Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 4 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

0
155

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας …

Σήμερα σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη η οποία μας παρασύρει να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες, να τολμήσουμε, να διεκδικήσουμε και να αναλάβουμε δράση! Χρειάζεται ωστόσο να δείξουμε προσοχή σε μετακινήσεις, επικοινωνίες, σχέδια, αφού με την σύνοδο Ερμή – Ουρανού δεν λείπουν και τα ξαφνικά ευτράπελα!

Κριός ♈ 21/03 – 20/04

Φίλε μου Κριέ, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα γιατί θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες επέκτασης και ολοκλήρωσης στόχων. Προωθούνται μετακινήσεις, ταξίδια και επικοινωνίες με το εξωτερικό. Ο Ερμής και ο Ουρανός φέρνουν ξαφνικές ειδήσεις που αφορούν τα οικονομικά.

Ταύρος ♉ 21/04 – 20/05

Φίλε μου Ταύρε, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη σου δημιουργεί άγχος και ανασφαλή τάση που πηγάζει από τα οικονομικά προβλήματα. Είσαι εσωστρεφής και μοναχικός. Σε απασχολεί το οικογενειακό περιβάλλον με πολλά έξοδα και εκκρεμότητες οικονομικές. Οι βλάβες και η ανάγκη επισκευών, φέρνουν δαπάνες που δεν υπολόγιζες. Ο Ερμής και ο Ουρανός στο ζώδιο σου φέρνουν ξαφνικές ιδέες!

Δίδυμοι ♊ 21/05 – 21/06

Φίλε μου Δίδυμε, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου, ρίχνει φως στις διαπροσωπικές σχέσεις. Είσαι περισσότερο ευαίσθητος από συνήθως και εξαρτάσαι από την γνώμη και την άποψη των άλλων. Ο Ερμής κι ο Ουρανός σε σύνοδο και ακριβώς πίσω από την πλάτη σου προσπαθούν να σε αφυπνίσουν ώστε να αντιληφθείς το παρασκήνιο.

Καρκίνος ♋ 22/06 – 22/07

Φίλε μου Καρκίνε, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη σε επηρεάζει άμεσα, όπως και όλα τα φεγγάρια άλλωστε, αφού έχεις κυβερνήτη πλανήτη την Σελήνη. Έχεις έντονο άγχος και πίεση από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού από έκτακτα έξοδα. Σε στηρίζουν όμως οι φίλοι προσφέροντας την βοήθεια τους.

Λέων ♌ 23/07 – 22/08

Φίλε μου Λέοντα, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη είναι πολύ θετική για σένα αφού γίνεται σε συμβατό ζώδιο. Έχεις την τύχη με το μέρος σου για να πετύχεις τους στόχους. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και βγαίνεις στη μάχη. Υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα σου προωθώντας τα ταλέντα που διαθέτεις. Σου δίνονται αμέτρητες ευκαιρίες ψυχαγωγίας και έρωτα!

Παρθένος ♍ 23/08 – 22/09

Φίλε Παρθένε, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, σε επηρεάζει άμεσα και ρίχνει το φως της στο σπίτι και την οικογένεια. Ασχολείσαι με θέματα κληρονομικά ή με ζητήματα που αφορούν την πατρική περιουσία ή ακόμα και την οικογένεια. Είναι θέματα που σε αγχώνουν μέχρι να δεις αποτελέσματα και να ηρεμήσεις. Απλά έχε υπομονή και μη βιάζεσαι! Ο Ερμής και ο Ουρανός σε ξαφνιάζουν ευχάριστα σε σχέση με το εξωτερικό.

Ζυγός ♎ 23/09 – 22/10

Φίλε μου Ζυγέ, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, θα φέρει εξελίξεις σε ότι αφορά τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες. Η ωραία παρέα σε βοηθά να ανέβει η διάθεση σου και να περάσεις ευχάριστα. Ο Ερμής με τον Ουρανό, αφυπνίζουν την ψυχή σου και ξαφνικά βρίσκεις λύσεις για όλα τα προβλήματα.

Σκορπιός ♏ 23/10 – 22/11

Φίλε μου Σκορπιέ, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει συναισθηματική και υλική ανασφάλεια. Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος που έχεις παραμελήσει φανερώνονται μπροστά σου ώστε να τις διευθετήσεις. Ο Ερμής και ο Ουρανός που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το ζώδιο σου, σε καθοδηγούν και σε προφυλάσσουν από τις κακοτοπιές.

Τοξότης ♐ 23/11 – 21/12

Φίλε μου Τοξότη, η σημερινή πανσέληνος γίνεται στο δικό σου ζώδιο και είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας. Έρχονται στην επιφάνεια οι διαπροσωπικές σχέσεις που φέρνουν σημαντικές εξελίξεις. Φρόντισε να μετριάσεις την ανταγωνιστικότητα σου και μη συμπεριφέρεσαι επιπόλαια. Η συμφιλίωση είναι το καλύτερο όπλο. Ο Ερμής και ο Ουρανός σου φέρνουν ξαφνικές λύσεις και βελτιώνεις την ζωή σου.

Αιγόκερως ♑ 22/12 – 19/01

Φίλε μου Αιγόκερε, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω, βρίσκεται ακριβώς πίσω από την πλάτη σου. Οπότε ρίχνει το φως της στην σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου. Έρχονται στην επιφάνεια κάποια απωθημένα που κρατάς μέσα σου. Ο Ερμής και ο Ουρανός ευτυχώς φέρνουν λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας κα σε βγάζουν από τις σκέψεις.

Υδροχόος ♒ 20/01 – 19/02

Φίλε μου Υδροχόε, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνει όνειρα κι ελπίδες για το μέλλον. Οι στόχοι υλοποιούνται και αποκτούν πλέον σάρκα και οστά. Είσαι έντονα κοινωνικός και εξωστρεφής. Ταυτόχρονα είσαι δημοφιλής και αγαπητός! Ο Ερμής και ο Ουρανός όμως φέρνουν έκτακτα έξοδα για το σπίτι, και οι κόντρες με πρόσωπα της οικογένειας δεν θα λείψουν.

Ιχθύς ♓ 20/02 – 20/03

Φίλε μου Ιχθύ, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, βγάζει στο φως τα διλλήματα που έχεις. Από την μια η οικογένεια και από την άλλη η δουλειά σε έχουν βάλει στη μέση. Προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα όλα και κουράζεσαι. Θέματα ακίνητης περιουσίας παίρνουν το δρόμο τους. Ο Ερμής και ο Ουρανός σε αφυπνίζουν. Έρχονται ξαφνικά νέα που δεν μπορείς να πιστέψεις και ανοίγονται νέοι δρόμοι.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.