Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

Τι μας περιμένει;

0
181

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Σήμερα απολαμβάνουμε, μία ημέρα γεμάτη πάθος, ομορφιά και οικονομική τύχη, λόγω της εύνοιας του Εξάγωνου Αφροδίτης-Πλούτωνα! Η ιδανική στιγμή, για εκπληρώσουμε βαθιές επιθυμίες και για να ερωτευτούμε!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Κριέ, σήμερα η μέρα σου χαρίζει πολλαπλές δυνατότητες για νέα ξεκινήματα. Μέσα από διάφορους προβληματισμούς που ενδεχομένως να αντιμετωπίζεις, θα κατορθώσεις να επιλύσεις κάποιες φοβίες ή κάποια ζητήματα οικονομικού, κληρονομικού ή επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, σε αυτό άλλωστε θα σε ωθήσει και η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού από σήμερα και για τις επόμενες 28 ημέρες. Αν είσαι σε σχέση κι επιθυμείς να κάνεις οικογένεια στο άμεσο μέλλον, οι πιθανότητες να αποκτήσεις απογόνους είναι αρκετές. Είναι σημαντικό να δώσεις έμφαση στη φροντίδα του σώματός σου.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι μέρα της Νέας Σελήνης που κορυφώνεται στο 7ο ηλιακό σου σπίτι. Επεξηγηματικά, στρέφεις την προσοχή σου στους άλλους, δίνοντας προτεραιότητα στις δικές τους ανάγκες, παρά στις δικές σου. Πρόσεχε, μη δυσανασχετήσεις κι επέλθουν ρήξεις σε τυχόν διαπροσωπικές σου σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες. Για να το αποφύγεις αυτό, είναι σημαντικό να θέσεις τα όριά σου, αλλά παράλληλα να μην χάσεις την ευελιξία στις πράξεις ή τις επιλογές σου.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αν και Δευτέρα, η αλήθεια είναι ότι με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς, αγαπητέ Δίδυμε. Η καθημερινότητά σου έχει τόσες ανατροπές που συνεχώς νιώθεις ότι πρέπει να μετασχηματίζεις το πρόγραμμά σου, ώστε να ανταπεξέλθεις. Είναι μία καλή στιγμή να απαλλαγείς από κακές συνήθειες και να ξεκινήσεις κάτι που αρχικά δεν θα είναι ‘στα μέτρα σου’, όμως σε βάθος χρόνου θα το αγαπήσεις. Μην αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείς να αποπερατώσεις κι απόφυγε τις σκληρές διαπραγματεύσεις στον εργασιακό σου χώρο.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Ως Καρκίνος, είσαι ούτως ή άλλως πολύ συναισθηματικός, όμως σήμερα είσαι ένα ‘κλικ’ παραπάνω! Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στρέφει την ενέργειά σου στα ερωτικά ή τα παιδιά σου, χαρίζοντας θετικές ανατροπές. Η δημιουργικότητά σου είναι εκτοξευμένη και είσαι πιο ικανός να ξεφύγεις από επαγγελματικά ή προσωπικά αδιέξοδα. Μπορείς, επιπροσθέτως, να αναζητήσεις υποστήριξη και συμβουλές από έμπιστα φιλαράκια, μιας και η σημερινή ημέρα ευνοεί σε αυτό. Προσπάθησε να μην μπλέξεις τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σου, διότι αναμένονται συγχύσεις.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Αν είσαι Λέων, σήμερα είσαι λίγο πιο ‘σπιτόγατος’ από ο,τι συνηθίζεις. Από σήμερα με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου χρησιμοποιείται σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Συνιστάται να αποφύγεις οποιαδήποτε σύγχυση μεταξύ οικογενειακών κι επαγγελματικών, αφού ο ένας τομέας εκτιμάται να συμπαρασύρει αρνητικά τον άλλο. Χρειάζεται αρκετή προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς με τους ανθρώπους γύρω σου , γιατί μπορεί να υπάρξουν καβγάδες κι απομάκρυνση. Πάντως, είναι μία καλή ημέρα να απαλλαγείς μόνιμα από τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους που μονίμως θέτουν εμπόδια στη ζωή σου.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Παρθένε μου, για σήμερα βιώνεις μία ενδιαφέρουσα ημέρα, μολονότι έχεις αυξημένες υποχρεώσεις. Με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, ακούς αναπάντεχα νέα και καλείσαι να διαχειριστείς άριστα το λόγο σου , καθώς και τυχόν κρίσιμες πληροφορίες που λαμβάνεις. Μαζί, πρέπει να είσαι προσεχτικός στην οδήγηση και στις μετακινήσεις , για να αποφύγεις τα απρόοπτα. Πέραν αυτού, θα πρέπει να προσέξεις τις συναναστροφές σου με συγγενικά πρόσωπα ή και με άτομα της γειτονιάς, αφού δεν αποκλείεται να παρατηρηθούν εντάσεις και με αυτούς.