Τα Δημοτικά σχολεία Ριζομύλου και Στεφανοβικείου σε χριστουγεννιάτικη γιορτή αλληλεγγύης

0
17


Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοσίων Σχολείων Ν. Μαγνησίας μαζί με τις καθηγήτριες Γερμανικών διοργανώνουν για 4η συνεχόμενη φορά την καθιερωμένη τους χριστουγεννιάτικη γιορτή αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθεί αύριο  Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας  (Μαιάνδρου 119) από τις 11 πμ. μέχρι τις 14 μμ.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να αγοράσουν χειροποίητες δημιουργίες των μαθητών καθώς και να γευτούν σπιτικά εδέσματα, γλυκά, το παραδοσιακό γερμανικό ζεστό κρασί, βάφλες και πολλά άλλα. Για τους μικρούς επισκέπτες θα υπάρχουν διάφορα ενδιαφέροντα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και χειροτεχνίας. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα προσφερθούν φέτος στην  Κιβωτό του Κόσμου, που βρίσκεται στο Διμήνι.

Τη γιορτή στηρίζουν το Επ. Προξενείο της Γερμανίας στη Θεσσαλία και ο πολιτιστικός σύλλογος Γερμανόγλωσσων Ν. Μαγνησίας «Ιάσων».

Τα σχολεία που συμμετέχουν και συνεισφέρουν φέτος στη γιορτή είναι:  1ο, 2ο, 5ο, 10ο, 11ο, 12ο, 13ο, 14ο, 16ο, 19ο, 24ο, 27ο, 30ο, 31ο, 32ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου,  το  3ο, 5ο, 6ο, 8ο, 11ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας,  το Δημοτικό σχολείο Ιωλκού,  το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς, το Δημοτικό Σχολείο Αργαλαστής, το Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς, το Δημοτικό Σχολείο Ριζόμυλου, το Δημοτικό Σχολείο Στεφανοβικείου, το 1ο, 3ο, 4ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο, 10ο  Γυμνάσιο Βόλου, το 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού, το 3ο  Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, το Γυμνάσιο Αγριάς, το Γυμνάσιο Αργαλαστής, το 1ο και  4ο  Γενικό Λύκειο Βόλου , το Γενικό Λύκειο Αργαλαστής καθώς και το Μουσικό Σχολείο Βόλου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.