Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

0
249

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Συναντήσεις και επικοινωνίες με άρωμα παρελθόντος προσφέρει σήμερα το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου προσφέρει σταθεροποιητικές λύσεις σε αισθηματικά – οικονομικά! Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Σάββατο, οι ευνοϊκές όψεις της Αφροδίτης σε βοηθούν να αντέξεις την εσωστρέφεια που έχεις περιέλθει το τελευταίο διάστημα. Τόσο το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή, όσο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο σταθεροποιούν την σχέση με τους οικείους και συσφίγγουν τους οικογενειακούς δεσμούς. Επιπλέον καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις για προβλήματα του παρελθόντος.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Σάββατο, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή, αλλά και το τρίγωνο της με τον Κρόνο, πρόκειται για δύο βοηθητικές όψεις που σε ευνοούν να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να εισακουστείς από το περιβάλλον. Έχεις προχωρήσει στην αναθεώρηση των στόχων και θέτεις καινούργιες βάσεις περισσότερο εφικτές. Οι δεύτερες σκέψεις τούτη την περίοδο επιβάλλονται ώστε να αποφύγεις τα λάθη.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Σάββατο τόσο το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή, όσο και το τρίγωνο της με τον Κρόνο, είναι επιβοηθητικά για να αποκτήσεις τις ασφαλιστικές δικλείδες που εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα ζωής. Η κοινωνική άνοδος είναι δεδομένη, παρόλο που κάποιες φορές δεν προκύπτει με τα θεμιτά μέσα. Παρόλα αυτά πρέπει να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου, αφού θεωρείς ότι στο χρωστάει το σύμπαν.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Σάββατο, η Αφροδίτη κάνει δύο βοηθητικές όψεις. Ένα εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή κι ένα τρίγωνο με τον Κρόνο. Πρόκειται να ευνοηθείς για θέματα που αφορούν στο εξωτερικό, ή σε σπουδές. Μπορείς να ξεκινήσεις την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, την απόκτηση πτυχίου, ή μεταπτυχιακού, ή ακόμα το δίπλωμα της οδήγησης που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και στηρίζεσαι στα πόδια σου.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Σάββατο, η Αφροδίτη σχηματίζει δύο θετικές γωνίες. Ένα εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και ένα τρίγωνο με τον Κρόνο. Ενώ βρίσκεσαι σε σύγχυση και νιώθεις μπερδεμένος με τα ψυχολογικά, αυτές οι ευνοϊκές όψεις σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις. Προς το παρόν επιθυμείς να μείνεις μόνος και να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου. Η κοινωνική ζωή δεν σε γεμίζει σε αυτή τη φάση της ζωής σου.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Σάββατο, η Αφροδίτη σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή κι ένα επίσης ευνοϊκό τρίγωνο με τον Κρόνο. Οι όψεις αυτές σε βοηθούν να αλλάξεις πορεία ζωής και να θέσεις νέους στόχους. Αντιλαμβάνεσαι πως για να πετύχεις την προσωπική ανάπτυξη επιβάλλεται να αναθεωρήσεις τις φιλοδοξίες που έχεις για το μέλλον. Ευνοείσαι για ταξίδια και εμπειρίες.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο, το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή, καθώς και το επίσης ευνοϊκό τρίγωνο της με τον Κρόνο σε βοηθούν να βάλεις σε τάξη την ζωή σου. Φτιάχνεις ένα οργανόγραμμα και δεν παρεκκλίνεις από αυτό. Η καθημερινότητα μοιάζει λιγότερο αγχωτική αφού καταφέρνεις να τελειώνεις με τις αγγαρείες και να σου μένει χρόνος για τον εαυτό σου.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/1

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σχηματίζει δύο ευνοϊκές όψεις. Πρόκειται για το εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και το τρίγωνο με τον Κρόνο. Είναι οι όψεις που σε βοηθούν να αναπτύξεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου. Νιώθεις ικανοποίηση και αισιοδοξία. Η επικοινωνία με ανθρώπους από το παρελθόν, σε φέρνει σε συμφιλίωση, σε περίπτωση που υπήρχαν προβλήματα.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Σάββατο, η Αφροδίτη σχηματίζει δύο ευνοϊκές όψεις. Πρόκειται για το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή και το τρίγωνο της με τον Κρόνο. Είναι βοηθητικές και σε εξυπηρετούν στην αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων που καλείσαι να διαχειριστείς. Σπίτι και δουλειά δημιουργούν άγχος που καταφέρνεις να το διοχετεύσεις σε παραγωγικό από στατικό. Ο ψυχισμός σου βελτιώνεται σταδιακά.

Αιγόκερως ♑ 22/12

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο, η Αφροδίτη σχηματίζει δύο ευνοϊκές όψεις. Ένα εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή κι ένα τρίγωνο με τον Κρόνο που σε βοηθούν να βελτιώσεις τις σχέσεις με τον περίγυρο και να συμφιλιωθείς μαζί τους. Κάνεις το πρώτο βήμα και απλώνεις το χέρι προς το μέρος τους. Τα λόγια σου είναι σταράτα και ξεκάθαρα. Οι ιδέες σου τυγχάνουν κοινής αποδοχής.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Σάββατο, η Αφροδίτη βρίσκεται σε όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Ερμή και σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο. Πρόκειται για δύο ευνοϊκές όψεις που σε βοηθούν να παλέψεις με την ωμή πραγματικότητα και να τα βγάλεις πέρα σε αντιξοότητες της ζωής. Απειλήθηκαν οι ασφάλειες σου τόσο οι συναισθηματικές, όσο και οι υλικές. Καταφέρνεις να βρεις τις ισορροπίες και να προχωρήσεις στην ζωή σου.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Σάββατο η Αφροδίτη σχηματίζει δύο ευνοϊκές όψεις. Πρόκειται για το εξάγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή και το τρίγωνο της με τον Κρόνο. Είναι η βοήθεια που σου στέλνει το σύμπαν, ώστε να φθάσεις την ζωή σου σε επίπεδο που να σε ευχαριστεί. Μετά από αυτό νιώθεις ικανοποίηση και αισιοδοξία για το μέλλον. Δεν θα λείψουν οι συζητήσεις για προβλήματα του παρελθόντος που ζητούν λύση.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.