Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου;

Τι να μας περιμένει;

0
2

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Μέρα επικοινωνιακή, με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων να διεγείρει τη νευρικότητα αλλά και την επιθυμία για μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές… Οι δύσκολες γωνίες της Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο, δυσκολεύουν και πιέζουν αρκετά σήμερα τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου…

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Κριέ μου σήμερα η Σελήνη σχηματίζει δύο δύσκολα τετράγωνα, το ένα με τον Άρη και το άλλο με τον Κρόνο. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην δουλειά σε κουράζουν και σε αποδυναμώνουν ενεργειακά. Έχεις τρέξιμο, υποχρεώσεις, αγγαρείες και άγχος, μέχρι να τα τελειώσεις. Καλό είναι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και να μην πατήσεις τέρμα τα γκάζια, γιατί η ενέργειά σου θα πέσει αρκετά!

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Φίλε μου Ταύρε σήμερα είναι Πέμπτη και η Σελήνη δέχεται δύο πιεστικά τετράγωνα. Του Άρη από την μια και του Κρόνου από την άλλη. Τα όνειρα που τόσο πάλεψες για την υλοποίησή τους παρεμποδίζονται προσωρινά Στην ουσία παρουσιάζονται έκτακτες ανάγκες και αλλάζουν τις προτεραιότητες σου. Ίσως τα παιδιά, ή ο σύντροφος, ή ένα πρόβλημα στην δουλειά, σε κάνουν να ξανασκεφτείς.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπητέ μου Δίδυμε σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σχηματίζει δύο δύσκολες όψεις τετραγώνου. Η μία με τον Άρη και η άλλη με τον Κρόνο. Όλο μαζί δημιουργεί ένα ταυ τετράγωνο, που μπλοκάρει την ενέργεια και εμποδίζει την ομαλή ροή των καταστάσεων. Τόσο η δουλειά, όσο και η οικογένεια σε τραβούν πότε εδώ και πότε εκεί. Μόνος σου πρέπει να βάλεις τάξη και τον καθένα στον πάγκο του.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα η Σελήνη έχει να αντιμετωπίσει με δύσκολες όψεις τετραγώνου, τον Άρη και τον Δία. Σαφώς και σου θέτει εμπόδια που προορίζεται να μπουν στα πλάνα που έχεις καταστρώσει για το μέλλον. Αναθεωρήσεις, ακυρώσεις, επαναπροσδιορισμοί είναι αυτά που θα προκαλέσουν πίεση, εφόσον ήσουν βέβαιος για τη έκβαση τους.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα η Σελήνη έχει να αντιμετωπίσει τον Άρη και τον Κρόνο με τον σχηματισμό δύσκολων τετραγώνων προς αυτούς. Το κυνήγι της επιβίωσης είναι αναγκαίο για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ζωής. Κάπου μπλοκάρεται η ενέργεια και δεν έρχονται οι εξασφαλίσεις που θεωρείς ιδανικές. Ίσως πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου και να αλλάξεις πορεία πλεύσης. Η διατήρηση των κεκτημένων αλλά και η τόνωση τους θα φέρει κάλυψη περισσότερων αναγκών.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Φίλε μου Παρθένε, δύσκολη μέρα σήμερα με την Σελήνη να σχηματίζει τετράγωνα με τον Κρόνο και τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου. Ο σχηματισμός του ταυ τετραγώνου είναι άκρως πιεστικός και μπλοκάρει την ενέργεια. Έχεις αλλάξει συμπεριφορά και είσαι επιθετικός, ανταγωνιστικός και εριστικός ενίοτε. Το κάνεις με όλους και κυρίως στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, ρίξε τους τόνους και μην θεωρείς τις σχέσεις σου δεδομένες.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει δύσκολα τετράγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο. Πρόκειται για μπλοκαρισμένη ενέργεια μεταξύ αυτών των τριών, που δεν αφήνει την ροή των εξελίξεων να τρέξει. Συμπαρασύρουν και την δική σου ενέργεια η οποία μειώνεται δραματικά λόγω άγχους. Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς! Μπορείς να αποκοπείς από άτομα που είναι τοξικά και βλάπτουν την ψυχολογία σου με την αρνητικότητα που εκπέμπουν.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Σκορπιέ μου, σήμερα με την Σελήνη να σχηματίζει δύο δύσκολα τετράγωνα δεν θα διανύσεις και την πιο ιδανική μέρα. Από την μια το τετράγωνο της με τον Άρη και από την άλλη το τετράγωνο της με τον Κρόνο, πιέζουν αρκετά. Ενώ είχες πάρει φόρα για να υλοποιήσεις τα μελλοντικά σχέδια, ανακόπτεται η ταχύτητα για να τα ξαναδείς με άλλη οπτική ματιά. Επαναπροσδιορισμός, αναδιοργάνωση, σύντομα έρχονται πιο χαρούμενες μέρες.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Φίλε Τοξότη, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη και άλλο ένα με τον Κρόνο. Αυτοί οι δύο (Άρης, Κρόνος), βρίσκονται ήδη σε αντίθεση και ο ολοκληρωμένος σχηματισμός του ταυ τετραγώνου σε πιέζει σε καίριους τομείς της ζωής σου. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα της οικογένειας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να ξεκλέψεις χρόνο από την δουλειά για να ασχοληθείς και αυτό δεν είναι εφικτό.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αιγόκερε μου αγαπημένε, σήμερα η Σελήνη σχηματίζει δύο δύσκολα τετράγωνα το ένα με τον Άρη και το άλλο με τον Κρόνο. Μπλοκάρονται και εμποδίζονται οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις. Η βιασύνη σου να τρέξουν τα πράγματα τα κάνει χειρότερα. Οπότε το συμπέρασμα είναι να μη βιάζεσαι. Βάλε στόχους και πρόγραμμα ταυτόχρονα. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης σου και ξέρεις τι θέλει από σένα. Σύνεση και εγκράτεια!

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Αγαπημένε μου Υδροχόε, σήμερα Πέμπτη και η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη κι άλλο ένα με τον Κρόνο. Δύσκολες οι συνθήκες που καλείσαι να περάσεις. Οι δυσκολίες περιλαμβάνουν τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σου. Έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα ασφαλειών, κεκτημένων, περιουσιακών και κληρονομικών. Παρόλα αυτά δεν θα το βάλεις κάτω. Μπορεί να πεις «όσα πάνε κι όσα έρθουν» και στην τελική να το ρίξεις έξω.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η Σελήνη σήμερα κάνει δύο τετράγωνα. Από την μια με τον Άρη και από την άλλη με τον Κρόνο που φιλοξενείς στο ζώδιο σου. Αυτοί οι δύο (Άρης, Κρόνος), βρίσκονται ήδη σε αντίθεση και ολοκληρώνουν την πλέον πιεστική όψη του ταυ τετράγωνου. Μην τα βάζεις με την τύχη σου γιατί εσύ την προκαλείς. Όλα τα εμπόδια προέρχονται από σένα και κυρίως από τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Το αποτέλεσμα είναι να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Η μέρα θα φέρει συγκρούσεις με το περιβάλλον σου, ενώ θα διαπιστώσεις ότι κάποιοι άνθρωποι σου ζητούν τα «ρέστα» σε υποθέσεις που στην ουσία οι ίδιοι φταίνε!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.