Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουλίου;

Τι μας περιμένει;

0
178

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Η εβδομάδα ξεκινά με δημιουργικότητα, φαντασία αλλά και συζητήσεις, συμφωνίες , επαφές που θα φέρουν την εκπλήρωση σχεδίων σε Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου! Σημαντικό νέο της ημέρας η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, μπαίνουν σε περίοδο δράσης, γεγονότων αλλά και νευρικότητας οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς.

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Φίλε μου Κριέ, σήμερα είσαι αρκετά εσωστρεφής και νιώθεις έντονη συναισθηματική φόρτιση. Ένα οικογενειακό πρόβλημα που σε ταλαιπωρούσε βρίσκει την λύση του. Χρειάστηκε να συγχωρέσεις για να λυτρωθείς. Ταυτόχρονα σε απασχολεί η επαγγελματική άνοδος και η φήμη. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου που θα προκαλέσει αύξηση των υποχρεώσεων και κουραστική καθημερινότητα.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Φίλε μου Ταύρε, η σημερινή μέρα εξελίσσεται θετικά και ομαλά. Αρχικά θα λάβεις ειδήσεις και μηνύματα από τους φίλους για να κανονίσεις έξοδο μαζί τους. Δεν λείπει όμως και η έμπνευση, η δημιουργικότητα, οι συζητήσεις για μελλοντικά σου σχέδια και αυτό σου δίνει άπλετη χαρά! Ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και βάζει φτερά στον έρωτα, στα δημιουργικά σχέδια και στα επιχειρηματικά ανοίγματα.

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα και σκέφτεσαι αποκλειστικά τα επαγγελματικά και την αύξηση του εισοδήματος. Βρίσκεις ικανοποιητικές λύσεις και για τα δύο. Λαμβάνεις στήριξη από άτομα που έχουν κύρος και ανώτερη θέση στην δουλειά. Πάντα με το αζημίωτο βέβαια, αφού κι εσύ έχεις να προσφέρεις την εργασία σου. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και σε φέρνει αντιμέτωπο με το οικογενειακό περιβάλλον, για το επόμενο διάστημα … Καλό είναι να βάλεις νερό στο κρασί σου!

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα είναι μια ευνοϊκή μέρα σε γενικές γραμμές που σε εστιάζει στα επαγγελματικά και στην υλοποίηση των στόχων. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο σου και σε κάνει επικοινωνιακό, μεταδοτικό και προσιτό. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην επαφή με τους άλλους. Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου σε παρακινεί για ταξιδάκια και το επόμενο διάστημα είσαι μόνιμα σε κίνηση! Προσοχή να μην σου ξεφεύγουν λόγια και πληροφορίες που δεν πρέπει!

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Φίλε μου Λέοντα, η μέρα σήμερα δεν είναι τόσο φωτεινή όσο θέλει ο χαρακτήρας σου. Έχεις αντιληφθεί από καιρό πως κάτι μαγειρεύεται πίσω από την πλάτη σου και είσαι αγχωμένος. Έχεις επηρεαστεί αρνητικά και είσαι καχύποπτος με όλους όσους σε πλησιάζουν. Παρόλα αυτά το παρασκήνιο θα βγει στην επιφάνεια και θα το μάθεις. Με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου δεν θα καταφέρεις να νιώσεις καλύτερα, γιατί θα σε καβαλήσουν τα έκτακτα έξοδα.

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Φίλε μου Παρθένε, την πρώτη μέρα της εβδομάδας δεν θα λείψει το άγχος. αλλά αυτό είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει και σου είναι προσφιλές. Είναι εντελώς προσωρινό και η μέρα εξελίσσεται με υλοποίηση σχεδίων και φιλοδοξιών. Σε αυτό δεν είσαι μόνος και έχεις φίλους που σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους. Φρόντισε μόνο να ξεχωρίσεις ποιοι είναι αυτοί γιατί δεν είναι όλοι τους καλοί. Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σου και θα σε βάλει στην πρίζα.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Φίλε μου Ζυγέ, η πρώτη μέρα της εβδομάδας σε βρίσκει προσηλωμένο στις διαπροσωπικές σχέσεις. Σε ενδιαφέρει να εξελιχθούν ομαλά ώστε να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει, σταθεροποιείται και βελτιώνεται η καθημερινότητα σου. Ο Άρης όμως από την Παρθένο σου τρυπά την πλάτη με το παρασκήνιο να λειτουργεί πισώπλατα και ύπουλα.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Φίλε μου Σκορπιέ, η πρώτη μέρα της εβδομάδας σε βρίσκει αγχωμένο με την σκέψη σου να περιστρέφεται στην δουλειά και στις καθημερινές υποχρεώσεις. Δεν παραλείπεις παράλληλα να αδειάζεις το μυαλό σου με εικόνες από ταξίδια και εξωτικούς προορισμούς. Προσπαθείς να ξεκλέψεις χρόνο για να πραγματοποιήσεις μια απόδραση. Ο Άρης από την Παρθένο σε κινητοποιεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Φίλε μου Τοξότη, η πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας έχει πολλές πληροφορίες. Είναι η μέρα που θέλεις να φτιάξεις το εβδομαδιαίο πρόγραμμα και είσαι προσηλωμένος στην οργάνωση του. Παράλληλα σε απασχολεί η δουλειά, η οικονομία και πως θα καταφέρεις να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς. Ο Άρης από την Παρθένο σε θέτει σε εγρήγορση για την κατάκτηση των φιλοδοξιών και την άνοδο της καριέρας.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εργάσιμης εβδομάδας και το μόνο που θέλεις είναι να αράξεις σπίτι και να νιώσεις την ζεστασιά και την θαλπωρή της φωλιάς σου. Τα γεγονότα όμως τρέχουν και εσύ οφείλεις να τα ακολουθήσεις. Φτάνουν στα αυτιά σου κάποια ευχάριστα μηνύματα από το στενό περιβάλλον, αδέλφια, ξαδέλφια, γείτονες που σε ευχαριστούν. Ο Άρης από την Παρθένο σε κινητοποιεί για εκδρομές, ή εκπαίδευση.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Φίλε μου Υδροχόε, η πρώτη μέρα της εβδομάδας είναι πολύ επικοινωνιακή κα με πολλές μετακινήσεις κυρίως για δουλειά. Σε απασχολεί το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής σου αλλά και το οικονομικό. Αποζητάς ασφάλεια και σταθερότητα αλλά με τον Άρη στην Παρθένο δύσκολα θα τα βρεις. Βγαίνουν στην επιφάνεια φόβοι και προβλήματα από το παρελθόν.

Ιχθείς ♓ 20/02 – 20/03

Φίλε μου Ιχθύ, η πρώτη μέρα της εβδομάδας παραδόξως δεν σε πιέζει αν και σε βγάζει από την χαλαρή διάθεση που είχες. Ίσως επειδή είναι πολύ δημιουργική. Σήμερα είσαι γενναιόδωρος, εκφραστικός και διασκεδαστικός. Ευχάριστα μηνύματα και όμορφες ειδήσεις φτιάχνουν το κέφι και την μέρα σου. Συζητάς με φίλους και περνάς ιδανικά κάνοντας σχέδια που σε ενθουσιάζουν. Ο Άρης από την Παρθένο, σου κρούει όμως τον κώδωνα του κινδύνου στις διαπροσωπικές σχέσεις, από σήμερα και για το επόμενο διάστημα κυριαρχούν εύφλεκτες διαθέσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.