Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

0
9

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου έως το απόγευμα όπου και θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Τις μεσημεριανές ώρες κυριαρχούν δυσάρεστα συναισθήματα απογοήτευσης και πικρίας που γρήγορα θα ξεπεραστούν, αφιερώνοντας χρόνο σε ότι μας διασκεδάζει και μας κάνει χαρούμενους.

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα είναι Κυριακή και η ενέργεια της ημέρας θα διαμορφωθεί διαφορετικά το πρωί και διαφορετικά το βράδυ. Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται από χθες και θα τελειώσει το ταξίδι της γύρω στο απόγευμα. Το Κυριακάτικο χουχούλιασμα είναι απαραίτητο και δεν βλέπω να σηκώνεσαι από το κρεββάτι νωρίς. Κατόπιν το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, θέλεις να ετοιμαστείς για έξοδο. Ξεκουράστηκες και είσαι έτοιμος για πιο ευχάριστα πράγματα.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Ταύρε μου αγαπημένε, η σημερινή μέρα έχει διαφορετικές ενέργειες και αλλιώς ξεκινά, αλλιώς τελειώνει. Την Κυριακή αυτή είσαι μέσα στην εξωστρέφεια την υπερκινητικότητα και η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου που βρίσκεται εκεί από χθες σε τρέχει για επαφές και μετακινήσεις για να συναντήσεις άτομα που έχεις καιρό να δεις. Από το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Λέοντα προτιμάς να μαζευτείς στο σπίτι να οργανωθείς για την αυριανή εργάσιμη μέρα.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Δίδυμε αγαπημένε, Κυριακή σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου που βρίσκεται από χθες. Τα οικονομικά σε απασχολούν μέχρι το μεσημέρι και εκεί ρίχνεις το βάρος κατά την διάρκεια του πρωινού. Η διάθεση σου μεταβάλλεται, αλλάζει και από το απόγευμα, θέλεις να βγεις και να δεις άλλα πράγματα, όταν η Σελήνη να περνάει στο ζώδιο του Λέοντα. Αποζητάς την επικοινωνία με τους φίλους για να κουβεντιάσεις και να ξεχαστείς από τα προβλήματα.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα που είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο, είσαι απασχολημένος όλο το πρωινό με τις διαπροσωπικές σχέσεις και τα πολύ προσωπικά σου θέματα. Ο έντονος συναισθηματισμός που εκπέμπεις στους οικείους εξαφανίζεται το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα. Μετά σε απασχολεί το οικονομικό κομμάτι το οποίο είναι μεταβαλλόμενο και δεν σου επιτρέπει να κάνεις σωστή διαχείριση.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα που είναι Κυριακή και η Σελήνη από χθες περιδιαβαίνει το ζώδιο του Καρκίνου είσαι με πεσμένα τα φτερά, τη διάθεση, ειδικά τις πρωινές ώρες. Νιώθεις να βγαίνει η κούραση όλης της εβδομάδας και αυτό που επιθυμείς είναι ξεκούραση και χαλάρωση. Από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη σε επισκέπτεται και εισέρχεται στο ζώδιο σου, αλλάζεις διάθεση, ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου και την αισιοδοξία. Ασχολείσαι με τον εαυτό σου και βελτιώνεις την εξωτερική εμφάνιση ώστε να βγεις και να λάμψεις.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Παρθένε μου αγαπημένε, έφθασε η Κυριακή και η Σελήνη από χθες κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου που σε κάνει χαρούμενο, εξωστρεφή και κοινωνικό. Μέχρι το μεσημέρι θέλεις να βγεις και να συναναστραφείς με άτομα του φιλικού κύκλου, να κάνεις συζητήσεις για τα μελλοντικά σχέδια. Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τότε σε πιάνει η τάση για απομόνωση και ανασύσταση δυνάμεων.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες. Όλο το πρωινό σκέφτεσαι την δουλειά και πως θα ανέβεις τα σκαλοπάτια της επαγγελματικής καταξίωσης. Σε ενδιαφέρει να φτάσεις ψηλά, να σε σέβονται και να σε υπολογίζουν. Η διάθεση αλλάζει το απόγευμα όταν η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα. Τότε ανακαλύπτεις την αξία της φιλίας και ψάχνεις τους φίλους για να βγεις.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Σκορπιέ μου, Κυριακή σήμερα και η Σελήνη περιδιαβαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες και θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση μέχρι το απόγευμα. Είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση για σένα που σε ταξιδεύει, είτε πραγματικά, είτε νοερά. Σχεδιάζεις το μέλλον κάνεις όνειρα και οργανώνεις τα επόμενα βήματα για την πορεία της ζωής σου. Μετά το απόγευμα που η Σελήνη φεύγει από τον Καρκίνο και εισέρχεται στον Λέοντα, εγκαταλείπεις τα ταξίδια και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην δουλειά.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Κυριακή βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες και να είσαι μέσα στην γκρίνια και την εσωστρέφεια. Ίσως έχεις κι εσύ τα δίκια σου αφού τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις δεν σε αφήνουν να χαρείς το κυριακάτικο πρωινό. Ευτυχώς που η Σελήνη από το απόγευμα αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα και αλλάζει η διάθεση σου. Αναθαρρεύεις και ονειρεύεσαι ταξιδάκια αναψυχής και γλέντια μέχρι τελικής πτώσης.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, στο Κυριακάτικο αυτό πρωινό βλέπουμε την Σελήνη να κινείται απέναντι σου στο ζώδιο του Καρκίνου. Είσαι από χθες εστιασμένος στους άλλους και στις διαπροσωπικές σχέσεις που έχεις αναπτύξει μαζί τους. Το απόγευμα όμως που η Σελήνη μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα, κλείνεσαι νιώθοντας απογοήτευση από τους ανθρώπους που περιβάλλουν. Θέλεις να μείνεις μόνος και να κάνεις ένα απολογισμό των πεπραγμένων ώστε να δεις τι κάνεις λάθος.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Φίλε μου Υδροχόε, αυτό το Κυριακάτικο πρωινό δεν θυμίζει ημέρα αργίας για σένα. Η Σελήνη βρίσκεται από χθες στο ζώδιο του Καρκίνου και είσαι στη πρίζα για να τακτοποιήσεις όλο το σπίτι και τις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Βάζεις σε τάξη χαρτιά, έγγραφα και ότι άλλο βρίσκεις μπροστά σου. Αφού τα φτιάξεις όλα έρχεται το απόγευμα, η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα, που βρίσκεται απέναντι σου και θα ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σχέσεις και με ότι σε ενώνει, ή σε χωρίζει, από τους άλλους.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Ιχθύ μου αγαπημένε, Κυριακή σήμερα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες. Είσαι κι εσύ από χθες ξενυχτισμένος και ευτυχισμένος που γλέντησες και το έριξες έξω μετά από καιρό. Όλο το πρωί βρίσκεσαι στην ίδια χαρούμενη διάθεση, αλλά όταν έρχεται το απόγευμα αγχώνεσαι που πρέπει να σηκωθείς αύριο για δουλειά και δεν έχεις ξεκουραστεί. Αλλά και πάλι σκέφτεσαι ότι άξιζε τον κόπο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.