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Ζυγέ, σήμερα η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σου βάζει αρκετά ερωτηματικά ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου. Ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο να ξόδεψες λίγο περισσότερα χρήματα από όσα υπολόγιζες. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σού χαρίζει τη δυνατότητα να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων, καθώς και να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, να θέσεις όρια στους συγγενείς σου, εφόσον το πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει πως μερικοί από αυτούς ΄βάζουν χέρι’ στις προσωπικές επιλογές σου.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Σήμερα, η Νέα Σελήνη για εσένα, Σκορπιέ, στρέφει τα φώτα επάνω σου. Μπορεί να είσαι παρασκηνιακός άνθρωπος, γενικώς, όμως τώρα είναι η ευκαιρία σου να προβάλλεις τις ικανότητές σου σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο και να γυρίσεις μία νέα σελίδα. Από την άλλη, ίσως να είσαι λίγο αμετακίνητος με τις απόψεις σου, πράγμα που προκαλεί εντάσεις με τα άτομα που συνδέεσαι στενά, για παράδειγμα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Δεν είναι καλή ημέρα για διαπραγματεύσεις ή συζητήσεις που μπορεί να καταλήξουν σε καβγάδες.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Τοξότη, σήμερα περνάς ένα λιγάκι παρασκηνιακό και μοναχικό διάστημα. Μολονότι δεν ‘ακούγεται’ και τόσο θετικό, πρόκειται για μία ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πολλά για τον εαυτό σου, την ευτυχία σου και να επαναξιολογήσεις τις τέως επιλογές σου. Δεν είναι αναγκαίο να ανακοινώνεις οποιαδήποτε απόφασή σου, εφόσον δεν είσαι απόλυτα σίγουρος με αυτήν. Στρέψου και καλλιέργησε τον εσωτερικό σου κόσμο και θα δεις ότι σιγά – σιγά θα βελτιώνονται και οι καταστάσεις γύρω σου.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου Αιγόκερε από σήμερα με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, είσαι αρκετά πιο εξωστρεφής και παρουσιάζονται ευκαιρίες έναρξης σε νέες φιλίες, ενώ δίνονται και οι δυνατότητες να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο. Οι γνωριμίες αυτές, πρόκειται να φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον, σε οποιονδήποτε τομέα. Αν είχες προβλήματα με κάποιο φιλαράκι σου, οι πιθανότητες να καβγαδίσετε σήμερα είναι πολλές, οπότε συνιστώ να μετρήσεις τα λόγια σου. Τα εργασιακά βρίσκονται σε μία καλή κατάσταση και φαίνεται να λαμβάνεις υποστήριξη από γυναίκες ή να γίνεσαι πιο δημιουργικός κι αποτελεσματικός.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Υδροχόε, η σημερινή ημέρα σίγουρα φέρνει αρκετές εντάσεις και διαφωνίες στο επαγγελματικό περιβάλλον, με αποτέλεσμα να φτάσεις να αμφιβάλλεις για τις δυνατότητές σου, ακόμη κι αν δεν ευθύνεσαι εσύ. Με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, καλείσαι να κάνεις αλλαγές κάθε είδους στα επαγγελματικά σου! Παράλληλα, ανησυχείς για τα οικονομικά σου, καθώς και την κοινωνική σου εικόνα, σε βαθμό τέτοιο, που θέτεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου. Αυτό, βέβαια, δεν αναιρεί τη δυνατότητά σου να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε ανεβάζουν ψυχολογικά, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αν είσαι Ιχθύς, σήμερα είναι μία ημέρα συνειδητοποιήσεων κι ενδοσκόπησης. Πρόκειται για μία άριστη ημέρα για λήψη νέων γνώσεων, έναρξη πνευματιστικών δραστηριοτήτων (για παράδειγμα γιόγκα, διαλογισμός, διάβασμα κ.α.). Αν επιθυμείς να φύγεις στο εξωτερικό ή να κάνεις κάποιο μακρινό ταξίδι ξεκίνησε να το σχεδιάζεις, ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα και οι συνεργασίες με άτομα από άλλη χώρα! Μπορείς να αξιοποιήσεις τη Δευτέρα προς όφελός σου κάνοντας ενδιαφέρουσες αλλαγές. Αν έχεις συγγενείς που ζουν στο εξωτερικό, σήμερα δεν αποκλείεται να ακούσεις κάποια νέα από αυτούς.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.