλάτη σου.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα η εβδομάδα ξεκινά με την Δευτέρα που σε βρίσκει σε χαρούμενη διάθεση. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και σε προτρέπει σε κοινωνικές δραστηριότητες, εξόδους και φιλικές συναντήσεις. Οι συζητήσεις αφορούν τα μελλοντικά σχέδια και τον προγραμματισμό της ζωής σου. Η κυκλοθυμική σου στάση μπορεί να επηρεάσει το στενό περιβάλλον και να θιχτείς από άτομα που νιώθεις ότι σε προσβάλλουν. Μη τα παίρνεις όλα προσωπικά και μην προσβάλλεσαι με το παραμικρό. Μόνο την βοήθεια τους θέλουν να σου προσφέρουν και εσύ το παρεξηγείς.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Σκορπιέ μου αγαπημένε, η νέα εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα καταλαμβάνοντας το υψηλότερο σημείο του χάρτη σου. Η επαγγελματική αποκατάσταση και πορεία είναι στα άμεσα σχέδια σου. Είσαι ευάλωτος στο θέμα της καριέρας και προσπαθείς να επιτύχεις τους στόχους με κάθε τρόπο. Η ευθιξία προκαλεί προβλήματα για αυτό περιόρισε την. Αν κάποιος ανώτερος στην ηγεσία σου κάνει παρατήρηση μην το παίρνεις προσωπικά γιατί δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο σου αλλά με την διεκπεραίωση των εργασιών.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Αγαπημένε μου Τοξότη, η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα. Η Δευτέρα δεν συνδυάζεται με την διάθεση σου. Είναι η πρώτη εργάσιμη μέρα κι εσένα το μυαλό σου τρέχει σε ταξίδια, εκδρομές και διακοπές. Αν είσαι από τους τυχερούς και είσαι σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών τότε θα περάσεις υπέροχα, αλλιώς δύσκολα θα διαχειριστείς την τσαγκαροδευτέρα. Συμβουλή μου να ξεκινήσεις τον σχεδιασμό ενός ταξιδιού που θα σε βοηθήσει να αποδράσεις έστω και νοερά.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Φίλε μου αγαπημένε Αιγόκερε, η σημερινή Δευτέρα σου φέρνει άγχος και δυσαρέσκεια. Η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, σε προβληματίζει και θέτει ερωτήματα που αφορούν το βαθύτερο νόημα της ζωής. Είσαι εσωστρεφής και μοναχικός! Θεωρώ ότι έχεις κουραστεί και θέλεις διακοπές. Για αυτό το λόγο ψάχνεσαι με αμπελοφιλοσοφίες και αναρωτιέσαι σε τι αποσκοπούν όλα όσα γίνονται, όσα κάνεις, αν δεν μπορείς να χαρείς.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπημένε μου Υδροχόε, η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας ξεκινά με την Δευτέρα να ανοίγει την αυλαία. Η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο αυτό του Λέοντα που σε εστιάζει στις διαπροσωπικές σχέσεις. Εξαρτάσαι και επηρεάζεσαι από τις διαθέσεις των άλλων και δεν δίνεις σημασία στις δικές σου ανάγκες. Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν είναι όντως πολύ σημαντικοί για σένα και υπολογίζεις την γνώμη τους. Σήμερα είναι η μέρα που μπορείς να εξομαλύνεις διαφορές ή να δημιουργήσεις μεγαλύτερες. Από σένα εξαρτάται ο τρόπος που θα διαχειριστείς τις προκλήσεις.

Ιχθείς ♓ 20/02 – 20/03

Ιχθύ μου αγαπημένε, μια νέα εβδομάδα ξεκινά και αυτή η Δευτέρα σε θέλει επί των επάλξεων. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, που για σένα σημαίνει πολλές υποχρεώσεις και πολλά καθήκοντα. Η μέρα εκτυλίσσεται με δουλειές, αγγαρείες και απίστευτη ρουτίνα. Σαφώς για να τα προλάβεις όλα έχεις άγχος και σε πιέζει ο χρόνος. Η κούραση έχει κάνει την εμφάνιση της στο σώμα σου που έχει στερέψει από ενέργεια. Βρες τρόπο και χρόνο για ξεκούραση. Πάρε ρεπό ή άδεια και φόρτισε τις μπαταρίες σου αλλιώς θα εξαντληθείς.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.