Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 11 Ιουλίου;

Τι να μας περιμένει;

0
184

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας, εισέρχεται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα, προσφέροντας ύφος πιο «θεατράλε» στις επικοινωνίες μας, ενώ η ανάγκη για έκφραση και διασκέδαση μπορεί κάποιες στιγμές να μας παρασύρει σε υπερβολές! Συγκρατήστε τον εγωισμό στις συζητήσεις σας το επόμενο διάστημα.

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Κριέ μου, σήμερα Τρίτη ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα δημιουργικά αλλά και επιχειρηματικά σχέδια. Είσαι αυθόρμητος. εκφραστικός και επικοινωνιακός. Είναι μια μέρα που αποζητάς την προσοχή των άλλων για να νιώσεις ασφαλής και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Η δημιουργική σου σκέψη και η εξωστρέφειά σου θα σε βοηθήσουν να βάλεις όμορφες πινελιές σε αυτές τις μέρες του καλοκαιριού!

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Φίλε μου Ταύρε σήμερα Τρίτη και ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα. Το ενδιαφέρον προσανατολίζεται στον τομέα της οικογένειας, του σπιτιού και της προσωπικής ζωής. Η επιθυμία είναι να συζητήσεις με τους οικείους για την βελτίωση του χώρου, την ανακαίνιση, την διαμόρφωση του σπιτιού σε πιο λειτουργικό, πρακτικό και όμορφο. Παράλληλα είναι ένα διάστημα που θα σε διακατέχει η υπερβολή σε κάθε σκέψη ή έκφρασή σου!

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Δίδυμε μου σήμερα είναι Τρίτη και ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Λέοντα. Η μέρα είναι δοσμένη στις επικοινωνίες, στις επαφές και στις μετακινήσεις, με τα αγαπημένα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος. Οι συζητήσεις αφορούν κυρίως θέματα του πρόσφατου παρελθόντος που έχουν μείνει στην μέση. Αξιοποίησε από σήμερα και τις επόμενες μέρες το επικοινωνιακό σου χάρισμα και θα πετύχεις θαύματα.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Καρκίνε μου Τρίτη σήμερα και ο Ερμής σε αποχαιρετά. Πάει προς την μεριά του Λέοντα που για σένα σημαίνει ότι θα φύγουν οι έννοιες που αφορούν τα προσωπικά και θα εστιάσεις στα οικονομικά. Η βασική σου επιθυμία είναι να δεις την αύξηση των πόρων που θα σε εξασφαλίσει εκτός από οικονομικά και συναισθηματικά. Ευνοούνται οικονομικές συζητήσεις, συμφωνίες, ενώ μετά από κάποιες ειδήσεις που θα λάβεις θα νιώσεις πιο ασφαλής και σίγουρος!

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Λέοντα μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη κι εσύ καλωσορίζεις τον Ερμή στο ζώδιο σου. Τώρα γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός, δραστήριος και αποφασιστικός ενώ έχεις εύνοια για συναντήσεις, γνωριμίες, ταξίδια. Η Σελήνη που βρίσκεται κι αυτή σήμερα στο ζώδιο σου σε κάνει συναισθηματικό, ευαίσθητο και ρομαντικό. Δίνεις έμφαση στην μητέρα, ή στις ανάγκες της οικογένειας, δίχως βέβαια να παραλείπεις και τις δικές σου.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Αγαπημένε μου Παρθένε, σήμερα είναι Τρίτη και ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα που βρίσκεται ακριβώς πριν από το δικό σου. Είναι η στιγμή που λειτουργεί το παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σου με κουτσομπολιά και πισώπλατες ενέργειες εις βάρος σου. Κάποιοι θέλουν να μπλοκάρουν την εξέλιξη σου και να καθυστερήσουν τα σχέδια σου, δείξε προσοχή ποιους εμπιστεύεσαι! Το διάστημα είναι ιδανικό για να κλείσεις εκκρεμότητες.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα σε ευνοεί σε θέματα κοινωνικής, δικτύωσης , δέχεσαι προσκλήσεις, προτάσεις, είσαι δημοφιλής και περιζήτητος. Περνάς χρόνο με τους φίλους, είτε από κοντά πίνοντας καφεδάκι, είτε μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή συζητώντας. Είναι όμως και μία καλή ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου για να υλοποιήσεις ένα σημαντικό σχέδιο για το μέλλον σου!

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και κάνει την Τρίτη μια ιδανική μέρα για να ασχοληθείς με την επαγγελματική καταξίωση και την κοινωνική άνοδο. Επικεντρώνεσαι στα θέματα της καριέρας και ο στόχος σου είναι ένας και μοναδικός. Να αναρριχηθείς και να φτάσεις ψηλά. Απαιτείς παράλληλα να λάβεις την αποδοχή των άλλων. Οι επαγγελματικές συζητήσεις που θα κάνεις αυτό τον καιρό, θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη ενός στόχου!

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Φίλε μου Τοξότη, ο Ερμής σήμερα Τρίτη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα, μια θέση που είναι υποστηρικτική για σένα. Αναβλύζει από μέσα σου η επιθυμία για περιπέτεια, δράση, ανεξαρτησία και ελευθερία. Επιθυμείς να τα βροντήξεις όλα κάτω, δουλειά, υποχρεώσεις και να φύγεις όσο πιο μακριά γίνεται. Πνίγεσαι στην ρουτίνα και στις ευθύνες δεν χάνεις όμως το κέφι, την αισιοδοξία σου και δεν σταματάς να κάνεις σχέδια για το μέλλον!

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη και ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα. Μπαίνει μέσα σε ένα μυστηριακό, εσωστρεφή τομέα φέρνοντας αναστάτωση και εσωτερική σύγκρουση με τον εαυτό σου. Η επικοινωνία με τον εσώτερο ψυχισμό σου θα σε αγχώσει και θα βγάλει στην επιφάνεια πολλά προβλήματα που θα πρέπει να λύσεις Δεν λείπουν οι διακυμάνσεις και οι μεταπτώσεις στην ψυχολογία σου, όμως μπορείς να βρεις την ρίζα των προβλημάτων που σε ανησυχούν γεγονός που θα σε βοηθήσει στην εξάλειψή τους! Λύσεις θα βρεθούν και για οικονομικές εκκρεμότητες.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Υδροχόε μου, σήμερα Τρίτη και ο Ερμής παίρνει θέση απέναντι σου στον Λέοντα και το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου δίνεις έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων θέματα τα οποία σε είχαν εκνευρίσει το τελευταίο διάστημα και δίνονται λύσεις! Δέχεσαι μηνύματα και προτάσεις από το περιβάλλον σου ενώ κυριαρχεί η διαλλακτικότητα στην σχέση σου! Το μόνο που χρειάζεται για σήμερα να συγκρατήσεις είναι την συναισθηματική σου υπερβολή και τις επίμονες σκέψεις σου!

Ιχθείς ♓ 20/02 – 20/03

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και αυτή η μετακίνηση δημιουργεί άγχος, εξαιτίας των ευθυνών και των υποχρεώσεων. Η καθημερινή σου ζωή δεν έχει πρόγραμμα και τρέχεις όπου μπορείς χωρίς να φέρνεις αποτελέσματα. Μην αναλώνεσαι και μη διασπάσαι. Κατανοώ ότι δυσκολεύεσαι με την τήρηση των προτεραιοτήτων, όμως το διάστημα αυτό επιβάλλεται να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τις υποχρεώσεις σου και να μην λες σε όλα «ναι» και μετά να σε χαρακτηρίζουν ως ασυνεπή!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.